MNoire
کاربر سایت
دقیقا منم همین رو میگم. به نظر من مهم تر از اورال اینه که بازیکن اون ویژگیهایی که توی پستش لازمه رو داشته باشه.اورال ملاک خوبی واسه چیدن ترکیب نیست. مثالش هم همین لوییزعزیز من چه ربطی دارن؟ جرارد پاسا و شوتش همه بالای 85 هستن! نمیدونم چرا شماها اینقدر اورال براتون مهمه؟؟؟!؟؟ همون لوییز که تو فیفا 12 بهترین دفاع بود(آنلاین باا میدونن چی میگم) اورالش 80 بود!!
حاضرم شرط ببندم نصف افرادی که به اورال گیر میدن حتی دوتا مچ پشت سر هم بازی نمیکنند و فقط میخوان با رفیقاشون کل کل بکنند که ها !! بازیکن تیم مورد علاقم تو این بازی اورالش انقدر هست حالا تو برو بمیر !! حتی نصفی از هم همین افراد هم که شور الکی میزنند بازی رو هم نمیخرند !!عزیز من چه ربطی دارن؟ جرارد پاسا و شوتش همه بالای 85 هستن! نمیدونم چرا شماها اینقدر اورال براتون مهمه؟؟؟!؟؟ همون لوییز که تو فیفا 12 بهترین دفاع بود(آنلاین باا میدونن چی میگم) اورالش 80 بود!!
منم با شما موافقم دوسته عزیز اورال یه امتیاز میانگین اما اون مشخصات اصلی باید نگاه کرد و بازیکن تو اون پست قرار داد.اورال نه اینکه اصلا مهم نباشه اما مهمتر از اون اون خصوصیات فردی هر بازیکن مثلا تو 12 بدشتوبر75 و ونبویتن77 به ظاهر کم هستن(شایدم کسی ازشون استفاده نکنه) اما تو تک به تکا عالی کار میکنن و تو شرایط فیزیکی بهترین بازدهی دارن فقط تنها نکته کشندشون سرعتشون حالا بدشتوبر تو سرعت متوسط رو به پایین هست اما قابل قبولتر از ونبویتن.دقیقا منم همین رو میگم. به نظر من مهم تر از اورال اینه که بازیکن اون ویژگیهایی که توی پستش لازمه رو داشته باشه.اورال ملاک خوبی واسه چیدن ترکیب نیست. مثالش هم همین لوییز
البته این نظر شخصیه![]()
مثل اینکه دفاع کردن تیم حریف افتضاحه
یه ویدیو تو U توب بود که چندتا گل رو تو 13 نشون میداد .
هوش مصنوعی دفاع ها خیلی داغون بود هر کسی هم زیرش نظر داده بود به این مساله اشاره کرده بود .
تنها چیزی که امیدوارم حل شده باشه اینه که کل تیم ها رو درجه سختی های بالا بارسای واقعی رو هم دبل میکردند !! کلا خیلی بد بود این قضیه که تیم دسته 3 انگلیس هم رو درجه سختی legend از بارسای واقعی هم سخت تر بازی میکرد !!اتفاقا برعکس.هوش مصنوعی به قدری حرفه ای شده که با واقعیت مو نمیزنه.
تنها چیزی که امیدوارم حل شده باشه اینه که کل تیم ها رو درجه سختی های بالا بارسای واقعی رو هم دبل میکردند !! کلا خیلی بد بود این قضیه که تیم دسته 3 انگلیس هم رو درجه سختی legend از بارسای واقعی هم سخت تر بازی میکرد !!
بازی به صورت نجومی پیشرفت کره.عالی شده.این بازی رو باید با قاب و کاور طلا ساخت.
![]()
دوستان یک سوال.الان توی ایکس باکس دمو رو بزنیم برای دانلود،بعدش استوپش کنیم و نصفه شب بزاریم برای دانلود شدنیه؟