FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
من از بچگی طرفدار بلژیک بودم :d
الان اتاقم ببینی همش عکس کمپانیه :d
تا اخر بازیها همین بلژیک میشم بزار یکی دو روز باهاش تمرین کنم دیگه باید جلوم به فکر باخت با اختلاف پایین باشی :d
نگو سينا نگو كمپاني:((
تيممو بخاطر اين بازيكن انگليسي ساختم تا بتونم اين بازيكنو بخرم هفته پيش بهترين بازيكن هفته شد ولي من فقط تونستم دوتا پك باز كنم:((
دلم ميخواست بتونم از توي پك كمپاني رو در بيارم
الان ميخوام جرج هات بگيرم بعدشم bale ولي بعدش قطعا كمپاني رو ميگرم ميذارم دفاع خيالم راحت باشه:x
اين اگوئرو چرا اينجوريه سرعتش از مسي و رونالدو كمتره امامهارش از اين دو سخت تره
از اونور جورج هات انرژيهاش از لوريس كمتر ه ولي در عمل لوريس رو ميشوره ميندازه روي بند:-o

سلام دوستان.دوتا مشکل دارم.اول اینکه هر وقت از جناحین نزدیک قسمت کرنر سانتر میکنم سانترها خیلی بلند میشن.دوم موقع پنالتی گرفتن دروازبان چطور شیرجه میزنه.لطفاً کمکم کنید.ممنون

تا اخر بازیها همین بلژیک میشم بزار یکی دو روز باهاش تمرین کنم دیگه باید جلوم به فکر باخت با اختلاف پایین باشی :d
اهان ! پس بخندیم :دی تقصیر منه که وقتی بلژیک رو سوراخ می کردم خوشحالی نمی کردم :دی فعلا اون 3 تا رو تو پروندت داشته باش تا بازی های بعدی :دی

اقا میکل رو هم خریدم گذاشتم هافبک دفاعی ، پیرلو گرون بود :دی الان با همین تیم نصفه نیمم تو اولتیمیت هم همرو می زنم :دی از دوستان کسی اولتیمت می زنه در خدمتیم !!

داداش اینجا مخابرات رو فیبر نوری adsl میده اونجام برو یه سوال بکن تا اونجا که من میدونم تو همه ی شهرها مخابرات adsl میده

شرکت ها نمی تونند خدمات بدهند
همون طور که میگید فقط مخابرات هست که قبلا گرفتم تجربه خوبی نبود و همیشه time out بود
واسه همین رفتم سمت وایمکس

آقا خداییش با اینکه طرفدار 2 آتیشه بارسا هستم تصمیم گرفتم دیگه تا جایی که میتونم بارسا بر ندارم،نه برای اینکه بارسا مشکل داره!اتفاقا خیلی هم خوبه!
اما میدونید مشکل چیه!از 10 تا حریف تو سیزن 9 تاشون رئالن!دیگه دارم از رئال تو فیفا متنفر میشم!همه به امید رونالدو و سرعتش و فراراش رئال بر میدارن!
بریم شاختار رو برداریم بهتره تا بارسا حداقل حریفمون دیگه رئال نیست!!

اگر بخوام نسخه دیجیتالی رو شراکتی بگیرم کسی رو می شناسید؟
شما چه پیشنهادی دارید؟دیجیتالی یا سی دی شو بخرم؟

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

ممنون میشم یکی از دوستان فرق reg1 و reg2 رو توضیح بده که اینقدر قیمت هاشون فرق می کنه
و
بفرمایید چه تاثیری تو بازی داره

سپاسگذار

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:59 PM ارسال شده بود ----------

برای نسخه دیجیتالی باید از این پی اس ان کارت ها استفاده کرد؟
کارت و اکانت PlayStation Network :: US USD50 PSN Card - کارت شارژ 50 دلاری - نسخه امریکا - Gamershop.ir - خرید فروش بازی اریجینال بلیزارد تایم کارت wow, warcraft, xbox, psn, aion, di

آقا خداییش با اینکه طرفدار 2 آتیشه بارسا هستم تصمیم گرفتم دیگه تا جایی که میتونم بارسا بر ندارم،نه برای اینکه بارسا مشکل داره!اتفاقا خیلی هم خوبه!
اما میدونید مشکل چیه!از 10 تا حریف تو سیزن 9 تاشون رئالن!دیگه دارم از رئال تو فیفا متنفر میشم!همه به امید رونالدو و سرعتش و فراراش رئال بر میدارن!
بریم شاختار رو برداریم بهتره تا بارسا حداقل حریفمون دیگه رئال نیست!!
مگه شاختار توی فیفا هست؟
جدی میگما این ویلیان میخوام بره اینتر توی منیجر بخرم

