بعد از اومدن لینک دانلود میتونید از این روش برای دانلود بازی اقدام کنیدنمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم
نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایمدوستان من یه توضیح کلی راجع به Pre-Order و Share کردن بدم :
- در حال حاضر بازی هایی که از Store خریداری میشه فقط بر روی 2تا PS3 قابل دانلود هست ( قبلا 4تا بود پس حواستون باشه ! )
- بازی های دیجیتال نیاز به Online Pass Code ندارند.
- بازی در استور امریکا 25 سپتامبر ریلیز میشه و همون موقع هم لینک دانلود فعال میشه .
- بازی در استور انگلستان 28 سپتامبر ریلیز میشه و طبق گفته ی یکی از دوستان که از استور UK پیش خرید کرده از 24رم میشه pre load کرد ...
- حجم بازی هنوز اعلام نشده ولی با توجه به حجم FIFA 12 که 5.8 Gb بود میشه حدس زد که حجم بازی تقریبا 6 GB باشه ( حالا شاید یکم بیشتر یا کمتر )
اگه سوال دیگه ای بود بپرسید !
دوست عزیز مسئله اینجاست که شما وقتی بازی رو به صورت دیجیتالی می خری و دانلود می کنی دیگه نیازی به انلاین پس و اکتیو کردن اون نداری ! پس شما با خیال راحت و با اطمینان کامل در صورت همکاری با یکی از دوستانتون می تونید سر سونی کلاه بذاریدبعد یک سوال چه بلایی سر کد آنلاین بازی میاد؟ اون رو هم میشه؟ اگه اینجوری باشه که واقعا خوبه و خرید دیجیتالیش خیلی به صرفه تر هستش این رو میشه با یک لینکی چیزی به من نشون بدی که مطمئن بشم دو نفر می تونند دانلود کنند؟ چون بازی های اصلی را که من هیچ وقت اینجوری نخریدم اما مثلا Sound Shape رو با 2-3 تا از دوستام Share کردم اما FIFA 13 اگه بشه که خوب خیلی عالیه
راستی این رو میدونم که باید با اکانت رفیقم دانلود کنم اما مسئله اصلی اینه که با اکانت خودم می تونم بازی کنم و آنلاینش رو Active کنم یا نه؟
اقا ریزیوم نداره مگه !؟نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم
نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم
نمیشه بازی رو Pre-Order کرد و بعد با pc دانلود کرد ؟ آخه برای 6 گیگ اگه اینترنت قطع شه که بی چاره ایم
جهت اطلاع : اگه با pc میگیرید اینو بدونید اگه به هر دلیلی وسط دانلود قطع بشه و دوباره وصل شه امکان خراب شدن فایلتون بیش 50 درصد است چون من هر دفع وسطش قطع شد فایلم هم خراب شد
محسن 50% زدی خیلی بالاست ! :d مثلاً من Warhammer 40000 که برای پلاس اومد رو یه 20-25 بازی قطع کردم اما ایرادی نداشت ! یعنی تا الان شاید 20-25 گیگابایت دانلود کردم بدون هیچگونه مشکلی :d
یه سوال برام پیش اومد که این بازی ۶gb هست اون وقت رو بلوری که می ریزن فقط ۶ گیگش پور میشه؟!!!