FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یادمه یه سال سانتیاگو برنابئو هم همینطوری شده بود و نتونسته بودن برای یک سال لایسنسش کنن! البته تا جایی که من شنیدم ظاهرا از سال اینده نیوکمپ دوباره تو بازی خواهد بود.
معراج اگر درست یادم باشه فیفا 9 بود.که البته چند ماه بعد به صورت مجانی اضافه شد و قابل دانلود بود.امیدوارم اینم همینطور بشه.چون بدون نئوکمپ دلیلی نداره بازی کنم.

معراج اگر درست یادم باشه فیفا 9 بود.که البته چند ماه بعد به صورت مجانی اضافه شد و قابل دانلود بود.امیدوارم اینم همینطور بشه.چون بدون نئوکمپ دلیلی نداره بازی کنم.
قبول دارم که این یه نکته منفی دُرشته تو فیفا 13 ولی عادت میکنی ضمن اینکه گفتن از سال دیگه برمیگرده به بازی نیوکمپ.

پ.ن: اینقدر که تو فیفا همه لیگهای مهم و ورزشگاههای مهم لایسنس شده دیگه بد عادت شدیم:d

دوستان تو بازی بعضی وقتها وسط بازی و حتی موقع شروع بازی وقتی زبانو انتخاب میکنی و میره اونجا که آرم ea میاد مثل اینکه میخواد لود بشه یه لحظه یه تیک جزئی میزنه و یه گیر جزئی میکنه و رد میشه انگار مثلا داره دیسکو میخونه .بازی من برنرمکسه تا الانم تو کریر مشکلی نداشته جز همین که گفتم و به لایو هم وصل هستم . برای شما هم یه همچین چیزی تا حالا پیش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشکلو بفهمم کجاست؟

منم بالاخره بازی کردم عالی شده عالی خیلی نرم شده بازی من از 1 تا 10 بهش 9.5 میدم اون نیم نمره هم به خاطر یک ذره مصنوعی تر شدن بازی و سخت تر شدن بازی ازش کم کردم :d خدا وکیلی مقایسه فیفا و پس مثل مقایسه بنز و پیکان میمونه =))

اقا یک سوال من نمیدونم این قسمت کینکتو کجای بازی استفاده کنم البته میدونم که از طریق صدا هست اما کجا باید بگم که تعویض کنه اصلا میخواهم فورمیشن را عوض کنم بگم چی ؟

من هم همین مشکل رو دارم کسی هست راهنمایی کنه

این first touch control خیلی رو اعصابه.راهی برای استپش هست یا فقط به بازیکنش بستگی داره؟آخه من چند دستی آنلاین هم زدم همه همین مشکلو داشتن.درصد اشتباه بازیکنها تو بازی خیلی بالا رفته یه جوراای آدم گیج میزنه تو بازی هی باید دور خودمون بچرخیم.مثلا طرف رئال بود یه پاس ساده رو به عقب داد کاسیاس همچین استپش کرد که 10 متر توپ فاصله گرفت از پاش, افتاد زیر پای من زرتی زدم تو گل.آخه بازیکنهایی مثل اینیستا که در واقعیت اگه پاس 60 متری هم بهشون بدی مثل کیک کنترلش میکنن چطوری از فاصله نزدیک نمی تونه یه توپ ساده رو درست استپ کنه؟
اگه این مشکله بازیه چرا فقط واسه شما اتفاق میفته!!!!
راهش اینه که موقعی که توپو پاس میدی به یارت دستتو از رویه سرعت وردار تا توپو همون جا نگه داره!
اگرم میخوای با استپ کونبو به حرکت قبلیت ادامه بدی کافیه فقط جهتو (بدونه گرفتن دکمه سرعت) به هر طرف که میخوای بگیری بعدش سرعتتو بگیر!!
همین

