FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

:-??
اسپانسر سه تا تیمو ببینید
fly emirate
qatar prtroloum
etihad
همش ماله عرباست
دادش من حقیقت تلخه الان نصف دنیا داره رو پول همین عربا میچرخه !!:|
این کاوری که برای لیگ برترزدن چرا عکس مسی روشه ؟!:-/قبلا که برای هر کشور بازیکن شاغل لیگ اون کشور رو میزدن !!:dولی مسی که برای لالیگاست:-??

این کاوری که برای لیگ برترزدن چرا عکس مسی روشه ؟!:-/قبلا که برای هر کشور بازیکن شاغل لیگ اون کشور رو میزدن !!:dولی مسی که برای لالیگاست:-??

مسی رو همه کاورها هست، دو تای دیگه بسته به ریجن‌های مختلف، تغییر می‌کنن.

اتفاقا من هیچ مشکلی باهاشون ندارم... کلی هم باهاشون حال می‌کنم! مخصوصا با اون گزارشگرشون که کلی الله الله و یا سلام میگه :d
آره کلن عربا منفورن.ولی با گزارششون حال میکنم خیلی زور میزنن:))انغزی:d زور میزنن که...(بوووووووووووووقشون)پاره شه=))=))=)):)):d

آره کلن عربا منفورن.ولی با گزارششون حال میکنم خیلی زور میزنن:))انغزی:d زور میزنن که...(بوووووووووووووقشون)پاره شه=))=))=)):)):d

=))=))=))گزارشگر عربی تویه المپیک از حرکات مارسلو میگفت یاااااااااا الله یاااا مارسلوووو=))

اینم یه ویدیوی عالی از فیفا 13 بخش تمرینی بسیار جالب دریبل و شوتهای استثنائی در FIFA 13

مسی بازیکن اصلیه فیفا13 هستش . مثل نسخه-های قبلی که کاورهای اصلی برای همه-ی ریجن-ها روشون رونی ثابت بود . بازیکن اصلی باید عکسش رو کاور باشه .
اون کاورهایی هم که بازیکنهای متفاوت داشت فکر کنم تو سایت EA میشد کاور دلخواه رو انتخاب کرد درست یادم نیست ولی هادی ویا ! :دی اون موقع لینکش رو گذاشته بود .

=))=))=))گزارشگر عربی تویه المپیک از حرکات مارسلو میگفت یاااااااااا الله یاااا مارسلوووو=))

اینم یه ویدیوی عالی از فیفا 13 بخش تمرینی بسیار جالب دریبل و شوتهای استثنائی در FIFA 13

جالبه .یادمه جند سال پیش pes هم همچین mini game هایی داشت اما نه این جوری
این خیلی کامل به نظر می اومد
فیفا این که بعضی چیزاشو از pes داره اما الان بهترینه

سلام.دوستان نمیدونید برای اجرای فیفا13فریمور LT+2 جواب میده یا نه؟چه داشبوردی لازمشه؟الان میشه گفت یا باید صبر کرد تا بازی بیاد؟

جواب منم بدین:(
نه دوست عزیز تنها چیزی که از fif12 میتونی توfifa 13 استفاده کنی اونم xp که گرفتی همش انتقال داده میشه ومیتونی توگزینه به نام store چیزایی مثل پیراهن چیزهای دیگه خرید کنی
9d9299726192.jpg
]]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or