mori923
کاربر سایت
ldباید با هورایزن بریزین رو فلش نه معمولی.
میدونم خودم.ولی باید اول فلش رو با 360 کانفیگ کنی تا توسط برنامه شناخته بشه.من وقتی که کانفیگش میکنم حجمش پر میشه و دیگه نمیشه ریخت چیزی توش
ldباید با هورایزن بریزین رو فلش نه معمولی.
دوستان یه نفر به من کمک کنه!داداش من همین کارهایی که شما گفتی رو میکنم و تو خود هاریزون نشون میده که squad داخل پوشه ی گیم هست ولی وقتی فلش رو به xbox وصل میکنم تو پوشه ی گیم هیچی نیست در حالی که تو پوشه ی گیمر پروفایل 2 تا یوزر عین هم وجود داره!
در واقع به جای رفتن squad به پوشه ی گیم دو تا پروفایل عین هم تو پوشه ی گیمر پروفایل ایجاد میشه؟
چیکار کنم؟مشکل از کجاست!؟
حتی در همون حالت وقتی فلش رو در میارم و به pc میزنم بازم نشون میده که فایل squad درون پوشه ی گیم هست و فقط یه پروفایل داخل پوشه ی گیمر پروفایل وجود داره!
فعلا بزار اول رو مشکل من بحث بکنن بعدآ درباره ی سیستم بازی هم بحث خواهند کرد!دوستان یکم درباره سیستم بازی بحث کنید
کسی تا حالا 3-4-3 بازی کرده ؟؟
سیستم خداییه
تو ضد حملات بسیار سریع میرین جلو و با 3 مهاجم حریف رو لول میکنید خیلی سیستم شاخیه کلا دفاع هم 3 تا دفاع مرکزی شاخ لازم داره
تو ناپولی - یوونتوس - بارسا جواب میده
شما فک کنم همه 4-3-3 بازی میکنید :d
ld
میدونم خودم.ولی باید اول فلش رو با 360 کانفیگ کنی تا توسط برنامه شناخته بشه.من وقتی که کانفیگش میکنم حجمش پر میشه و دیگه نمیشه ریخت چیزی توش
سلللام دددوستتتان عزززیز
ممننننونمیگم شما بازی میکنید توت نظیمات سختی رو چی میزارید من اگه فرندلی دوستانه بزارم
همش میبرم و اگه پروفشنال شدست میگن تافل گر... بزارم بیشتر می بازم و بعضی اوقات می برم تقریبا چه کار کنم
سخته کلی حواسم به بازی هست و فشار به خودم میارم 1-2 گل بزنم
بقیه یعنی جهانی و یکی دیگه هست نمیدونم چیه بازی نکردم چه کار کنم؟
بد دروازه بان تو پنالت چه جوری میپره توپو بگیره؟

سلام دوستان کسی جواب نمیده ه ه هه ؟؟ ؟سلامممنون میشمعزی ی ی ی ی ی ی ی ی ی زان
ای جانم.... جاااان
میگم من یه مدت پروفشنال بازی کردم با بدختی بالاخره تونستم بازی میکنم با اختلاف ازشون ببرم
بد امروز اومدم لجندری که سخت تره دیگه اره؟
اصلا نزاشتن پاسکاریمو بکنم نامردا قفل قفل بود همه چیشون به زور یه پنالت و گل کردم 5 تا زدن تازه من چلسی بودم و اونا آرسنال
از 3.4.3 استفاده کردم و یه کاستوم سایز ترکیب هست پایین همین انتخاب ترکیب اونم گذاشتم رو لانگ بال پاسهای بلنده فکر کنم چون اینو انتخاب میکنم پایین قوی تر نشون میده اعداد که تا 100 هست
حالا چه کار کنم غیر از اینکه بازی کنم تا بازیم خوبتر بشه و تیم حریف و ضعیف تر کنم ؟
یعنی تکنیک نشونم بدید یا روش خاصی چیزی هست![]()
شما میتونی از کدی که تو بازی اورجینال هست استفاده کنی یا مایکروسافت پوینت بخری ، من خودم یه کد دارم ، خواستی درخدمتم : http://forum.bazicenter.com/thread58545/سلام یه سوال داشتم.من برای اولین بار فیفا گرفتم حالا میخوام انلاین بازی کنم دو روز free داشت تموم شد حالا ازم redeem code میخواد چه کنم؟از کجا بیارم کد رو؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین