FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دستمون گفت میشه که بین فصل چهره ی بازیکنا رو تغییر بدی!!:xاین خیلی خیلی خوبه>:d<
حالا میخواستم بدونم بین فصل میشه پیراهن تیم رو هم عوض کرد؟؟:)
این اتفاق خیلی خوبیه ولی بعید میدونم بشه چهره بازیکنهایی شبیه سازی شدن رو تغییر داد....تغییر لباس تیمها هم غیرممکنه و بنظر من هم اصلا ضرورتی نداره این موضوع بازی رو از ریخت و قیافه میندازه.

این اتفاق خیلی خوبیه ولی بعید میدونم بشه چهره بازیکنهایی شبیه سازی شدن رو تغییر داد....تغییر لباس تیمها هم غیرممکنه و بنظر من هم اصلا ضرورتی نداره این موضوع بازی رو از ریخت و قیافه میندازه.
معراج تنها خوبیه این قابلیت اینه که شاید بشه موهای بازیکنها رو هم تغیییر داد . پس یعنی احتمال اینکه تو ستینگ بازی بشه موهای بازیکنهارو تغییر داد هم هست . اونوقت میتونیم تغییر موی بازیکنها رو تو بازی اعمال کنیم :دی

آره یجورایی حق با شماس...!!

معراج تنها خوبیه این قابلیت اینه که شاید بشه موهای بازیکنها رو هم تغیییر داد . پس یعنی احتمال اینکه تو ستینگ بازی بشه موهای بازیکنهارو تغییر داد هم هست . اونوقت میتونیم تغییر موی بازیکنها رو تو بازی اعمال کنیم :دی
موهای بازیکنهای شبیه سازی شده رو که قطعا نمیشه شایان ولی بقیه رو میشه که منم معتقدم خوبه کلی میشه باحاش تفریح کرد:d من موهای جروینیو رو قرمز میکنم:d

یه سوال از creation center دارم.البته از فیفا 12 هست ولی خب اینجا بچه ها جمعن الان و با توجه به اینکه سرویس فیفا 13 هم الان اومده دیگه گفتم اینجا بپرسم:
الان من یه تیم رو بوکمارک کردم<ولی هر چی تو خود کنسول می رم می زنه no team...کار خاص دیگه ای باید بکنم تا برای دانلود بیاد؟

یه سوال از creation center دارم.البته از فیفا 12 هست ولی خب اینجا بچه ها جمعن الان و با توجه به اینکه سرویس فیفا 13 هم الان اومده دیگه گفتم اینجا بپرسم:
الان من یه تیم رو بوکمارک کردم<ولی هر چی تو خود کنسول می رم می زنه no team...کار خاص دیگه ای باید بکنم تا برای دانلود بیاد؟
باید به لایو وصل شی و دانلود کنی یعنی به سرور ea تا چندتا تیم میتونی دان کن ولی برای همه ی قابلیت ها مثل دانلود لیگ برتر ایران که خودم ساختم و میخوام کاملش کنم البته به کمک دوستان چون خداییش زیاد وقت ندارم باید پول خرج کنی یعنی 800 پوینت ولی برای تمام امکانات 1600 پوینت ناقابل

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

اگر83/فالکاو88 .به همین سادگی;)

دوستان الکی جوگیر نشید من مثال زدم:دی
خودشون گفتن قابلیت شخصی سازی بازیکن ها بعد از هر فصل هست، نگفتن می‌تونید بازیکن رو مو قرمز و جراحی پلاستیک و.. کنید که:دی
البته خدا رو چه دیدی شاید هم شد:دی
لیست امسال Classic XI رو یکی بزاره ببینیم چی شده

اینم یک کلیپ ویدیو . هر کی میتونه دانلودش کنه . قضیش درمورد گل امروزم که واقعا از حرکت جو هارت تعجب کردم .

IMG_0012.MOV download - 2shared
یه جا دیگه Up کن 2Shared شیلتره:|:دی
این پوینتا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟/همون اچیومنتا هست؟؟؟
خیر، پول رایج در Xbox Live هست!
از سایت های اینترنتی در قبال مبلغی [هنگفت:دی:|] می‌تونید پوینت بخرید و در Live امکانات مختلف خریداری کنید.

باید به لایو وصل شی و دانلود کنی یعنی به سرور ea تا چندتا تیم میتونی دان کن ولی برای همه ی قابلیت ها مثل دانلود لیگ برتر ایران که خودم ساختم و میخوام کاملش کنم البته به کمک دوستان چون خداییش زیاد وقت ندارم باید پول خرج کنی یعنی 800 پوینت ولی برای تمام امکانات 1600 پوینت ناقابل

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

اگر83/فالکاو88 .به همین سادگی;)

این پوینتا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟/همون اچیومنتا هست؟؟؟

البته دقت کن ایمیل و پسووردی که داری تو سایت استفاده میکنی همون یوزر و پسی باشه که باهاش به لایو وصل میشی

البته دقت کن ایمیل و پسووردی که داری تو سایت استفاده میکنی همون یوزر و پسی باشه که باهاش به لایو وصل میشی

فرازجان بوکمارک کرده یعنی به کریشن سنتر دسترسی داره ایملو درست میزنه فقط باید پروفایل لایوش با اون ایمیلی که تو ea زده یکی باشه در ضمن فراز پایه هستی لیگ ایران رو با اورال های واقعی و فیس های مناسب درست کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or