دیگه دارم بهت شک میکنم کم کم:dسانتیاگو برنابئو رو هم خیلی زشت ساختن . سکوها اینقدر با دروازه فاصله نداره :d
معراج،نوید درست میگه.برنابئو رو شبیه ورزشگاه المپیک ساختن:dبرنابئو،سکوهاش خیلی به زمین نزدیکه.ولی تو فیفا خیلی دور از زمین ساختن.ورزشگاه امارات رو هم خوب ساختن،ولی تو شب افتضاح به تمام معناس.صبحش واقعا عالیه.ولی شبش خیلی مزخرفه.مشکل دیگه ایی که دارم با فیفا اینه که نمیدونم چرا،عصر رو نمیتونن مثل آدم بسازن؟؟یعنی یه جوری ساختن انگار هوای ابریه!!!!!!!!تو انگلیس بیشتر بازیها تو عصر برگزار میشه.دیگه دارم بهت شک میکنم کم کم:d
اتفاقا ورزشگاه های لایسنس شده رو خیلی خوب و با جزئیات طراحی کردن ولی یه مشکلی که چند ساله تو این سری هست نورپردازی تو شبه! با اینکه تو 12 بهتر شده ولی هنوز ورزشگاهها شب که میشه نورپردازیشون خوب نیست و تاریک بنظر میرسن درحالی که وقتی شما این ورزشگاه ها رو شب میبینید (در عالم واقع) اصلا جایی تاریک یا کم نور نیست...بنظرم این رو بهش رسیدگی کنن خیلی خوب میشه ضمن اینکه ورزشگاه ارسنال حالت forecast نداره که امیدوارم اصلاحش کنن.
واقعا احمقانس.یا مثلا اینیستا رو با 188 میلیون خریدم و حقوقه 600 هزارتا
مورد دوم هم بودجه تیمهاست.مثلا یونایتد الان جزء ثروتمندترین تیمهای دنیاست.ولی تو فیفا 30-40 تا بیشتر بودجه نداره.مثلا یوونتوس تا الان 30 تا خرج کرده و بازم خرج میکنه.در حالیکه تو فیفا 19 تا بیشتر بودجه نداره.کلا نمیدونم چی فکر کردن که انقدر احمقانه این چیزارو ساختن.سیو کریررو...یعنی چی رو انتقال بدیم دقیقا ؟ :d
اولدترافورد همینجوریه,ابهت از لحاظ بزرگی نداره,جو قرمزش اذیت می کنه...من که از آلیانز آره نا خیلی راضیم..انتقال سیو که فکر نکنم به غیر از VP چیز دیگه ای رو بشه انتقال داد.
آب و هوای داینامیک هم فعلا در حد شایعه س. البته منظور از آب و هوای داینامیک بیشتر منظورم قسمت نورپردازیشه. (مثلا بازی عصر شروع میشه هوا رفته رفته تاریک میشه دقیقا مثل سیستمی که توی بازی Madden NFL پیاده ش کردن.)
مربیگری تیم ملی رو هم فکر نکنم تو فیفا بذارن. اینو معمولا توی بازی های World Cup یا EURO قرار میدن که تعداد تیم های ملی خوبه و تورنمنت ها هم لیسانس شدن.
به نظر من تنها چیزی که تو این نسل تو فیفا نسبت به قبل افت زیادی داشته آب و هوای بارانیشه. یعنی نسخه PS2 افکت بارونش خیلی از این افکت فعلی طبیعی تر و زیبا تر بود.
یه چیز دیگه هم اندازه استادیوماس. نمیدونم شاید من اینطور احساس میکنم ولی اصلا نمیشه بزرگیشون رو احساس کرد. مثلا اولدترافورد یا سن سیرو توی فیفا اصلا اون ابهت و عظمت واقعیتشونو ندارن. البته زمین چمن رو نمیگم منظورم نمای کلی استادیومه.
