B!G_BosS
کاربر سایت
1 گیگش رو من دانلود کردم pause زدم. ستمیه شایان!:dخب ضایع شدیم خفن بازی 9 گیگه ! رفت واسه دانلود ولی تا دانلود شه پیر میشم
ما که پیش خرید کردیم بجز دانلود خود بازی یک فایل 6 کیلوبایتی هم جداگونه واسه دانلود گذاشتن .
1 گیگش رو من دانلود کردم pause زدم. ستمیه شایان!:dخب ضایع شدیم خفن بازی 9 گیگه ! رفت واسه دانلود ولی تا دانلود شه پیر میشم
ما که پیش خرید کردیم بجز دانلود خود بازی یک فایل 6 کیلوبایتی هم جداگونه واسه دانلود گذاشتن .

با ps3 دانلود کنیم وسطش میشه puse زد ؟ قطع بشه میشه ریزوم کرد ؟
با pc با دانلود منیجر میشه دانلود کرد ؟
با ps3 دانلود کنیم وسطش میشه puse زد ؟ قطع بشه میشه ریزوم کرد ؟
با pc با دانلود منیجر میشه دانلود کرد ؟
من از صبح تا الان 600 مگ دانلود کردم ! مهدی تو وضعت خوبه1 گیگش رو من دانلود کردم pause زدم. ستمیه شایان!:d
خیلی نامردیه برهان . واسه ما که پیش خرید کردیم باید این امکان رو بزارن که زودتر بازی کنیم دیگه !خوب من همین الان رفتم و زدم دانلود بشه. فکر کنم تا 2 صبح اینا تموم بشه دانلودش:biggrin1: فقط حیف که باید تا 28ـم صبر کنم چون store برای اروپا هست!
متاسفانه باید از اول دانلود کنیدوستان من دمو رودانلود كردم مي خوام بازيرو بخرم رو buy now كليك كنم pre order مي شه و ادمشو دانلود مي كنه يعني دمو به بعد و يا از اول
یه فایل 100 کیلوبایتی بعد از عرضه بازی میده البته اگه بازی رو خریده باشی , و این فعال میشه و دیگه نیاز به دانلود مجدد نیست
اما اینکه 10 گیگ هستش عملا روو دست خوردیم![]()
امريكا پري لود نداره، از 25جم كه تاريخ ريليز هست همون روز هم شروع دانلوده !من با مرتضي جان شريك شدم كه يكي از دوستان خوبم هست
بازيو مي شه از الان براي ريجن يك دانلود كرد يعني پري لود
پري اوردر شامل چيزه اضافي مي شه؟