FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش من همین کارهایی که شما گفتی رو میکنم و تو خود هاریزون نشون میده که squad داخل پوشه ی گیم هست ولی وقتی فلش رو به xbox وصل میکنم تو پوشه ی گیم هیچی نیست در حالی که تو پوشه ی گیمر پروفایل 2 تا یوزر عین هم وجود داره!
در واقع به جای رفتن squad به پوشه ی گیم دو تا پروفایل عین هم تو پوشه ی گیمر پروفایل ایجاد میشه؟
چیکار کنم؟مشکل از کجاست!؟
حتی در همون حالت وقتی فلش رو در میارم و به pc میزنم بازم نشون میده که فایل squad درون پوشه ی گیم هست و فقط یه پروفایل داخل پوشه ی گیمر پروفایل وجود داره!
دوستان یه نفر به من کمک کنه!
اون پروفایلی که عین پروفایل اصلیه و تو همون پوشه ی گیمر پروفایل ایجاد میشه تو توضیحاتش نوشته Corrupted که به فارسی یعنی فاسد!
الان مشکل از کجاست؟میتونه از title id باشه؟
راستی کنسول من lt2 با داشبورد 13602 هست...

دوستان یکم درباره سیستم بازی بحث کنید

کسی تا حالا 3-4-3 بازی کرده ؟؟
سیستم خداییه
تو ضد حملات بسیار سریع میرین جلو و با 3 مهاجم حریف رو لول میکنید خیلی سیستم شاخیه کلا دفاع هم 3 تا دفاع مرکزی شاخ لازم داره
تو ناپولی - یوونتوس - بارسا جواب میده

شما فک کنم همه 4-3-3 بازی میکنید :d

دوستان یکم درباره سیستم بازی بحث کنید

کسی تا حالا 3-4-3 بازی کرده ؟؟
سیستم خداییه
تو ضد حملات بسیار سریع میرین جلو و با 3 مهاجم حریف رو لول میکنید خیلی سیستم شاخیه کلا دفاع هم 3 تا دفاع مرکزی شاخ لازم داره
تو ناپولی - یوونتوس - بارسا جواب میده

شما فک کنم همه 4-3-3 بازی میکنید :d
فعلا بزار اول رو مشکل من بحث بکنن بعدآ درباره ی سیستم بازی هم بحث خواهند کرد!:دی
من با ارژانتین 3-4-3 بازی میکنم ولی چون دفاعش همینجوریشم ضعیفه ضعیفتر هم میشه و خیلی سخت میشه گل نخورد!(کلا دفاع(به جز یه نفر) نمیزارم و از هافبک دفاعیها تو خط دفاع استفاده میکنم ولی عوضش 6 7 تا مهاجم کامل میزارم تو زمین!):دی
با بارسا هم که با 4-3-3 معروف بازی میکنم و با لیورپول 4-4-1-1(تقریبآ همون 4-4-2)...
به جز این 3 تا تیم با تیم دیگه ای بازی نکردم تا حالا!:)

سلللام دددوستتتان عزززیز
میگم شما بازی میکنید توت نظیمات سختی رو چی میزارید من اگه فرندلی دوستانه بزارم
همش میبرم و اگه پروفشنال شدست میگن تافل گر... بزارم بیشتر می بازم و بعضی اوقات می برم تقریبا چه کار کنم
سخته کلی حواسم به بازی هست و فشار به خودم میارم 1-2 گل بزنم
بقیه یعنی جهانی و یکی دیگه هست نمیدونم چیه بازی نکردم چه کار کنم؟
بد دروازه بان تو پنالت چه جوری میپره توپو بگیره؟
ممننننون

سلللام دددوستتتان عزززیز
میگم شما بازی میکنید توت نظیمات سختی رو چی میزارید من اگه فرندلی دوستانه بزارم
همش میبرم و اگه پروفشنال شدست میگن تافل گر... بزارم بیشتر می بازم و بعضی اوقات می برم تقریبا چه کار کنم
سخته کلی حواسم به بازی هست و فشار به خودم میارم 1-2 گل بزنم
بقیه یعنی جهانی و یکی دیگه هست نمیدونم چیه بازی نکردم چه کار کنم؟
بد دروازه بان تو پنالت چه جوری میپره توپو بگیره؟
ممننننون

اصلا خودت فهمیدی چه گفتی ؟معلوم نیست چی نوشتی اما فکر کنم فهمیدم منظورت چیه.
اگع تازه کاری درجه سختی رو professional بذار . اگه فیفا باز نباشی نمیتونی سریع مسلط بشی اما هر چی بیشتر بازی کنی حرفه ای تر میشی. اول بازی آموزش دفاع کردن هست تو این بازی باید به دفاع جدید عادت کنی منم اولش خیلی برام سخت بود اما الان حرفه ای شدم. الان دارم رو legendary میرم البته تو تنظیمات پاس ارور خودمو 55 کردم و پاس ارور حریفو 58 و شوت ارور حریفو 52 و بقیه همونه و دست نزدم الان بازی خیلی بالانس شده تو هم میتونی همین کارو بکنی .
برای گرفتن توپ تو پنالتی ها با ls سمت چپ رو خط دروازه اینور اونور میره و بازیکن حریفو گیج میکنه و با LS سمت راست میپره به اطراف.
اگه بازم سوالی داشتی بپرس یا من یا دوستان جواب میدیم.

