Sina R
کاربر سایت
فهمیدم کیو میگیجالب نبود
/////////
آقا این آرف نوپور رو عد کنید
بازیش خوبه .. همین الان یه چهار پنج دست زدم باهاش و حال داد کلن
Aref_nopour
ایشون هم بازیشون خوبه : shakhshikan1
میگفت که تو مسابقات جام تهران .. سوم یا یه همچین چیزی شده
توی مسابقات دیدمش :d
به قرآن مفت جایزش از دستم رفت :d
توی 10 تای برتر به محمد خودمون توی پنالتی باختم این دوستمون هم توی پنالتی Behrad_pm خودمون برد رفت نیمه نهایی ! :d قرعه بهراد بهم خورده بود راحت فینال بودم لامصب همیشه شانس داشته :d
نمیدونم شما هم مثل من هستید یا نه اما واقعا این 3 ماه تابستون اصلا فیفا مثه قبل حال نمیده
تمام تمرکز روی اینه چه بازیکنی توی چه تیمی میره و بیشتر دنبال نقل و انتقالاتیم
بعد از یکی دو هفته امروز با عبدلله سه دست زدیم که دوتا مساوی شد یکی هم عبدلله برد
عبدلله فولام ، لاتزیو و براگا شد منم آژاکس ، اینتر و هامبورگ
هامبورگ تیمش خوب بود اما آژاکس یکی از بدترین تیمهایی بود که تا حالا باهاش بازی کردم ! دفاع اصن نداشت
در مورد فیفا 14
هم گویا تفاوت خاصی نمیکنه احتمالا یکم سرعت بازی تغییر میدن و یکی دو تا باگ جدید برای گل زدن اضافه میکنن بعد اسمش میزارن فیفا 14 ما هم باید 1 سال پاش بشینیم بازی کنیم !
ای خدا بگم چیکارت کنه کونامی که مارو گیر اینا انداختی :d
یادش بخیر هنوزم به نظرم بهترین تجربه فوتبالی توی گیم همون Wining Eleven 3 و سری PES توی نسل قبل بود
به بچه های رئالی گیر میدیم تیمشون قویه روی باگ گل منیزنن یادش بخیر یه زمانی زلاتان و ادریانو باهم توی اینتر بودن با اینا از هر جای زمین شوت میزدم گل بود ! :d پشت اینا هم ویرا و استانکوویچ گذاشته بودم کسی نمیتونست وسط زمین ازم بگیره :d
اینارو گفتم با این امید که نسل اینده شاهد تجربه بهتری از PES و FIFA باشیم
هر دو بازی از انجین جدیدی استفاده میکنن و امیدوارم دوباره روی PS4 ، فوتبال مثه دوره PS و PS2 بهمون حال بده ...