FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این اتفاق خیلی خوبیه ولی بعید میدونم بشه چهره بازیکنهایی شبیه سازی شدن رو تغییر داد....تغییر لباس تیمها هم غیرممکنه و بنظر من هم اصلا ضرورتی نداره این موضوع بازی رو از ریخت و قیافه میندازه.

درسته نمیشه قیافه رو از پایه به هم ریخت فکر میکنم فقط بشه چیزهایی مثل مو یا ریش رو درست کرد!! مثلا توی دموpirlo ریش نداره و موهاش بلنده در حالی که توی اخرین بازی یوه دقیقا برعکسه اگر اشتب ندیده باشم ...و بهتره که این قابلیت باشه تا در اواسط یا اواخر فصل اگر تغییراتی در بازیکنا بود ما هم اونو اعمال کنیم !!

---------- نوشته در 08:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

من میخوام واسه رونی مو بکارم!!:d:))=))

منم واسه رونالدو ریش عجب خوفی میشه :d

درسته نمیشه قیافه رو از پایه به هم ریخت فکر میکنم فقط بشه چیزهایی مثل مو یا ریش رو درست کرد!! مثلا توی دموpirlo ریش نداره و موهاش بلنده در حالی که توی اخرین بازی یوه دقیقا برعکسه اگر اشتب ندیده باشم ...و بهتره که این قابلیت باشه تا در اواسط یا اواخر فصل اگر تغییراتی در بازیکنا بود ما هم اونو اعمال کنیم !!

---------- نوشته در 08:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

منم واسه رونالدو ریش عجب خوفی میشه :d

آقا سروش تازه پیرلو گفته اگه بریم فینال چامپیونز لیگ،موهاش رو میکنه مثل موهای بالوتلی...:)):)):)):)):)):))

لیست امسال Classic XI رو یکی بزاره ببینیم چی شده

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 PM ارسال شده بود ----------

لیست امسال Classic XI رو یکی بزاره ببینیم چی شده

اینم یک کلیپ ویدیو . هر کی میتونه دانلودش کنه . قضیش درمورد گل امروزم که واقعا از حرکت جو هارت تعجب کردم .

IMG_0012.MOV download - 2shared

خب بعد بازیه یوونتوس با چلسی براتون دوباره آپلود میکنم . فقط لطفا یک سایت بدید برای آپلود که به فییلتر شکن لازم نداشته باشه و راحت دانلود کنید .

البته دقت کن ایمیل و پسووردی که داری تو سایت استفاده میکنی همون یوزر و پسی باشه که باهاش به لایو وصل میشی

نه درسته حاجی...بالای سایت اسم گیمر تگم هم اومده<بوکمارک کردم یه چیز قرمز اومد بالای تیمه,بعد اومدم تو بازی به سرور هم وصل شدم ولی خبری نبود...حالا باز الان چک می کنم...

به قول یکی از همین دوستان داریم دق میکنیم
یعنی داریم کف بالا میاریم.لامصب بیا دیگه
الان یه 100 تایی بازی کردیم با این دموهه
خسته شدم تو یه ورزشگاه با پنج تا تیم
شما چه طور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or