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

تصویری از امار فروش دو بازی pes و fifa 13 در یک فروشگاه در شهر اسپانیا : :d

36461875689789130450.jpg
کاملا طبیعیه....:d

چرا بازی سرعتش اینقدر زیاده حتی روی اسلو اوردم و چمن رو بالا اوردم تا سرعتش کمتر بشه ولی ازم حسم اینه که خیلی سرعت بازی زیاده یعنی توپ بیشتر روی دروازست تا وسط زمین
و اینکه گل زدن راحتتر شده شده و بازیها خیل پرگل میشه که اصلا واقعی نیست
راهی هست که بشه سرعت بازی رو کمتر کرد بجز اینکه روی اسلو بذاریم منظورمه؟

آخرین ویرایش:
اگه این مشکله بازیه چرا فقط واسه شما اتفاق میفته!!!!
راهش اینه که موقعی که توپو پاس میدی به یارت دستتو از رویه سرعت وردار تا توپو همون جا نگه داره!
اگرم میخوای با استپ کونبو به حرکت قبلیت ادامه بدی کافیه فقط جهتو (بدونه گرفتن دکمه سرعت) به هر طرف که میخوای بگیری بعدش سرعتتو بگیر!!
همین

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

کاملا طبیعیه....:d

وای فروش فیفا رو بیخیال فروشگاه رو بچسب :((@-)

دوستان تو بازی بعضی وقتها وسط بازی و حتی موقع شروع بازی وقتی زبانو انتخاب میکنی و میره اونجا که آرم ea میاد مثل اینکه میخواد لود بشه یه لحظه یه تیک جزئی میزنه و یه گیر جزئی میکنه و رد میشه انگار مثلا داره دیسکو میخونه .بازی من برنرمکسه تا الانم تو کریر مشکلی نداشته جز همین که گفتم و به لایو هم وصل هستم . برای شما هم یه همچین چیزی تا حالا پیش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشکلو بفهمم کجاست؟

بله مشکله بازیه.برای منم همینطوره.

بله مشکله بازیه.برای منم همینطوره.
برای من همینطوره!
دیشب این فیفا 13 رو نشستم یه 9 دست بازی کردم 3 تا مساوی 5 تا باخت 1 برد!
چند تا نکته در مورد بازی:
1-تیم محبوبم(برزیل)رو نابود کردن کاکا و روبینیو و رونالدینیو و لوسیو تو تیم نیست!پاتو قدرتش شده 82!!!
2-تو سیزن آنلاین ترکیب بارسلونا افتضاح(به تمام معنا)بود!این بازی کنها تو تیم نبودن!
1-مسی(باور نکردنیه!)2-اینیستا3-داوید ویا4-ماسکرانو5-آلبا
چرا اینقدر عجیب غریب هیچ کی که تو تیم نبود!
3-پاس تو عمق دیگه شورش رو در آوردن خیلی راحت میرسه به بازیکن ها!
4-بازی هم پر گل شده اصلا نمیشه دفاع کرد تو هر بازی حداقل 4 تا گل بود این که اصلا طبیعی نیست!
5-در حین اجرای بازی دیسک رو میچرخونه حتی اگه بازی روی هارد نصب باشه نمیدونم چرا!یک موقع وا میسته نمیچرخونه بعد از چند دقیقه باز میچرخونه!
فعلا که از بازی راضی نیستم امیدوارم در آینده راضی بشم!

