دوستان چجوری تیممو شیر کنم تا شما هم بتونید ببینید؟(من بلد نیستم)
وارد پروفایلم تو ea.comمشم بعد میرم التیمیت تیم ولی گزینه ای برای شیر نیست
پس من احتمالا با اون یکیشون بازی کردمماديشب به علي زلزله اد ريكوئست فرستاديم تو پيغام نوشتم هموطنتم يهو به خارجي ميگه ايدي مارو كجا ديدي؟
ميگم ليدربورد مارو همچنان اد نكرده ميگه تيمت مال كدوم ليگه ماهم ديدم داره سر ميدونه دليتش كرديم (قبلش تو پندينگ بود)گفتيم بابا هيچي داشتيم رد ميشديم گفتيم يه احوالي بگيريم همين باز گير داد تيمت كدوم ليگه باز جواب ندادم ولي بهش گفتم ايرانياي مقيم خارج از خداشونه يه هموطن ببينن اونوقت تو؟
يهو برخورد به پر غيرتش اقا غلط كردم بيا ادت كنم رفتم تيمشو ديدم يعني ادم خر باشه همچين تيمي ببنده از من پرسيد تيمت كدوم ليگه گفتم بهش گفت بهترين بازيكنت كيه(فك كنم ميخواست ببينه تيمم چقد قويه .منظورش گرون بود از بهترين)منم گفتم بيل 60 تا
بعد بهش گفتم باو اين تيمت بدرد نميخوره بفروش من بگم كدوم ليگ و چه بازيكنايي بخري
بهش گفتم تو چيكار كردي اين همه پول دراوردي گفت فقط بازي گفتم مارو سياه نكن دوتا پول ps4 خرج پك كردي گفت نه مادونفريم فقط با اين اكانت بازي ميكنيم رفتم ديدم من 945كا در اوردم اون 700 تا من 900 تا برد دارم اون 680 تا يعني محال از ممكناته كسي با بازي كردن همچين تيمي بتونه ببنده
يهو ديديم بعد چند دقيقه مارو دليت كرد سنشم 15 ساله عقلو هوش درست نداره ميگفت تو دبي زندگي ميكنه
وقتي دليت كرد بهش گفتم ما ايرانياي داخل ايران اگر نت تورو داشتيم با همين تيمها مون پدر ملت رو درميورديم تو كه همچين نت و تيمي داري فاصله بين باختها و بردهات 20 تا بيشتر نيست
امروزم خورديم به يه يارو دقيقه 5 افتاده بود جلو از دقيقه 20 وقت كشي ميكرد ادم تيم توزم داشته باشه با اختلاف يه گل اون از دقيقه 20 وقت كشي نميكنه اقا 2_1 در دقيقه اخر برديمش بعدم رفتيم رو اعصابش
پس من احتمالا با اون یکیشون بازی کردم
چون اولا اصلا جواب پیغام رو نمیداد هر چی میگفتم
دوما بازیش خیلی خوب بود
اون که اره همش با پکهنميدونم والا
اين چيزي معلومه دروغه كه با بازي اينارو خريدن
حالا تیمش چیه ؟
بگید ببینیم
بعد ریالی چه قدر میوفته همچین تیمی ؟
مگه چنده ؟تيمش تيم فصل لاليگا هست با بندسليگاي معمولي + روبن + ريبري تيم فصلش
از نظر هزينه احتمالا پول 3 تا ps4 رو خرج پك ها كرده شايدم بيشتر
میدونی بخوای اون همه پک بخری پولش چند میشه؟مگه چنده ؟
خیلی بیشتر از این حرفا خرج کرده شک نکنمیدونی بخوای اون همه پک بخری پولش چند میشه؟
نزدیک هزار دلار...!
نه بابا قرارداد ميخري اونم 250 تا1000 دلار ؟
بعد این هزار تا رو خرج کرده مدام باید تمدید کنه بازیکنا بمونن تو تیم برای اونم پول داده ؟
حالا میفهم چه شکلی EA این همه پول درمیاره
اون موقع هم میخرهنه بابا قرارداد ميخري اونم 250 تا
اين خدا ميدونه چقد قرارداد داره چون تو هر پك سه تا قراردادم هست
پول 3 تا ps4 چهارصد دلاري رو خرج پك كرده
بنظرم واسه فيفا14 وقتي كه ps4 رو ميخريد موقع اومدن تيم سال اين كارو ميكرد نه الان كه 2 ماه كمتر مونده فقط