FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
سلام ..
من فیفا 13 اکبند خریدم امروز.. اومدم کد انلاین رو تو Redeem code بزنم میگه رمز شما اشتباه ! الان چی کار کنم ؟ دارم دیونه میشم!:wallbash:
یه مدال هم اکبند از انگلیس اوردن برام اونم همینطوریه!؟
ریجن اکانت بازی با cd یکی هست؟

ریجن اکانت بازی با cd یکی هست؟
اقا مشکلم حل شد..
..
یه مشکل دیه هست .. موقعی که میرم Season بازی میکنم توپ معلوم نمیشه! حتی لگ هم ندارم ولی توپ معلوم نیست توزمین! مشکل از کجاست..؟
تو اولتیمت هم هی سرور قطع میشم دوباره میرم..

اقا مشکلم حل شد..
..
یه مشکل دیه هست .. موقعی که میرم Season بازی میکنم توپ معلوم نمیشه! حتی لگ هم ندارم ولی توپ معلوم نیست توزمین! مشکل از کجاست..؟
تو اولتیمت هم هی سرور قطع میشم دوباره میرم..
تو season من این مشکل رو بعد اپدیت نداشتم
التیمیت هم به نتت مربوطه مشکل از اونه

دوستان کسی رفته سایت Creation Center ؟ هرکی خواست بگه تا راهنماییش کنم چه کار کنه،لیگ ایران،تیم ملی ایران،منتخب سال های مختلف یوفا و فیفا ، بارسا و رئال کلاسیک و کلی چیز دیگه گوشه ای از این سایت هستند که شما میتونید همه رو وارد بازی کنید و ازشون لذت ببرین!

سلام...دوست عزیز حتما باید ایمل و پسوردی که باهاش تو psn عضو هستیم و باهاش وارد سایت ea میشیم رو وارد کنیم؟
بعد که وارد شدیم و تیم و یا تورنمنت مورد نطر رو بوک مارک کردیم خودش به صورت اتوماتیک وارد لیستمون تو ps3 میشه؟.....بعد با ps3 تو بازی تو قسمت Creation Center دانلودش میکنیم؟بعد تمام؟

سلام
اگر psn id رو عوض کنم میتونم به ایدی فیفا خودم وصل بشم؟
مثلا الان ایدی psn هست mamadbahal ایدی فیفا هم mamadbahal هست متونم با ایدی psn دیگه به ایدی فیفا خودم وصل بشم؟

سلام...دوست عزیز حتما باید ایمل و پسوردی که باهاش تو psn عضو هستیم و باهاش وارد سایت ea میشیم رو وارد کنیم؟
بعد که وارد شدیم و تیم و یا تورنمنت مورد نطر رو بوک مارک کردیم خودش به صورت اتوماتیک وارد لیستمون تو ps3 میشه؟.....بعد با ps3 تو بازی تو قسمت Creation Center دانلودش میکنیم؟بعد تمام؟

سلام بله با پسورد و یوزری که وارد سایت EA میشید میرید و اون بطور اتوماتیک بعد از بوکمارک کردن شما وارد لیست انتظارتون میشه و بعد از منوی MY FIFA 13 و بخش Creation Center میتونید بوکمارکهاتون رو دانلود کنید که اینکارو فقط لازمه یکبار انجام بدید و دفعات بعدی خودش اتوماتیک لود میشه.

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام
اگر psn id رو عوض کنم میتونم به ایدی فیفا خودم وصل بشم؟
مثلا الان ایدی psn هست mamadbahal ایدی فیفا هم mamadbahal هست متونم با ایدی psn دیگه به ایدی فیفا خودم وصل بشم؟

سلام
با یوزر PSN جدید نمیتونید به آیدی قبلی EA خودتون وصل بشید.

مرسی....راستی راهی هست که نقل و انتقالات فیفا 12 رو آپدیت کنم....آخه به علت گرون بودن فیفا 13 هنوز نتونستم بخرمش و هنوز دارم فیفا 12 بازی میکنم:d

دوستان قدرت Kicking که برای دروازه بان هست به چه معناست؟ :دی

یا برای دفع توپ و مشت کردن اونه یا پرتاب توپ توسط دست.:|

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:47 PM ارسال شده بود ----------

مرسی....راستی راهی هست که نقل و انتقالات فیفا 12 رو آپدیت کنم....آخه به علت گرون بودن فیفا 13 هنوز نتونستم بخرمش و هنوز دارم فیفا 12 بازی میکنم:d

فکر نکنم راهی برای آپدیتش باشه.

سينا پس هندينگ واسه چيه؟
kick ميشه شوت زدن كه
نمیدونم پس احتمالا کیک فقط برای ضربه با پا میشه
منم اینو از یکی شنیده بودم احتمالا اون اشتباه کرده :d
اما الان که فکر میکنم حرف تو درسته

---------- نوشته در 11:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

امروز با سینا بازی کردم ، چپ و راستم کرد. هر چی بازیه بچه ها پیشرفت میکنه ، بازی من پس رفت میکنه :d
کمال بازیمون خیلی حال داد
3 تا سیستم عوض کردم اما باز نتونستم درست بازی کنم :d کلا دوتامون احساسی بازی میکردیم هندانوویچ هم چند تا توپ باحال گرفت
این بازی انگیزه داشتم هافبکهای اینتر بهت نشون بدم :d
بهت پیام داده بودم دیفالت یووه روی اینتر گذاشتم خیلی خوب شده گفتی مگه اینتر هافبک داره :d
این بازی هم دو تا گل 40 متری با گوارین و اسنایدر زدم تا بفهمی کیارو دارم :d ( یکی هم بره کامبیاسو کنار گذاشتم :d )
ولی باز همون 3-4-3 دیفالت اینتر بیشتر از بقیه جواب داد تو هم خوب بودی فقط یکم توی ضد حمله هافبک هات زیاد جا میمونن
ضمن اینکه یه الماس توی تیمت داری که کمتر ازش استفاده میکنی اونم جووینکو :d

کلا حال میکنم با ایتالیایی ها بازی میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or