FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستان من یه توضیح کلی راجع به Pre-Order و Share کردن بدم :

- در حال حاضر بازی هایی که از Store خریداری میشه فقط بر روی 2تا PS3 قابل دانلود هست ( قبلا 4تا بود پس حواستون باشه ! )
- بازی های دیجیتال نیاز به Online Pass Code ندارند.
- بازی در استور امریکا 25 سپتامبر ریلیز میشه و همون موقع هم لینک دانلود فعال میشه .
- بازی در استور انگلستان 28 سپتامبر ریلیز میشه و طبق گفته ی یکی از دوستان که از استور UK پیش خرید کرده از 24رم میشه pre load کرد ...
- حجم بازی هنوز اعلام نشده ولی با توجه به حجم FIFA 12 که 5.8 Gb بود میشه حدس زد که حجم بازی تقریبا 6 GB باشه ( حالا شاید یکم بیشتر یا کمتر )

اگه سوال دیگه ای بود بپرسید !;)

نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم
بعد از اومدن لینک دانلود میتونید از این روش برای دانلود بازی اقدام کنید
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

آخرین ویرایش:
دوستان من یه توضیح کلی راجع به Pre-Order و Share کردن بدم :

- در حال حاضر بازی هایی که از Store خریداری میشه فقط بر روی 2تا PS3 قابل دانلود هست ( قبلا 4تا بود پس حواستون باشه ! )
- بازی های دیجیتال نیاز به Online Pass Code ندارند.
- بازی در استور امریکا 25 سپتامبر ریلیز میشه و همون موقع هم لینک دانلود فعال میشه .
- بازی در استور انگلستان 28 سپتامبر ریلیز میشه و طبق گفته ی یکی از دوستان که از استور UK پیش خرید کرده از 24رم میشه pre load کرد ...
- حجم بازی هنوز اعلام نشده ولی با توجه به حجم FIFA 12 که 5.8 Gb بود میشه حدس زد که حجم بازی تقریبا 6 GB باشه ( حالا شاید یکم بیشتر یا کمتر )

اگه سوال دیگه ای بود بپرسید !;)
نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم

بعد یک سوال چه بلایی سر کد آنلاین بازی میاد؟ اون رو هم میشه؟ اگه اینجوری باشه که واقعا خوبه و خرید دیجیتالیش خیلی به صرفه تر هستش:دی این رو میشه با یک لینکی چیزی به من نشون بدی که مطمئن بشم دو نفر می تونند دانلود کنند؟ چون بازی های اصلی را که من هیچ وقت اینجوری نخریدم اما مثلا Sound Shape رو با 2-3 تا از دوستام Share کردم اما FIFA 13 اگه بشه که خوب خیلی عالیه:دی

راستی این رو میدونم که باید با اکانت رفیقم دانلود کنم اما مسئله اصلی اینه که با اکانت خودم می تونم بازی کنم و آنلاینش رو Active کنم یا نه؟
دوست عزیز مسئله اینجاست که شما وقتی بازی رو به صورت دیجیتالی می خری و دانلود می کنی دیگه نیازی به انلاین پس و اکتیو کردن اون نداری ! پس شما با خیال راحت و با اطمینان کامل در صورت همکاری با یکی از دوستانتون می تونید سر سونی کلاه بذارید :دی
اقا ریزیوم نداره مگه !؟

جهت اطلاع : اگه با pc میگیرید اینو بدونید اگه به هر دلیلی وسط دانلود قطع بشه و دوباره وصل شه امکان خراب شدن فایلتون بیش 50 درصد است چون من هر دفع وسطش قطع شد فایلم هم خراب شد

جهت اطلاع : اگه با pc میگیرید اینو بدونید اگه به هر دلیلی وسط دانلود قطع بشه و دوباره وصل شه امکان خراب شدن فایلتون بیش 50 درصد است چون من هر دفع وسطش قطع شد فایلم هم خراب شد

محسن 50% زدی خیلی بالاست ! :d مثلاً من Warhammer 40000 که برای پلاس اومد رو یه 20-25 بازی قطع کردم اما ایرادی نداشت ! یعنی تا الان شاید 20-25 گیگابایت دانلود کردم بدون هیچگونه مشکلی :d

محسن 50% زدی خیلی بالاست ! :d مثلاً من Warhammer 40000 که برای پلاس اومد رو یه 20-25 بازی قطع کردم اما ایرادی نداشت ! یعنی تا الان شاید 20-25 گیگابایت دانلود کردم بدون هیچگونه مشکلی :d

من اگه شانس تو رو داشتم الان یه کاره ای شده بودم :d والا ما هر چی اینجوری شد واسم آخرش به بدبختی تموم شد برای مثال توی بتلفید ناقص دانلود شد و نمیدونستم اومدم انتقال دادم زد سیو به کل خراب کرد مجبور شدم پاکش کنم دوباره همچیو از اول بگیرم حتی dlc
فک کنم در کل فقط من طلسم شدم :d میترسم فردا برم دکتر بگه به دلیل استفاده نکردن الکل کبدت از کار افتاده :d تا این حد

خب من هم از اين تريبون استفاده ميكنم و بازم تاكيد ميكنم كه اگه شما بازي رو دانلودي بخريد در مورد آنلاين پس هم مشكل نداريد چون اون رو هم ميذاره دونفري دانلود كنيد:d
بشتابيد بازيو دانلودي بگيريد و پول تو حلقوم اين مغازه دارهاي خوش انصاف نذاريد بلكن آدم شدن:))
درضمن ميتونيد دانلود شده فيفارو از دوستتون كه با همون ريجن دانلود كرده بگيريد و بريزيد روي pc و بعد ps3 >:d<
خدا اين دوستان خوب رو از مانگيره:d

سلام من تازه عضو این سایت شدم حیف :)
من آ«لاین باز حرفه ایم خوراکمم فیفاس همش هم pro club
میزنم اگی پایه اید آی دی هاتونم بذارید بزنیم منany بازی میکنم الالن تو فیفا 12 113# خلاصه قویم :D دنبال چند نفر پایم برا 13 این اخرین ای دی که ساختم mamut_haya

یه سوال برام پیش اومد که این بازی ۶gb هست اون وقت رو بلوری که می ریزن فقط ۶ گیگش پور میشه؟!!!

خب تا الان همه بازی های PS3 روی بلوری بودن اینم روی بلوری میشه دیگه ! نمیان که برای بازی های کم حجم DVD 9 بزارن :d
همین Rayman Origins من از PSN دانلود کردم دقیق یادم نیست اما کمتر از 2 GB بود اما روی بلوری هم اومد

توی کدوم استور زود تر بازی ریلیز میشه واسه دانلود ؟ uk یا us ؟
یک سئوالی! بازی حالا به هر دلیلی از روی هارد ps3 بعداً پاک بشه اون وقت چی میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or