داداش من یکم انصاف داشته باش اگه به کروس 86 بدن خداییش به مسعود اوزیل باید چند بدن دوم شما برو آمار اوزیل رو امسال ببین تو بهترین لیگ دنیا در مقابل سه تا از خلاقترین بازیکنان دنیا(مسی.ژاوی.اینیستا)در موقعیت سازی واسه گل .مسعود اوزیل تعداد پاس هاس گلش از این سه تا رو هم بیشتر بوده که مطمعنم بیشتر از 87 بهش نمیدن ولی این حرفت رو قبول دارم خیلی بد امتیاز میدن مثلا این فابرگای در مقایسه با پیرلو و اوزیل حرفی واسه گفتن نداره بهش بیشتر امتیاز میدن یا به پیکه خداییش پیکه امسال از راموس و پپه خیلی ضعیف تر بود ولی امتیازش بیشتره اینو با دلیل بر امار میگم شما ببین امسال حتی واسه تیم منتخب اروپا هم انتخاب نشد و پپه و راموس دفاع آخرا بودن در صورتی که راموس پست اصلیش که به فوتبال معرفی شد هافبک دفاعی بعد هم دفاع راست بودسلام.
اول از همه واقعا ازت ممنونم داداش زحمت کشیدی.
نمیدونم این مسئولین ea رویه چه حسابی به بازیکنا نمره میدن واقعا بعضی وقتها حس میکنم از رویه عناد و دشمنی با بایرن اینجور رفتار میکنن حالا خدارو شکر تو این چندسال یه تیم یه دست داشتیم و نتونستن زیاد غرض ورزیشون نشون بدن.
من از این بازیکنا ناراضیم
نوئر 87 دیگه نوئر ساله پیش باید چکار میکرد هم تو بوندسلیگا بهترین دروازبان شد هم ارزشاش تو لیگ قهرمانان نشون داد با دفعه پنالتیهایی که گرفت.
بواتنگ 79 خب این بازیکن یعنی هیچ پیشرفتی نسبت به ساله گذشته نکرده یعنی؟عجب!!!
کروس و مولر84 واقعا موندم چی بگم الان درست 3 سال هست که این سه بازیکن در واقعیت واقعا داران عالی کار میکنن و بدون مصدومیت و هیچگونه حاشیه بهترین بازیکنایه بایرن بودن اما تو سری فیفا یک امتیاز یک امتیاز میرن بالا دیگه کروس زیر 86 نامردیه.
شقیری 78 با ساله پیش هیچ تغییری نکرده در صورتی که این بازیکن یکی از بهترین جوونا و بازیکنایه اروپا و جهان میشه من شک ندارم.
پیزارو82 تا ساله پیش 84 بود بهترین عملکرد تو وردربرمن داشت اما چون امده بایرن باید دو امتیاز ازش کم کرد!!!!
الابا77 پیشرفتش نسبت به ساله پیش یک امتیاز!!!!!!!!!!!!!اصلا حرفی نمیمونه ادم بزنه.
روبن87 موقعی که بازیکن رو اوجش پیشرفتش که مسئولین بهزور یک شماره اضافه کنن اما خدا نکنه که یه نیمفصل اماده نباشی 3 تا 3تا کم میکنن.
شواینی اگر امسال 85 میدادن من شکایتی نداشتم فصله کابوس واریرو گزروند و با انواع مصدومیتا دسته پنجه نرم کرد .حقیقت باید گفت به این بازیکنمون لطف شده.
یادم نمیره ونبوملی که تو اوج امادگیش تو بهتزین شرایطش وقتی تو بایرن بود اورالش از 79 تجاوز نکرد اما همچین که پا به میلان گذاشت اورالش شد 82!!!!! یا بدشتوبر تو فیفا بیشتر از 75 نشده بود حتی ساله پیش واقعا عجیب بود حالا امسال لاقل بهش خوب نمره دادن.
البته اورالایه رافینیا و ونبویتن تو این لیست نبودن که من حدس میزنم با این تفاسیر یکیشون 78 او یکی 76 یا 77 باشه .
و همچنین مارتینز منتظرم ببینم به این بازیکن چند میدن تا ببینم مشکله این مسئولین ea با بازیکنایه المانیه!!! یا نه با تیم بایرن هست!!
البته اورالایه دورتمند اگر امسال نمیدیدم واقعا مطمئن میشدم این ea مشکل داره با المان هرچی تیمه المانیه
در مورد لباسایه چسبان هم واقعا کارشون درسته روبن از این لباسا میپوشه لباسایه اندامیه که اتفاقا خیلیم بش میاد.البته امسال یک بازیکن دیگمونم همین لباسار میپوشه که خیلیم بش میاد اونم شقیری واقعا بازیکن تنومندیه من اون با روبرتو کارلوس همتراز میدونم از نظر فیزکه بدنی