FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دقیقا،وینگرها خیلی برام مهم هستن،باز خوشبختانه نانی رو خوب درست کردن.از ترکیب اسکولز+کلورلی یا اسکولز+کریک استفاده میکنم تو ترکیب 1-2-3-4
این ترکیب فعلا خوب جواب داده،چون رونی تو مهاجم کاذب فوق العاده هست.منتها جای خوب برای کاگاوا پیدا نکردم،تو همون پست رونی هم میشه ازش استفاده کرد منتها میخوام یه جوری سه تاشون رو جا کنم.باید ببینم خود رئیس با برگشتن رونی چیکار میکنه:d
توی کریر مود حتما یه هافبک دفاعی+دفاع راست واجبه:d

آی گفتی:دی
منم نمی دونم چی کار کنم.با ترکیب دیفالت بازی می کنم منتهی به جا اسکولز کاگاوا رو گذاشتم اما به دلم نمی چسبه.اگه کاگاوا رو بزارم به جا رونی و رونی رو بزارم نوک بهتره اما این اورال 88 فن پرسی وجدانم رو ناراحت می کنه که تو بازی نباشه :دی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

نورپردازی بازی با اینکه خیلی قشنگ تر شده مخصوصا تو روز اما نمیدونم چرا چشم آدمو میزنه یعنی چشم منو که بد جور اذیت میکنه یجورایی احساس میکنم بازی زیادی پر رنگه این مشکل کریر مودم پدر مارو در آورد

چرا اینقدر بازی راحت شده :|
تو نسخه قبلی وقتی درجه سختی رو legendary می ذاشتی اشکت رو در میاورد تا یدونه بازی ببری
اما تو این همون بازی اولی که انجام میدی رو راحت می تونی ببری اصلا باختن خیلی خیلی سخت شده
ولی از حق نگذریم خیلی صفا میده:d
اتفاقا تو نسخه قبل رو legendary خیلی راحت میشد بازی رو برد.:)
ولی این یکی با این کنترل مسخره توپ خیلی منو اذیت کرد انگار نه انگار که از لیگ اروپایی بازی رو ساختن نه لیگ ایران!:d

بچه ها یه چیز جالب
شب ها 9 به بعد مثل اینکه نیازی به وی چیز پنیر نداره

هم من و هم یکی از دوستام انلاین پس رو خریدیم
همینطور من کاراکتر راک برای کشتی کج و ..... رو خریدم

برو بچه های میلانی اگه یه مشاوره بدن در مورد ترکیب مناسب و تاکتیک مناسب ممنون میشم فردا اولین بازی فصل رو با رفیق یووه ایم دارم نمیخوام کم بیارم. مونتوولیوو به درد بخور هست؟ بواتنگ چطوره؟ پاتو از چه لحاظ ضعیف شده؟

الان یه چیز تو کریر مد دیدم دهنم وا موند:دی
من انتخاب کردم که تو فصل اول بازی های اروپایی (جام قهرمانان اروپا) داشته باشم و الان بهم گفت داریم به این رقابت ها نزدیک می‌شیم، لیست نهاییت رو برای شرکت در مسابقات بده:o

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها شما که دارید بازی میکنید جوابمو بدید دیگه. ازتون اپدیت نخواست؟
چرا ولی چون گفتی J Tag داری خیلی هامون نمی‌تونیم نظری بدیم چون شاید با آپدیت، جی تگ بپره!
برو تو قسمت J Tag هم بپرس شاید بتونن کمکت کنن;)

خب ما هم بازی کردیم....خیلی بهتر و واقعی تر شده بخصوص با اون قابلیت First Touch Control و حذف اون حفظ توپ بیش از حد تیم حریف که واقعاً هیجان و سرعت رو از بازی میگرفت!توو حواشی بازیم که دیگه ترکونده:مربی بغل زمین و گرم کردن ذخیره ها و انیمیشن ها و صحنه های جدید قبل بازی,وسط بازی,آخر بازی,هنگام تعویض,و.....صدایه تماشاگرا هم وقتی تیمشون موقعیت داره واقعاً عالیه!خلاصه همه چی کامل شده دیگه
حرفی که IGN درباره فیفا 13 زده خیلی جالبه,گفته:DON'T NEED TO WATCH TV ANYMORE,JUST PLAY FIFA 13!

چجوری میشه فرم و روحیه بازیکنا رو وقتی مچ دی آنه دید ؟ تو کریر مد هم که دیگه نمیشه از قسمت منجمنت روحیه و فرم و دید و راحت با هم مقایسه کرد ! این xp هایی که واسه لول آپ هم میشه وصل شد به لایو ولی با کامپیوتر بازی کرد ؟ فحش دادن به داور با کینکت چه تاثیری داره ؟ تو مولتی پلیر هم میشه فحش داد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or