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

اگر بخوام نسخه دیجیتالی رو شراکتی بگیرم کسی رو می شناسید؟
شما چه پیشنهادی دارید؟دیجیتالی یا سی دی شو بخرم؟

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

ممنون میشم یکی از دوستان فرق reg1 و reg2 رو توضیح بده که اینقدر قیمت هاشون فرق می کنه
و
بفرمایید چه تاثیری تو بازی داره

سپاسگذار

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:59 PM ارسال شده بود ----------

برای نسخه دیجیتالی باید از این پی اس ان کارت ها استفاده کرد؟
کارت و اکانت PlayStation Network :: US USD50 PSN Card - کارت شارژ 50 دلاری - نسخه امریکا - Gamershop.ir - خرید فروش بازی اریجینال بلیزارد تایم کارت wow, warcraft, xbox, psn, aion, di

100% شراکتی بگیرین
البته اگه قیمتش براتون مهم نیست و عجله دارین همون دیسکش بخرین
ریجن 1 و 2 هیچ فرقی ندارن
اما کلا بازیهای ps3 ریجن 1 گرونتره
البته یه چیزی
اگه دانلودی گرفتی ریجن 1 بگیر چون ریجن یکش حجمش 6 گیگه اما ریجن 2 حجمش 9 گیگه
بیا این سایت توی قسمت ویترین شاید بتونی پیدا کنی
psbaz.com
psn card هم همون چیزی که توی لینک گذاشتینه
البته این دو سایت هم میفروشن
Playstation Network - MatrixGame.ir فروشگاه

فروشگاه اینترنتی iGift 24 - محصولات

سلام دوستان.دوتا مشکل دارم.اول اینکه هر وقت از جناحین نزدیک قسمت کرنر سانتر میکنم سانترها خیلی بلند میشن.دوم موقع پنالتی گرفتن دروازبان چطور شیرجه میزنه.لطفاً کمکم کنید.ممنون
خواهش میکنم جواب بدین.

خواهش میکنم جواب بدین.
موقع سانتر كردن دستتو زياد روي دكمه سانتر نذار خب
با انالوگ راست شيرجه ميزنه

عاغا ما رفتیم بالا به امید اینکه فقط به رنگو نخوریم :)) نمیدونم چرا با رنگو که بازی میکنم از همون اول اصبانیم :))
بچه ها موقعه بازی یه چت باز کنید بابا یکم بخندیم میخوایم حال کنیم اینجوری حال نمیده نه صحبتی نه چتی تازه اگه باخته هم باشن آخرا بازی یهو آفف میشن اصن من 3 سال با چند تا کروات بازی میکنم انقد حال میکنیم اصن نتیجه مهم نیست :)

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

منم فرستادید UT درگیر شدم . چجوری میشه یه بازیکن رو از یه اکانت به اونیکی اکانت داد ؟؟

خواهش میکنم جواب بدین.
پنالتی----> آنالوگ چپ!

stare_dad.png

سلام مجدد خدمت دوستان
گفتم برم یکم فیفا بازی کنم تا فردا پس فردا که می خوام شروع کنم دستم راه بیوفته
رفتم تو قسمت wireless controller setting و alternate رو انتخاب کردم
اما هر کار کردم نتونستم sprint و move player رو تغییر بدم
این کار تو فیفا امکان پذیر نیست؟
اینفدر pes بازی کردم اینجوری اصلا نمی تونم بازی کنم
مثل این می مونه راست دست باشی یهو اجبار بشه با دست چپ بنویسی

پیشاپیش از راهنمایی تون سپاسگذار
راستی نمی دونم چرا همه فیفا رو پیشنهاد میدن در حالی که گیم پلی pes بهتره(البته از نظر شخصی)

خیلی داغونه بلژیکت!همون من سیخی خوبه واست.:دی
ولی من چند نفر دیگه ام دیده بودم بلژیک بر میدارن.هازارد و کمپانی و دو سه تا بازیکن خوب دیگه هم داره .ولی کلا یکجوریه.

=======
این خارجیا تو سیزن چرا انقدر داغونن؟خدایی بچه های ایرانی خیلی بازیشون عالیه.نمیدونم شاید من خیلی استرس دارم تو این لیگ میگا اما کلا سیزن برام راحتتره.از وقتی دستمو درست کردم راحت اکثر بازیامو ببرم.دسته اول هم قهرمان شدم بالاخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or