FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
جدی جدی این قسمت آنلاین pro تو فیفا 13 از هزارتا فیلم کمدی هم خنده دارتره یعنی بعضی موقع ها بچه ها یه کارایی میکنن و اداهایی در میارن که آدم دسته رو ول میکنه و شکمشو میگره و فقط میخنده .

بعضی هام واقعا حرفه ایی هستن طرف توپ رو از زمین ما گرفت همه رو دریبل زد تک و تنها حتی دروازه بان رو هم پیچوندش و گل زد

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها جمع شید با هم یه pro بزنیم دیگه یا کلاب درست کنیم هستید ؟

جدی جدی این قسمت آنلاین pro تو فیفا 13 از هزارتا فیلم کمدی هم خنده دارتره یعنی بعضی موقع ها بچه ها یه کارایی میکنن و اداهایی در میارن که آدم دسته رو ول میکنه و شکمشو میگره و فقط میخنده .

بعضی هام واقعا حرفه ایی هستن طرف توپ رو از زمین ما گرفت همه رو دریبل زد تک و تنها حتی دروازه بان رو هم پیچوندش و گل زد

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها جمع شید با هم یه pro بزنیم دیگه یا کلاب درست کنیم هستید ؟
ما یه کلاب ساختیم به اسم persia
اعضاش هم من و mbm91 و behrad_pm

در مورد نظرت هم واقعا حرفت درسته یکی از باحال ترین بخش های فیفا 13 همینه

سلام
آقا من بازی رو از اکانت آمریکا گذاشتم برای دانلود به حجم 6گیگ و خورده ای.امروز صبح که از خونه رفتم بیرون رو 5گیگ بود و الان که برگشتم دیدم بازی از قسمت دانلود برداشته شده آماده اینستال شددنه.وقتی روش زدم برای اینستال دیدم ارور میده و همش یه فایل 1 کیلوبایتیه!اینترنتمم قطع شده بود!الان این یعنی چی!؟
خودم احتمال میدم که وسط دانلود حجمم تموم شده باشه و کل اون 5گیگ و خورده ای به فنا رفته باشه درسته!؟نگین از دوباره باید دانلود کنم:((

سلام
آقا من بازی رو از اکانت آمریکا گذاشتم برای دانلود به حجم 6گیگ و خورده ای.امروز صبح که از خونه رفتم بیرون رو 5گیگ بود و الان که برگشتم دیدم بازی از قسمت دانلود برداشته شده آماده اینستال شددنه.وقتی روش زدم برای اینستال دیدم ارور میده و همش یه فایل 1 کیلوبایتیه!اینترنتمم قطع شده بود!الان این یعنی چی!؟
خودم احتمال میدم که وسط دانلود حجمم تموم شده باشه و کل اون 5گیگ و خورده ای به فنا رفته باشه درسته!؟نگین از دوباره باید دانلود کنم:((

از اول بايد دانلود كني(2):d

سلام
دوستان من به یه مشکل بر خوردم
رو حالت pro که بازی میکنم cpu خیلی راحت میشه بهش گل زد
ولی رو حالت worldclass دقیقا 2/3 تا گل میخورم هر کاری هم میکنم حد وسط این 2 تا نمیتونم تنظیم کنم
کسی تنظیمات اسلایدر های گیم ستینگ داره مشکل ما حل بشه ؟

دوستان نفر چهارم هم پیدا شد ( دیگه با رنگو رقیب نداریم :d )
@rango
راستی از کلن FIF نری بیرونا!!

این کلن چجوریاست ؟! هم محمد گفت بیا تو کلنی که خودش درست کرده بود به اون گفتم باشه رفتم تو کلنشون
هم قبلش فک کنم تو کلن تو زده بودم که جوین بشم !
قبل از این اصلن نمیدونستم کلن چی چی هست ! حالا تو کلن دوتاتوتم هستم :-/ .. نوبیم دیگه :p

سلام دوستان.من بتازگی به جمع فیفا بازها وارد شدم.میخوام با میلان تو لیگ ایتالیا بازی کنم.از کدوم قسمت باید وارد شم.ضمناً کلمه advence تو فیفا به چه معناس؟ :-/

سلام دوستان.من بتازگی به جمع فیفا بازها وارد شدم.میخوام با میلان تو لیگ ایتالیا بازی کنم.از کدوم قسمت باید وارد شم.ضمناً کلمه advence تو فیفا به چه معناس؟ :-/
قسمت تورنومنت ، اونجا همه لیگ ها و .. وجود داره . در مورد اون کلمه هم شما فرض کن معنی اوکی می ده !

کسی میدونه خوشحالی مخصوص مسی که 2 تا دستشو میگیره رو به آسمون چطوریه؟:-/

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:04 PM ارسال شده بود ----------

آقا یکی به ما توضیح میده این کلن چیه!!؟

دوستان من جدیداً یه مرضی گرفتم بعد اینکه 8-7 تا بازی کردم توی سیزن و دارم از بس فیفا 13 بازی کردم می میرم ، میخوام کنسول رو که خاموش کنم هی دنبال قاب و جعبه فیفا 13 می گردم تا بازی رو توش بزارم.

در حالی که من نسخه دیجیتالی رو دارم !!! :دی

از پزشکان و روان پزشکان و سایر دوستان آشنا در زمینه طب استمداد می کنم یه راهی برای این مشکل جلوی پام بزارن ! /:)

کسی میدونه خوشحالی مخصوص مسی که 2 تا دستشو میگیره رو به آسمون چطوریه؟
yahoo_7.gif

توی YouTube سرچ بزن FIFA 13 All 40 Celebration Moves ...

اینم یه راهنمای کلی : http://www.fifaencyclopedia.com/fifa-13-celebrations.php

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or