FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
هر دست دوستانه با مخلفاتش چقدر ترافیک کم میکنه؟ (7 دقیقه)
ساعتی بخوایم حساب کنیم فیفا حدود 70 مگ حجم میگیره ( البته این 70 مگ برای فیفا12 بود ممکنه توی 13 بیشتر شده باشه )
اگر هنوز حدود 70 مگ باشه هر بازی حدودا در میاد حدود 25 مگ
توی بازیای دیگه انچارتد ساعتی 100 مگ کم میکنه و COD هم بین 60 تا 70 مگ

یکی به من یاد بده چطوری میتونم رو تاکتیکال خوب دفاع کنم که باز نشه ؟ هر کمی میاد یه عمق هوایی میده دفاع خالی میشه در صورتی که دفاع رو جلو نمیارم

یکی دیگه اینکه حریف پاسکاری میکنه میبینم یهو 2 3 بازیکنش با هم فرار میکنن تو جای خالی خوب جا گیری میکنن این چجوریه ؟

یکی به من یاد بده چطوری میتونم رو تاکتیکال خوب دفاع کنم که باز نشه ؟ هر کمی میاد یه عمق هوایی میده دفاع خالی میشه در صورتی که دفاع رو جلو نمیارم

یکی دیگه اینکه حریف پاسکاری میکنه میبینم یهو 2 3 بازیکنش با هم فرار میکنن تو جای خالی خوب جا گیری میکنن این چجوریه ؟
1- وقتی بازکن حریف داره توی عمق شما نفوذ میکنه باید با گرفتن کلید (مال من L2 هست)بازیکن دیگتو بفرستی سراغ اونی که پا به توپه و بازیکنی که خودت کنترل میکنی رو بفرستی سراغ اونی که نفوذ کرده توی عوق اینطوری جلوی خیلی از حمله ها رو میگیری در ضمن باید توی بازی از قدرت پیش بینی استفاه کنی خیلی کار سازه
2- مثلا شما داری حمله میکن یه بازکنت سمت چپ جلوتر و یه بازکن سمت راست جلوتر از شما هست یعنی تقریبا نزدیک خط دفاع اینجا پدال L1 یا (وان تو) یک بار بزن نگه ندار فقط سریع بزن اون بازیکنی که جلو هست میره داخل واسه جایگیری و آماده یه پاس توی عمق بیشتر
نکته : بیشتر سعی کن بازیکنت رو آزاد کنترل کنی یعنی با گرفتن کلید نفرستی سراغ بازیکن پا به توپ

دوستان من با اکانت قبلیم ( ژوپیتر ) دیگه نمیتونم آنلاین بشم
پسوردش یادم رفته و از یه طرفم اون تاریخ تولدی که موقع ساختن ID زده بودم یادم نیست بره همین دیگه بعیده بتونم دوباره با اون آن بشم
این ID جدیده منه
FORZA0INTER
اون وسط عدد 0 هستش چون یه سری بچه ها اشتباهی حرف O زده بودن

خلاصه خوشحال میشم اد کنید ...

سلام دوستان
من تازه دستگاهمو هک کردمو میتونم آنلاین بازی کنم ولی مشکلی که دارم اینه که ازم آنلاین پس میخواد
میخواستم بپرسم این چی هست ؟ آیا باید خریداری بشه یا ... ؟
راه پیچوندنی داره ؟
ممنون

سلام بچه ها حدود 2 ماهه fifa نزدم الان دوباره از امروز اومدم شروع کنم کسی هست که بارش باشه و بیاد با من بازی کنه تا دستم راه بیفته
id:amirTgamer
شما به من بگو چطوری اد کنم ، به شخصه قول میدم انقد ببرمت تا دستو پات راه بیوفته :)

چرا من اینقدر بد شانسم؟!؟
امروز هرچی کاپ بازی کردم توی فینال باختم:|
جالبه توی نیمه نهایی و قبل از اون همه رو با اختلاف 3 الی 6 گل میبرم بعد میام فینال از یه ادم خر شانس 1-0 یا 2-1 یا توی پنالتی میبازم! :|

دوستان میخواستم بدونم فیفا 14 روی ps3 یا x box هم ارزه میشه ........اگه بیاد گرافیک بازی مثل ps4 یا x box one هست .................

بله بازی برای کنسول های نسل فعلی هم میاد
خیر اگه قرار باشه کیفیت بازی روی کنسول های فعلی و نسل بعد یکسان باشه که چرا ادم ps4 بخره!!! قطعا" فرق داره!

چرا من اینقدر بد شانسم؟!؟
امروز هرچی کاپ بازی کردم توی فینال باختم:|
جالبه توی نیمه نهایی و قبل از اون همه رو با اختلاف 3 الی 6 گل میبرم بعد میام فینال از یه ادم خر شانس 1-0 یا 2-1 یا توی پنالتی میبازم! :|

آخ گفتی پنالتی ، اونم توی شرایط بحرانی مثل فینال و ترکیب سیستم پنالتی FIFA با لگ و Delay های ما و سیستم استرس بار که روی نوار پنالتی ایجاد می کنند یعنی واقعا روانی کنندس و روی اعصاب !

فینال رسیدی کلا باید بری یک تایم دیگه برگردی بعد بزنی کتلت کنی طرف رو !

بعضی ها هم که خیلی توی کاپ شاد هستن کلا ، هر مرحله ای رو با یک تیم انجام می دن ، طرف با آرسنال شروع می کنه و با بایرن ادامه می ده و با مادرید تمومش می کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or