اول 1 نکته بگم اگه بچه ها فکر می کنند لجندری آخرین سختی cpu بازی هست پیشنهاد می کنم تو لایو با سختی التیمیت که بالاتر از لجندری هست روبرو بشن:d
در کنار همه خوبی هایی که بازی داره من چند تا اشکال فنی بگیرم که البته چندتایش برای لایو و التیمیت هست.البته شاید بعضی از موارد تغییرات بازی باشه من در اثر ندانستن و مقایسه با شماره قبلی اشکال می گیرم که اگه کسی از دوستان تغییرش رو بگه ممنون میشم و اگه باگ باشه که خود ea باید رفع کنه
اولین مشکل که واقعا برای من عجیبه اینه که ترکیب های بازی که خودت edit می کنی با اینکه save می کنی اما دفعه بعدی که میای استفاده کنه میبینی اصلا خبری ازش نیست.کاملا مشخصه باگ هست ولی اذیت کننده هست و زودتر درست بشه بهتره
قسمت التیمیت بازی باگ داره.البته قابل درک هست چون بازی تازه آمده و بازی و سرورهایش مطمئنا اشکال داره
هر بار که می خوام وارد التیمیت بشم اون سوال امنیتی میپرسه.تو 12 فقط 1 بار پرسید اما تو 13 مدام می پرسه.واقعا خسته کننده هست.بدتر از اون اینه که پارسال من جواب این سوال دادم امسال وقتی خواستم از طریق کامپیوتر وارد التیمیت 13 بشم بازم سوال پرسید اما اشتباه جواب دادم و اکانتم قفل شد.تو 12 فکر کنم اگه از طریق کنسول وارد میشدیم می تونستیم از قفل بودن در بیاریم اما مثل اینکه تو 13 فعلا این قسمت باگ داره و فعلا قفل می مونه.البته ea گفته این مشکل حل می کنه
تو التیمیت تو سرچ خرید بازیکن یا چیرهای دیگه به شدت باگ و اشکال وجود داره.به حدی که دیشب از بس اعصابم خورد شد دستگاه خاموش کردم.داری سرچ می کنی پرتت می کنه بیرون.نه 1 بار خیلی زیاد اون هم پشت سر هم.خود ea هم فهمیده و گفته به دنبال رفع اشکال هست
https://help.ea.com/article/im-having-trouble-with-my-players-in-fifa-ultimate-team
در ضمن من رفتم تو سایت ea ببینم دلیل این مشکل چیه دیدم 1 مشکل دیگه هم اعلام کردن که اگه تو خرید فیفا پوینت مشکل دارید و بعد خریدش بهتون اضافه نمیشه مشخصات و عکس اون لحظه خریدتون برایشون بفرستید تا درستش کنند.(آخه کدوم آدم که از این مشکل خبر نداره اون لحظه عکس گرفته تا بتونه برای شما بفرسته.حرف هایی می زنند)
اما 2 اشکالی به کل گیم پلی بازی بگیرم.تو 13 یک تغییری که هست اینه که بازی روند عادی و همیشگی نداره و اتفاقات و اشتباهات از پیش تعیین نشده تو بازی هست.این برای بازی با cpu و دوستانت خیلی خوب هست و باعث جذاب شدن بازی میشه.چون به واقعیت نزدیک تر میشه و بازی از حالت ماشینی در میاد.اما این برای لایو و بازی با رقبا بد هست
من تا حالا جرات نکردم با التیمیتم با رقیبی بازی کنم و فقط با cpu بازی کردم و گذاشتم تیمم اون قدر قوی بشه که اولا درصد اشتباهات کم بشه و اگه اشتباهی هم بکنند بازیکنان دیگه جبران کنند.واقعا بده کاملا تو بازی برتری داری بازیکن تیمت 1 دفعه اشتباه می کنه و کله شیرازه تیمت به هم می خوره
مشکل دوم گیم پلی زمان 1 و 2 کردن هست.توپ دست یکی هست میام با اون یکی 1 و 2 کنم اما تا پاس میدم بازیکنم فرار رو به جلو می کنه و توپ به پشت بازیکن میره.تو 12 برعکس بود.اون جا مشکل فرار کردن بود و بازیکن وامیستاد.اینجا زود فرار می کنه:dاین تو زمانی که تیم خودت قوی هست کمتر و زمانی که تیمت متوسط هست کمی بیشتر هست.البته این اشکال با مرور زمان و عادت به گیم پلی بازی رفع میشه
این چند تا نکته ای بود که من تو این چند دستی که بازی کردم دیدم و دوست دارم اگه بچه ها که راه حل یا دلیلی برای این مشکلات می دونند اون ها نظراتشون بگن