اول 1 نکته بگم اگه بچه ها فکر می کنند لجندری آخرین سختی cpu بازی هست پیشنهاد می کنم تو لایو با سختی التیمیت که بالاتر از لجندری هست روبرو بشن:d
در کنار همه خوبی هایی که بازی داره من چند تا اشکال فنی بگیرم که البته چندتایش برای لایو و التیمیت هست.البته شاید بعضی از موارد تغییرات بازی باشه من در اثر ندانستن و مقایسه با شماره قبلی اشکال می گیرم که اگه کسی از دوستان تغییرش رو بگه ممنون میشم و اگه باگ باشه که خود ea باید رفع کنه
اولین مشکل که واقعا برای من عجیبه اینه که ترکیب های بازی که خودت edit می کنی با اینکه save می کنی اما دفعه بعدی که میای استفاده کنه میبینی اصلا خبری ازش نیست.کاملا مشخصه باگ هست ولی اذیت کننده هست و زودتر درست بشه بهتره
قسمت التیمیت بازی باگ داره.البته قابل درک هست چون بازی تازه آمده و بازی و سرورهایش مطمئنا اشکال داره
هر بار که می خوام وارد التیمیت بشم اون سوال امنیتی میپرسه.تو 12 فقط 1 بار پرسید اما تو 13 مدام می پرسه.واقعا خسته کننده هست.بدتر از اون اینه که پارسال من جواب این سوال دادم امسال وقتی خواستم از طریق کامپیوتر وارد التیمیت 13 بشم بازم سوال پرسید اما اشتباه جواب دادم و اکانتم قفل شد.تو 12 فکر کنم اگه از طریق کنسول وارد میشدیم می تونستیم از قفل بودن در بیاریم اما مثل اینکه تو 13 فعلا این قسمت باگ داره و فعلا قفل می مونه.البته ea گفته این مشکل حل می کنه
تو التیمیت تو سرچ خرید بازیکن یا چیرهای دیگه به شدت باگ و اشکال وجود داره.به حدی که دیشب از بس اعصابم خورد شد دستگاه خاموش کردم.داری سرچ می کنی پرتت می کنه بیرون.نه 1 بار خیلی زیاد اون هم پشت سر هم.خود ea هم فهمیده و گفته به دنبال رفع اشکال هست
https://help.ea.com/article/im-having-trouble-with-my-players-in-fifa-ultimate-team
در ضمن من رفتم تو سایت ea ببینم دلیل این مشکل چیه دیدم 1 مشکل دیگه هم اعلام کردن که اگه تو خرید فیفا پوینت مشکل دارید و بعد خریدش بهتون اضافه نمیشه مشخصات و عکس اون لحظه خریدتون برایشون بفرستید تا درستش کنند.(آخه کدوم آدم که از این مشکل خبر نداره اون لحظه عکس گرفته تا بتونه برای شما بفرسته.حرف هایی می زنند)

اما 2 اشکالی به کل گیم پلی بازی بگیرم.تو 13 یک تغییری که هست اینه که بازی روند عادی و همیشگی نداره و اتفاقات و اشتباهات از پیش تعیین نشده تو بازی هست.این برای بازی با cpu و دوستانت خیلی خوب هست و باعث جذاب شدن بازی میشه.چون به واقعیت نزدیک تر میشه و بازی از حالت ماشینی در میاد.اما این برای لایو و بازی با رقبا بد هست
من تا حالا جرات نکردم با التیمیتم با رقیبی بازی کنم و فقط با cpu بازی کردم و گذاشتم تیمم اون قدر قوی بشه که اولا درصد اشتباهات کم بشه و اگه اشتباهی هم بکنند بازیکنان دیگه جبران کنند.واقعا بده کاملا تو بازی برتری داری بازیکن تیمت 1 دفعه اشتباه می کنه و کله شیرازه تیمت به هم می خوره
مشکل دوم گیم پلی زمان 1 و 2 کردن هست.توپ دست یکی هست میام با اون یکی 1 و 2 کنم اما تا پاس میدم بازیکنم فرار رو به جلو می کنه و توپ به پشت بازیکن میره.تو 12 برعکس بود.اون جا مشکل فرار کردن بود و بازیکن وامیستاد.اینجا زود فرار می کنه:dاین تو زمانی که تیم خودت قوی هست کمتر و زمانی که تیمت متوسط هست کمی بیشتر هست.البته این اشکال با مرور زمان و عادت به گیم پلی بازی رفع میشه

این چند تا نکته ای بود که من تو این چند دستی که بازی کردم دیدم و دوست دارم اگه بچه ها که راه حل یا دلیلی برای این مشکلات می دونند اون ها نظراتشون بگن

آخرین ویرایش:
2-تو سیزن آنلاین ترکیب بارسلونا افتضاح(به تمام معنا)بود!این بازی کنها تو تیم نبودن!
1-مسی(باور نکردنیه!)2-اینیستا3-داوید ویا4-ماسکرانو5-آلبا
چرا اینقدر عجیب غریب هیچ کی که تو تیم نبود!
چون توی آخرین بازی بارسا به اینا استراحت داده بود. اینم ترکیب آخرین بازیشونه. کجاش عجیبه. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or