یه مشکل دیگه ایی که وجود داره،مسئله آکادمی هست.به طور مثال بارسلونا آکادمیه فوق العاده ایی داره.اما تو فیفا باز باید خودتون آکادمی راه بندازید.باید تو نسخه بعد،تیمهایی که تو واقعیت آکادمی دارن(و آکادمیشون شاخه)رو برای اون تیم تو کریر قرار بدن.مثلا بازیکنای Barca B رو من باید بتونم مجانی بیارم تیم اصلی.ولی تو فیفا نمیشه و باید برم اون بازیکنا رو بخرم.تو فیفا هم که تیمهای کوچیک بازیکنای خوبشون رو عمرا بفروشن.مثلا برای خرید sergi robero-deuelfo از تیم B من مجبورم شدم 2 فصل صبر کنم و برای هر کدوم 25 تا پیاده شدماین چند ساعت آخر نقل و انتقالات خیلی جالبه . من هر موقع اونجا میرسم حدود 300 میلیون خرید و فروش میشه شاید هم بیشتر :d مثلا تمام روزای قبل ملت بیکارن اون چند ساعت آخر مثل خر خرید میکنن :d البته این اشکال نیست اما گفتم بگم که دور هم باشیم :d
این قیمت هارو که حسین گفت هم درست کنن . واقعا رو مُخه . البته اون دفعه رونالدو رو 183 تا فروختم به من سیتی حال داد . یه تیم جدید ساختم کلا :d
مشکلاتی که خیلی رو اعصابن همون زر زدن بازیکن هاس و اینکه تا 2 تا بازی میشینن رو نیمگت میگن میخوایم بریم و میرن چیز دیگری در ذهنمان نیست :d
آخه یکی نیست به این روانیا بگه که من چرا برای آوردن بازیکن از تیم دومم باید پول بدم
گل گقتی.تو همین فیفا 12 هم یه عده فقط سیتی میشدن.البته ادعا میکنن که از بچگی طرفدارش بودنخب تبدیل شدن پاریس سنت ژرمن رو به یکی از قطب های فیفا 13 تبریک میگم
لاوتزی ، ابراهیموویچ ، تیاگو سیلوا ، پاستوره و ...
البته مشکلی به اون صورت نیست.چون با بارسا همه رو له مینماییم:dمخصوصا حالا که مسی هم اومده رو کاور بازی،قطعا بارسا از قبل بسیار قویتر میشه. نمیدونم گفتم شاید من اینجوریم ولی اصلا نمیتونم اندازه استادیوم رو حس کنم خیلی کوچیک به نظرم میان. یعنی اولدترافورد فیفا نسل قبلی با اینکه خیلی ضعیف تر طراحی شده بود ولی حس بازی توی اولدترافورد رو بهم القا میکرد.اولدترافورد همینجوریه,ابهت از لحاظ بزرگی نداره,جو قرمزش اذیت می کنه...من که از آلیانز آره نا خیلی راضیم..
یه مشکل دیگه ایی که وجود داره،مسئله آکادمی هست.به طور مثال بارسلونا آکادمیه فوق العاده ایی داره.اما تو فیفا باز باید خودتون آکادمی راه بندازید.باید تو نسخه بعد،تیمهایی که تو واقعیت آکادمی دارن(و آکادمیشون شاخه)رو برای اون تیم تو کریر قرار بدن.مثلا بازیکنای Barca B رو من باید بتونم مجانی بیارم تیم اصلی.ولی تو فیفا نمیشه و باید برم اون بازیکنا رو بخرم.تو فیفا هم که تیمهای کوچیک بازیکنای خوبشون رو عمرا بفروشن.مثلا برای خرید sergi robero-deuelfo از تیم B من مجبورم شدم 2 فصل صبر کنم و برای هر کدوم 25 تا پیاده شدمآخه یکی نیست به این روانیا بگه که من چرا برای آوردن بازیکن از تیم دومم باید پول بدم
![]()
امسال که مسی رو کاور هست و تو تمام تریلر ها بارسلونا به ریال گل زده............100% هم بارسلونا رو قوی تر میسازن دیگه...............
نا سلامتی قهرمان امسال لالیگا ما هستمیو!!!!!!!!!!!!!!!