FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ای بابا اقا حمید همون این مشکل را دازیم به نظر من باید باهاش بسازیم تا فبفا 2014 بیاد درستش کنن

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

اقا من سوال دارم بازم
توی قسمت setting / visual / این یعنی چی : otp gamertag indicator : fade
همینطور اینکه جایی نیست تعداد ذخیره ها را بیشتر کرد
و اینکه دز قسمت skill games رسیدم به lob pass 2/8 قسمت gold دروازه جلومه نمیدونم باید چی کار کنم
مرسی اگر جواب بدید

نه اقا ميشه استپ هارو درست نو ستينگ اسلايدر ها first touch control رو درستش كن

مراحل بوکمارک کردن در CC:

بعد از اینکه لاگین شدین از این قسمت وارد my teams بشید.

بعد از اینکه وارد شدید دو قسمتی رو که مشخص کردم رو مطابق نمونه پر کنید و بعدش سرچ بکنید.

بعد در این صفحه بر روی تیمی که میخواهید بوکمارک بکنید کلیک بکنید.

در اینجا روی گزینه bookmark team کلیک بکنید.

مطمئن شوید که این پیام روی صفحه ظاهر بشه.

65447133676489215750_thumb.jpg

اگه بعد از این به PSN یا XBL وصل بشید و در فیفا به قسمت customize fifa و creation centre برید به راحتی میتونید تیمهای بوکمارک شده رو دانلود بکنید.

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

یکی بیاد این قابلیت جدید هوارو بگه.ما که چیزی ازش نفهمیدیم

منظورت فصل و ساعت و ایناست؟
فصل و ساعتی که انتخاب میکنی بر جای سایه استادیوم روی زمین تاثیر داره, همین. :)

مراحل بوکمارک کردن در CC:

بعد از اینکه لاگین شدین از این قسمت وارد my teams بشید.

بعد از اینکه وارد شدید دو قسمتی رو که مشخص کردم رو مطابق نمونه پر کنید و بعدش سرچ بکنید.

بعد در این صفحه بر روی تیمی که میخواهید بوکمارک بکنید کلیک بکنید.

در اینجا روی گزینه bookmark team کلیک بکنید.

مطمئن شوید که این پیام روی صفحه ظاهر بشه.

65447133676489215750_thumb.jpg

اگه بعد از این به PSN یا XBL وصل بشید و در فیفا به قسمت customize fifa و creation centre برید به راحتی میتونید تیمهای بوکمارک شده رو دانلود بکنید.

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

منظورت فصل و ساعت و ایناست؟
فصل و ساعتی که انتخاب میکنی بر جای سایه استادیوم روی زمین تاثیر داره, همین. :)

نه اون هوای دینامیک میگم

ای بابا اقا حمید همون این مشکل را دازیم به نظر من باید باهاش بسازیم تا فبفا 2014 بیاد درستش کنن

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

اقا من سوال دارم بازم
توی قسمت setting / visual / این یعنی چی : otp gamertag indicator : fade
همینطور اینکه جایی نیست تعداد ذخیره ها را بیشتر کرد
و اینکه دز قسمت skill games رسیدم به lob pass 2/8 قسمت gold دروازه جلومه نمیدونم باید چی کار کنم
مرسی اگر جواب بدید
اولی ربط به Xlive داره!
دومی رو باید بگم متاسفانه همچین موردی وجود نداره!
سومی هم باید با دکمه سانتر، توپ رو بکوبید به تیرک:دی

کسی قرار نیست جواب این سوال رو بده
سلام آخر چی شد تو کریرمد وقتی مربی کشور میشی فقط بازی دوستانه داره یا تورنمنت هم داره خواهشن جواب بدید

سلام .
آقا من هرچی تیم ملی درپیت ـه داره بهم پیشنهاد میده :دی
منم همرو رد کردم به امید انگلیس :دی
بعد میخواستم ببینم امکانش هست همینجوری ادامه بدم تا اون پیشنهاد بده یا باید از یه تیم درپیت شروع کنم ؟ :دی

عزیز شما خودت بازی کردی آخه من مربی کامرون شدم هنوز خبری از تورنمنت نیست و فقط بازی دوستانه میکنه
والا من ۴-۵ ساعت بیشتر بازی نکردم و همش تو seasons بودم :d ولی تو معرفی بازی من خوندم که نوشته بود تورنمنت هم داره و همچنین جام جهانی!

کسی یک لینک خرید این بازی رو میده که مطمئن باشه و 100% کار کنه؟مثلا یهو از وسط بازی بیرون نزنه.اگه کسی مطمئنه لینکشو برای اینکه تبلیغ نشه برام پ خ کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or