mamadbahal
کاربر سایت
پلی استیشنت هنگ کرده بود بعد ری استور کرده بود فک نکنم به پاک کردنه تیمت ربط داشته باشه واسه من چندیدن بار اینجوری شده ولی منم اوایل که اومم فوت یه بار برق رفت برگشتم تمم غیب شد ولی فقط بازیکنایه گلد دیگه بعد از اون با فوت حال نکردمدوستان من همه ی سیوهای بازی ها همه ی اکانت هام دو تابازی دیجیتالی که خریده بودم همش نابود شد
حالا من هیچ کدومش رو نمیخام فقط تیم التیمیتم رو میخام راهی هست برش گردونم؟داشتم با حسام تو اون لیگ بازی میکردم ی دفعه از eaقطع شد بعد از پی اس ان هم قطع شد بعد خاموش کردم دوباره بعد نیم ساعت روشن کردم خودش ی چیزی رو تا 100 پر کرد و ریست شد
همه چیزم پاک شد
خب همه ی سیوهای بازی هام پاک شدهپلی استیشنت هنگ کرده بود بعد ری استور کرده بود فک نکنم به پاک کردنه تیمت ربط داشته باشه واسه من چندیدن بار اینجوری شده ولی منم اوایل که اومم فوت یه بار برق رفت برگشتم تمم غیب شد ولی فقط بازیکنایه گلد دیگه بعد از اون با فوت حال نکردم
برا من راحت مییره توش مشکلی نیستسایت ea قسمت یوتی یکی 2 هفتس به هم ریخته
چطوری واردش شدی؟
اولتیمیت تیم به سیو بازی ربطی نداره خیالت راحت تیمت نپریده فقط به آیدی ربط دارهدوستان من همه ی سیوهای بازی ها همه ی اکانت هام دو تابازی دیجیتالی که خریده بودم همش نابود شد
حالا من هیچ کدومش رو نمیخام فقط تیم التیمیتم رو میخام راهی هست برش گردونم؟داشتم با حسام تو اون لیگ بازی میکردم ی دفعه از eaقطع شد بعد از پی اس ان هم قطع شد بعد خاموش کردم دوباره بعد نیم ساعت روشن کردم خودش ی چیزی رو تا 100 پر کرد و ریست شد
همه چیزم پاک شد
بله با تشکر از دوستان تیمم بوداولتیمیت تیم به سیو بازی ربطی نداره خیالت راحت تیمت نپریده فقط به آیدی ربط داره
:scare: نت رو بازیکن تاثیر داشته باشه؟بچه ها نت رو بازیکنا تاثیر داره؟یعنی ضعیفهشون میکنه یا نتونن مثله اون چیزی که هستن بازی کنن؟
برا من راحت مییره توش مشکلی نیست
اره ماله منم چند وقتیه میرم تا میاره میندازه بیرون:scare: نت رو بازیکن تاثیر داشته باشه؟
بابا حداقل میگفتی لگ تاثیر داره بهش میخورد ولی دیگه نت چه ربطی داره به بازیکن!!!
خب لگ خیلی تاثیر داره شانست همون موقع که باید مثلا دفاع کنی لگ باعث میشه دفاع نکنی و گل بخوری و یا تو حمله اینها تاثیر نت سرعت پایینه دیگه
- - -ویرایش - - -
ای بابا الان من 2 هفتس نمیتونم برم تو سایت یو تی
همون تا میاد وصل بشه پرت میکنه بیرون
از بقیه هم همینطوره؟
FIFA Ultimate Team | Web App | EA SPORTS Soccer