سلام
عزی ی ی ی ی ی ی ی ی ی زان
ای جانم.... جاااان
میگم من یه مدت پروفشنال بازی کردم با بدختی بالاخره تونستم بازی میکنم با اختلاف ازشون ببرم
بد امروز اومدم لجندری که سخت تره دیگه اره؟
اصلا نزاشتن پاسکاریمو بکنم نامردا قفل قفل بود همه چیشون به زور یه پنالت و گل کردم 5 تا زدن تازه من چلسی بودم و اونا آرسنال
از 3.4.3 استفاده کردم و یه کاستوم سایز ترکیب هست پایین همین انتخاب ترکیب اونم گذاشتم رو لانگ بال پاسهای بلنده فکر کنم چون اینو انتخاب میکنم پایین قوی تر نشون میده اعداد که تا 100 هست
حالا چه کار کنم غیر از اینکه بازی کنم تا بازیم خوبتر بشه و تیم حریف و ضعیف تر کنم ؟
یعنی تکنیک نشونم بدید یا روش خاصی چیزی هست
ممنون میشم:x

سلام
عزی ی ی ی ی ی ی ی ی ی زان
ای جانم.... جاااان
میگم من یه مدت پروفشنال بازی کردم با بدختی بالاخره تونستم بازی میکنم با اختلاف ازشون ببرم
بد امروز اومدم لجندری که سخت تره دیگه اره؟
اصلا نزاشتن پاسکاریمو بکنم نامردا قفل قفل بود همه چیشون به زور یه پنالت و گل کردم 5 تا زدن تازه من چلسی بودم و اونا آرسنال
از 3.4.3 استفاده کردم و یه کاستوم سایز ترکیب هست پایین همین انتخاب ترکیب اونم گذاشتم رو لانگ بال پاسهای بلنده فکر کنم چون اینو انتخاب میکنم پایین قوی تر نشون میده اعداد که تا 100 هست
حالا چه کار کنم غیر از اینکه بازی کنم تا بازیم خوبتر بشه و تیم حریف و ضعیف تر کنم ؟
یعنی تکنیک نشونم بدید یا روش خاصی چیزی هست
ممنون میشم:x
سلام دوستان کسی جواب نمیده ه ه هه ؟؟ ؟

سلام به همه دوستان
من تازه فیفا را گرفتم.
می خواستم آنلاین بازی آپدیت کنم. میشه راهنماییم کنید به چه صورت هست؟
در ضمن آیا با فقط آپدیت کردن هم امکان بن شدن هست یا باید لایو بازی کرد تا امکانش باشه؟
یک سوال دیگه کنسول ام تا حالا به لایو وصل نشده برای آپدیت اگه بشه همون لحضه اکانت گلد ام شروع میشه مدتش ؟؟؟
خیلی ممنون

سلام یه سوال داشتم.من برای اولین بار فیفا گرفتم حالا میخوام انلاین بازی کنم دو روز free داشت تموم شد حالا ازم redeem code میخواد چه کنم؟از کجا بیارم کد رو؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

آقا یه سوال تو کریر مود قسمت منیجر داشتم.اگه یکی سریع جواب بده ممنون می شم خیلی فوریه...:
من اول فصل فصل پول کافی نداشتم,به مسی برای قرارداد قرضی پیشنهاد دادم,قبول نکردن...تو نیم فصل یه سری خرید فروش کردم که خلاصه پولش مسی درومد.ولی حالا می خوام پیشنهاد بدم فقط می تونم پیشنهاد قرضی بدم و نمی شه مدل پیشنهاد رو عوض کرد.چیکار کنم؟
اگه کسی می دونه جواب بده خیلی ممنون می شم...سیتی هستم قبلا رونالدو رو هم خریدم دارم یه تیم خوف می سازم.

سلام یه سوال داشتم.من برای اولین بار فیفا گرفتم حالا میخوام انلاین بازی کنم دو روز free داشت تموم شد حالا ازم redeem code میخواد چه کنم؟از کجا بیارم کد رو؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
شما میتونی از کدی که تو بازی اورجینال هست استفاده کنی یا مایکروسافت پوینت بخری ، من خودم یه کد دارم ، خواستی درخدمتم : http://forum.bazicenter.com/thread58545/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or