FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام،دوستان همونطوری که میدونید من سابقه مدیریت و اجرای یک دوره کامل مسابقات آنلاین فیفا 12 رو بصورت موفقیت آمیز ،زمانی که روی PC بازی میکردم داشتم(فیفا 12 : جام حذفی بازی سنتر)
الان در فکر راه انداختن یک لیگ یا مسابقات گروهی در FUT هستم که از طریق اون بچه ها هم در کنار هم باشن و هم بتونن درآمد کسب کنن.
دوستانی که موافق هستند این پست رو لایک کنند.تا بعدا اطلاعات کامل رو خدمتتون عرض کنم!
برو تو کارش امید جون که بددددد پایتم
راستی اواتارت منو مرده :دی

فك كنم حسن قهرمان بشه:d
داش اميد نوشتي كسب درآمد؟:-/

بله کسب درآمد!!
حالا میبینی!!:d

- - -ویرایش - - -

آقا برای روز جمعه لطفا بازی نذارید چون خیلی از بچه ها جمعه هارو میرن بیرون (مثلا خود من تا آخر شب بیرونم )

بابا هنوز نه به داره نه به باره!
بزار ببینیم کیا پایه ان او موقع!
فعلا که 2 نفر بیشتر لایک نکردن!

- - -ویرایش - - -

برو تو کارش امید جون که بددددد پایتم
راستی اواتارت منو مرده :دی

دارمت!:d
از آشنایانه!:d

اصلا حواسم نیست من میخواستم توی تاپیک مسابقه فیفا 13 پست بدم اومدم اینجا پست دادم :d اصلا شوتم من :))

:دی
============

کسایی که پایه پیشنهاد امید هستن همینجا اعلام کنند

============
بعد مدت ها برگشتم به ترکیب برزیل 3> عشق خودم
10 بازی کردم یه باخت هم ندادم :دی

من رفتم از طریق سایت بخش التیمیت و ازم سوال کرد و منم گفتم یادم نمیاد:d حالا اکانتم اینجوری شده! باید چکارش کنم؟
71204626913366677999.png

سلام
خوب با خودم تا حالا 7 نفر شدیم به یک نفر دیگه نیاز داریم تا این دوره مسابقات رو برگزار کنیم.برای همین یک تاپیک جداگانه برای این کار باز خواهم کرد.

برای شرکت در جام به این تاپیک ( http://forum.bazicenter.com/thread79033/#post2694030 ) برید و ثبت نام کنید!

آخرین ویرایش:
عاغا این لیگه آمریکا رو مخه هااااااا از دیشب ده بار رفتم مینال بعد که میخوام بازی سرچ کنم از ut بیرونم میکنه ea :)) وقتی برمیگردم از اول باید بازی کنم 35k پول داشتم حال شده 15k همشو خرجه این بازیکنا افتضاح کردم حالا اگه جامم ببرم بازم ضرره :دی

ميگم دوستان دقت كنيد من بعد اين همه كه پك باز كردم اخرم تيممهامو فروختم و نزديك 40 تا 50 تا پك باز كردم تا اينفورمو گرفتم تو اين مدت نشد ما يه بازيكن خوبي در بياريم
توصيه ام به شما اينه گول اين ea رو نخوريد و تا ميتونيد پك باز نكنيد چون توش چيز خوبي نيست

ميگم دوستان دقت كنيد من بعد اين همه كه پك باز كردم اخرم تيممهامو فروختم و نزديك 40 تا 50 تا پك باز كردم تا اينفورمو گرفتم تو اين مدت نشد ما يه بازيكن خوبي در بياريم
توصيه ام به شما اينه گول اين ea رو نخوريد و تا ميتونيد پك باز نكنيد چون توش چيز خوبي نيست
نامردا تو یه پک از بین 100 پک یه بازیکن خوب میگذارند
من خوشبختانه پول حروم پک نکردم

نامردا تو یه پک از بین 100 پک یه بازیکن خوب میگذارند
من خوشبختانه پول حروم پک نکردم

اين ea پول پرسته خيلي زياد همش ميخواد گيمرها رو به سمت وا كردن پك مخصوصا فيفا پوينت سوق بده
من از راه بازي كردن 950كا كسب كردم ولي ارزش تيمم خيلي كم تر از اين مقداره اونم بخاطر پك وا كردنهاي الكي
هيچوقت گول EA پول پرستو نخوريد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or