amirmufc
کاربر سایت
این رئالیا انصافا خیلی خوش شانسن !! چه داستانی هم شده بازی من با رئال !!!!!!!!
با یکی داشتم بازی میکردم تا دقیقه 78 1-0 عقب بودم ، خیلی امیدی به کسب 3 امتیاز نداشتم ، در حالی که بدجور برای موندن تو دسته 1 این فصل نیاز به امتیازش داشتم !
دقیقه 78 یه بازیکنم هم اخراج شد ! دیگه در اوج بدبختی ، یه تعویض کرردم ببینم چی میشه !!! ولی باز هم جوششی به نام کینه بر ضد رئال من رو فرا گرفت
.. دقیقه 88 تا 90 بازی رو 2-1 کردم با 10 نفر !! داشتم خوشحالی بعد از گل میکردم روی گل دوم ( دقیقه 90 ) که با پیغام Quit مواجه شدم !!
فکر کردم یارو کلا ناامید شد ، دیگه میخواد فیفا آنلاین نزنه
:پی !!! اما دیدم خودم دیس شده بودم !! ![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
یاروووو چه حسییی داشته اون موقعهههه !! کلا این رئالیا خیلی خررررررررررر شانسن !! خدا نصیب کنه .. مثل امشب هم که باز الکی الکی اومدن بالا ..
با یکی داشتم بازی میکردم تا دقیقه 78 1-0 عقب بودم ، خیلی امیدی به کسب 3 امتیاز نداشتم ، در حالی که بدجور برای موندن تو دسته 1 این فصل نیاز به امتیازش داشتم !
دقیقه 78 یه بازیکنم هم اخراج شد ! دیگه در اوج بدبختی ، یه تعویض کرردم ببینم چی میشه !!! ولی باز هم جوششی به نام کینه بر ضد رئال من رو فرا گرفت
فکر کردم یارو کلا ناامید شد ، دیگه میخواد فیفا آنلاین نزنه
یاروووو چه حسییی داشته اون موقعهههه !! کلا این رئالیا خیلی خررررررررررر شانسن !! خدا نصیب کنه .. مثل امشب هم که باز الکی الکی اومدن بالا ..