FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

منم بالاخره امروز بازیو گرفتم >:d<
فوق العادس . فیفا واقعا هرسال داره بهتر میشه
فعلا 3 4 تا بازی بیشتر نکردم . اونارم باختم :d گیم پلیش خیلی با 12 فرق داره . از پاس دادن گرفته تا دویدن و ...
جوووونم منیجر مود :x

تو یه بازی تا دقیقه ی 80 2-1 عقب بودم از حریف . بعد از دقیقه 80 لامصبا چه حفظ توپی میکردن !!!! اومده بودن دم کرنرم همینجوری پاس کاری میکردن !! عین فوتبال واقعی . یعنی کیف کردما :d

من کوچیکتم
اسم شریفتو بگو
عکس پروفایلت معرکه هست
بیخیال خودم باس طبق هر سال
اورال ها رو درس کنم
مثلا به یکی زیاد میدن
به یکی کم
یعنی میری تو ادیت پلیر طبق تشخیص خودت بازیکن هارو درست میکنی؟ :d

ای بابا این پیرلو چرا هرچی پیشنهاد بهش میدیم ناز میکنه :|
یه چیزی هست به اسم لویالیتی ، پیرلو یه عالمشو به یووه داره :d

من هنوز بازی رو کامل دانلود کردم ، تا الان 2 گیگ دانلود شده :| نمیدونم چرا با پی اس 3 سرعت دانلودم نصف سرعتی میشه که با کامپیوتر دانلود میکنم

بازی عالی شده! نمیگم بینقصه ولی میشه گفت کم نقصه. گرافیک با اینکه خیلی پیشرفت چشمگیری نداشته(که اونم با توجه به گرافیک عالی 12 انتظاری بیش از این نمیرفت) گیم پلی هم خوبه کنترل توپ خیلی خوب دراومده و درکل بازی طبیعی تر شده...میریم که یک سال از فیفا 13 لذت ببریم:x

دوستان تو کریر رفتین برین قسمت پلیر تا درک واقعی کریر مود رو ببرید !
من به محض رفتن به آرسنال،آرسنال منو فرستاد یه تیم تو دسته یک انگلیس(یه تیم داغون) مربی براتون یک سری هدف های میزاره ...مثلا میگه نمره ـت باید بالای 6.0 باشه تو هربازی و تو هربازی باید چند تایی تکل بزنی ،پاس ها،شوت ها و .... بعد از هر بازی هم نشون میده آمارت رو ...خیلی خوبه آدم رو معتاد میکنه فقط بشینه بازی کنه این کریر مود رو ...اورآل ـه ویترال پرو من اول 61 بود الان 66 ـه ...
در کل بهتون پیشنهاد میکنم پلیر رو برید ... تیم داری خیلی حال نمیده !:دی

من به محض رفتن به آرسنال،آرسنال منو فرستاد یه تیم تو دسته یک انگلیس(یه تیم داغون) مربی براتون یک سری هدف های میزاره ...مثلا میگه نمره ـت باید بالای 6.0 باشه تو هربازی و تو هربازی باید چند تایی تکل بزنی ،پاس ها،شوت ها و .... بعد از هر بازی هم نشون میده آمارت رو ...خیلی خوبه آدم رو معتاد میکنه فقط بشینه بازی کنه این کریر مود رو ...اورآل ـه ویترال پرو من اول 61 بود الان 66 ـه ...
تو ١٢يه بتزيكن ساختم اورال٩٩،قيمتش هنوز يه فصل تموم نشده،١٦٠ ميل يورو بود:d

من یه دست بازی کردم ولی نمیدونم چرا به دلم نشست!با فیفا9تا12 حال کردم ولی این........!
حالا بازم برم بازی کنم ببینم چی میشه!:(

ویرایش:این otp gamertag که روی fade هست چیه؟
واینکه اگه چیز خاصی اضافه شده که لطف کنید بگید ممنون میشم!

آخرین ویرایش:
منظورت همون be a player هست؟؟

اگه زحمتی نیست جواب بدید ممنون .
دروگبا 85 هستش ..
این قابلیت مچ دی چجوری فعال میشه؟ من چیزی نمیبینم در مورد مچ دی!
توی قسمت Kick off وقتی تیم رو میخوای انتخاب کنی بین دو تا پرچم تیم ها فکر کنم , نوشته Matchday که با دکمه Y خاموش روشن میشه این قابلیت ..

منم مثل 5-6 سال گذشته بازم فیفا رو گرفتم که شاید این دفعه بتونم باهاش کنار بیام ولی بازم نتونستم بازیش کنم.حالا به احتمال زیاد ایراد از منه چون خیلیا تعریفش رو میکنن ولی چند مورد که برام آزار دهنده بود رو ذکر میکنم.

گرافیک منو ها بسیار پایین هستش و همچنین کند.
قسمت ترکیب تیمش هم واقعا اعصاب خورد کنه.
بازی سریع هستش و مدام توپ بین دو زمین رد و بدل میشه و گیج کننده هستش.
مثل سریهای قبلی بازم بازیکنها دارن پاتیناژ میرن.
کرنل زدنش خیلی بده و این سیستم پرکردن تک مرحله ای شوت هم مصیبته واصه خودش.
دوربین شادی پس از قول هم تهوع آوره

اینایی که PES رو برتر میدونن نمیدونن فوتبال چی هست و فوتبال بازی کردن یعنی چی (تو کنسول)
اینا یه چی میخوان باهاش از دفاع شروع کنن به دریبل کردن و گل زدن
فارغ از هر نوع سختی سرعت بگیرن برن تا تو دروازه
بازی یه چی باشه عین بسکتبال اخرش هم بازی 12-10 تموم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or