FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

EA هم گند زد به فوتبال آخى كى steven Gerrard رو 83 ميزاره اونوقت اين بوسكتس عوضى رو 85 :|
عزیز من چه ربطی دارن؟ جرارد پاسا و شوتش همه بالای 85 هستن! نمیدونم چرا شماها اینقدر اورال براتون مهمه؟؟؟!؟؟ همون لوییز که تو فیفا 12 بهترین دفاع بود(آنلاین باا میدونن چی میگم) اورالش 80 بود!!

عزیز من چه ربطی دارن؟ جرارد پاسا و شوتش همه بالای 85 هستن! نمیدونم چرا شماها اینقدر اورال براتون مهمه؟؟؟!؟؟ همون لوییز که تو فیفا 12 بهترین دفاع بود(آنلاین باا میدونن چی میگم) اورالش 80 بود!!
دقیقا منم همین رو میگم. به نظر من مهم تر از اورال اینه که بازیکن اون ویژگیهایی که توی پستش لازمه رو داشته باشه.اورال ملاک خوبی واسه چیدن ترکیب نیست. مثالش هم همین لوییز
البته این نظر شخصیه :)

حاضرم شرط ببندم نصف افرادی که به اورال گیر میدن حتی دوتا مچ پشت سر هم بازی نمیکنند و فقط میخوان با رفیقاشون کل کل بکنند که ها !! بازیکن تیم مورد علاقم تو این بازی اورالش انقدر هست حالا تو برو بمیر !! حتی نصفی از هم همین افراد هم که شور الکی میزنند بازی رو هم نمیخرند !!

دقیقا منم همین رو میگم. به نظر من مهم تر از اورال اینه که بازیکن اون ویژگیهایی که توی پستش لازمه رو داشته باشه.اورال ملاک خوبی واسه چیدن ترکیب نیست. مثالش هم همین لوییز
البته این نظر شخصیه :)
منم با شما موافقم دوسته عزیز اورال یه امتیاز میانگین اما اون مشخصات اصلی باید نگاه کرد و بازیکن تو اون پست قرار داد.اورال نه اینکه اصلا مهم نباشه اما مهمتر از اون اون خصوصیات فردی هر بازیکن مثلا تو 12 بدشتوبر75 و ونبویتن77 به ظاهر کم هستن(شایدم کسی ازشون استفاده نکنه) اما تو تک به تکا عالی کار میکنن و تو شرایط فیزیکی بهترین بازدهی دارن فقط تنها نکته کشندشون سرعتشون حالا بدشتوبر تو سرعت متوسط رو به پایین هست اما قابل قبولتر از ونبویتن.
منم براساس این نکته ای که گفتین بازیکنام میچینم.

مثل اینکه دفاع کردن تیم حریف افتضاحه
یه ویدیو تو U توب بود که چندتا گل رو تو 13 نشون میداد .
هوش مصنوعی دفاع ها خیلی داغون بود هر کسی هم زیرش نظر داده بود به این مساله اشاره کرده بود .

مثل اینکه دفاع کردن تیم حریف افتضاحه
یه ویدیو تو U توب بود که چندتا گل رو تو 13 نشون میداد .
هوش مصنوعی دفاع ها خیلی داغون بود هر کسی هم زیرش نظر داده بود به این مساله اشاره کرده بود .

اتفاقا برعکس.هوش مصنوعی به قدری حرفه ای شده که با واقعیت مو نمیزنه.

اتفاقا برعکس.هوش مصنوعی به قدری حرفه ای شده که با واقعیت مو نمیزنه.
تنها چیزی که امیدوارم حل شده باشه اینه که کل تیم ها رو درجه سختی های بالا بارسای واقعی رو هم دبل میکردند !! کلا خیلی بد بود این قضیه که تیم دسته 3 انگلیس هم رو درجه سختی legend از بارسای واقعی هم سخت تر بازی میکرد !!

اقا نیومد این لامصب بدویید بابا مردیم.
:censored: :wallbash:

دوستان هر کی تونست سریع لینک دانلود بذاره دعاش میکنم:praying::praying::praying::praying:
:praying::praying::praying::praying::praying:

تنها چیزی که امیدوارم حل شده باشه اینه که کل تیم ها رو درجه سختی های بالا بارسای واقعی رو هم دبل میکردند !! کلا خیلی بد بود این قضیه که تیم دسته 3 انگلیس هم رو درجه سختی legend از بارسای واقعی هم سخت تر بازی میکرد !!

اون به هوش مصنوعی مربوط نیست.به درست و خوب بالانس نشدن بازی ربط داره که امیدوارم حل شده باشه.حتی تو FIFA Street هم این مشکل به شدت عذاب آور بود.

دموی قابل بازی برای PC اومد.منتظر نسخه Xbox360 هستیم

43677725282116074999.jpg

Fifa 13 - DEMO | Skidrow Games - Crack - Full Version Pc Games Download Free

آقا یافتم دمو فیفا 13 رو:d

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

حجمش 2.3 گیگ هست البته نمیتونم برای شما بزارم.

بازی به صورت نجومی پیشرفت کره.:| عالی شده.این بازی رو باید با قاب و کاور طلا ساخت.:|

دوستان یک سوال.الان توی ایکس باکس دمو رو بزنیم برای دانلود،بعدش استوپش کنیم و نصفه شب بزاریم برای دانلود شدنیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or