ای بابا اقا حمید همون این مشکل را دازیم به نظر من باید باهاش بسازیم تا فبفا 2014 بیاد درستش کنن
---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------
اقا من سوال دارم بازم
توی قسمت setting / visual / این یعنی چی : otp gamertag indicator : fade
همینطور اینکه جایی نیست تعداد ذخیره ها را بیشتر کرد
و اینکه دز قسمت skill games رسیدم به lob pass 2/8 قسمت gold دروازه جلومه نمیدونم باید چی کار کنم
مرسی اگر جواب بدید
یکی بیاد این قابلیت جدید هوارو بگه.ما که چیزی ازش نفهمیدیم
مراحل بوکمارک کردن در CC:
بعد از اینکه لاگین شدین از این قسمت وارد my teams بشید.
بعد از اینکه وارد شدید دو قسمتی رو که مشخص کردم رو مطابق نمونه پر کنید و بعدش سرچ بکنید.
بعد در این صفحه بر روی تیمی که میخواهید بوکمارک بکنید کلیک بکنید.
در اینجا روی گزینه bookmark team کلیک بکنید.
مطمئن شوید که این پیام روی صفحه ظاهر بشه.
![]()
اگه بعد از این به PSN یا XBL وصل بشید و در فیفا به قسمت customize fifa و creation centre برید به راحتی میتونید تیمهای بوکمارک شده رو دانلود بکنید.
---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------
منظورت فصل و ساعت و ایناست؟
فصل و ساعتی که انتخاب میکنی بر جای سایه استادیوم روی زمین تاثیر داره, همین.![]()
اولی ربط به Xlive داره!ای بابا اقا حمید همون این مشکل را دازیم به نظر من باید باهاش بسازیم تا فبفا 2014 بیاد درستش کنن
---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------
اقا من سوال دارم بازم
توی قسمت setting / visual / این یعنی چی : otp gamertag indicator : fade
همینطور اینکه جایی نیست تعداد ذخیره ها را بیشتر کرد
و اینکه دز قسمت skill games رسیدم به lob pass 2/8 قسمت gold دروازه جلومه نمیدونم باید چی کار کنم
مرسی اگر جواب بدید
تورنمنت هم داره دوست عزیزکسی قرار نیست جواب این سوال رو بده
سلام آخر چی شد تو کریرمد وقتی مربی کشور میشی فقط بازی دوستانه داره یا تورنمنت هم داره خواهشن جواب بدید
والا من ۴-۵ ساعت بیشتر بازی نکردم و همش تو seasons بودم :d ولی تو معرفی بازی من خوندم که نوشته بود تورنمنت هم داره و همچنین جام جهانی!عزیز شما خودت بازی کردی آخه من مربی کامرون شدم هنوز خبری از تورنمنت نیست و فقط بازی دوستانه میکنه
کاور های مخصوص تیم های لیگ برتر هم رونمایی شدن.
با مراجعه به لینک زیر میتونید کاور مورد نظر رو دانلود بکنید.
FIFA 13 | Download your Club | EA SPORTS Football