FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تازگی یه مشکلی پیدا کردم.وقتی که پاس میدم توپ از روی زمین بلند میشه و تا برسه به یارم موقعیت از دست میره(یعنی توپ کند میشه و نمیشه سریع حمله کرد)؟

احتمالا تنظیمات بازی بهم خورده باشه !

برید توی تنظیمات بازی و اگر دکمه Defult وجود داره

تنظیمات رو بزارید رو Defult (پیش فرض) ببینید درست میشه یا نه ......:|

اين 800 پوينتی كه بازی می خواد رو به چه صورت هایی می شه خريد؟
با لايو 48 ساعته می شه مثلا؟
آخه الان 1600 پوينت 41 تومنه...
كلا برای لايو اين بازی چيكار بايد كرد؟
مرسی.

دوستان این واسه کسانی که هنوز نتونستن آپدیت رو انجام بدن!
خود فایل در صفحه 168 توسط Hadi Villa گذاشته شده و این هم آموزش:
1)فلش رو به X360 بزنید و در قسمت Setting به Memory یا Storage برین و روی فلش برید و روش Aبزنید و بعد روی Customize برید!
حالا یک مقدار از فضا رو به 360 و بقیه رو خالی بگذارید و A رو بزنید.
2)حالا پروفایل خودتون رو به فلش بریزید!
فایل Squad درون هارد خودتون که برای FIFA 12 هست رو پاک کنید.
3)فلش رو به کامپیوتر بزنید و برنامه Horizon رو باز کنید!
4)فایل آپدیت رو بکشید و به وسط برنامه بیارید!
5)روی Manage کلیک کنید و روی تیک کنار Favorite در زیر پروفایلتون کلیک کنید!
6)روی Change برید و پروفایلتون رو انتخاب کنید!
7)روی Save Rehash And Resign کلیک کنید و بعد روی Save To Device کلیک کنید و به روی Flash خودتون برید!
8)وقتی برنامه Ok داد شما هم Ok رو بزنید و برنامه رو ببندید و فلش رو به 360 بزنید و در قسمت Setting روی Storage یا Memory برید و فلش رو بیارید و پروفایل خودتون رو به هارد خودتون Move کنید و فایل دیگری که در قسمت Game هست رو هم Move کنید به هارد!
9)بازی رو بیارید و به هارد برید تا بازی Load کند!
10)لذت ببرید!

یادش به خیر من همون روزهای اولی که بازی اومد با لیورپول کریر مود رو برای اولین بار در فیفا شروع کردم و دو تا تنظیماتش رو روی legendary گذاشتم و البته با سیستم دفاعی قدیمی(lagacy)!نامردا فقط 17.5 میلیون یورو بهم پول دادن که با این پول و فروش چند تا از بازیکنام 2 3 تا بازیکن جوون گرفتم و تو 1 فصلی که بازیشون دادم اورال هر کدوم رو 4 5 تا افزایش دادم! و با 101 امتیازی که با لیورپول:x تو لیگ گرفتم رکوردی زدم که بارسا هم نتونسته بزنه:دی! (از اون 13 امتیاز هم 7 8 تاشو به خاطر باگ بازی از دست دادم!)
البته چون نسخه ی 360 بازی اون روزا گیر نیاورده بودم رو PC و روی low بازی میکردم که بعد از خریدن نسخه ی 360 بازی دیگه نتونستم اون کریر رو ادامه بدم و بعد از قهرمانی تو فصل اول کلا بازی رو پاک کردم از روی pc و حوصله هم نکردم 2باره رو 360 بازی کنم...
به جز ماه اول که خیلی با این بازی حال کردم دیگه بعدش ازش زده شدم و بعد اون ماهی 1 ساعت هم به زور بازی میکنم!(چون باگش زیاده و اغراق هم زیاد داره!)
چند سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟
1-من چند تا بازیکن جوان خوب رو میخوام که پیشرفت خوبی هم داشته باشن .من خودم مد نظرم Diego برزیلی از اتلتیکو مادرید هستش به نظر شما خوبه و پیشرقت میکنه یا نه؟؟؟؟؟
لطفا چندتا بازیکن خوب و درجه 1 بهم معرفی کنید که به نیمکت نشینی هم اعتراض نکنن:d؟؟؟؟؟
2-نظرتون راجع به سرجیو راموس چیه ؟؟؟رشد میکته یا نه ؟تو چه پستی بهتر جواب میده؟؟؟؟؟؟؟
3- بازیکنا تا چه سنی به رشد خودشون ادامه میدن و از چه سنی رشدشون کم میشه و حتی افت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-در ضمن من نمیدونم چرا من ربرتو کارلوس که خریدم باهاش یه قرداد 5 ساله بستم اما یه نیم فصل بیشتر نمود و رفتش حتی دوباره سیومو لود کردمو خواستم قردادشو بیشتر تمدید کنم اما قبول نکرد و نوشت این بازیکن این فصل بازنشته میشه .من نفهمیدم مگه من قرداد 5 ساله نبستم باید تا آخر قردادش تو تیم بمونه چرا میره؟ نمیشه یه کاری کرد که بمونه؟؟؟؟

1-من چون همیشه بازیکن قدرتی رو دوست دارم همون روز اول رفتم دنبال بازیکنای قدرتی گشتم و M.Sissoko - S.Kara - Dede رو خریدم که واقعا خیلی بهم کمک کردن!(مخصوصآ سیسوکو و کارا) Dede زیاد خوب نبود و اکثرآ جزو 18 تا هم نمیزاشتمش!
اگه بازیکن قدرتی دوست داری میتونی روی این 2 تا مخصوصآ سیسوکو حساب باز کنی چون واقعآ بازیکن خوبی بود و با قدرت بدنی و سرعتی که داشت خیلی به من کمک کرد!پیشرفتش هم خیلی خوب بود!(فکر کنم براش 12 یا 13 تا دادم!)

2-من به جز بارسا و لیورپول با تیم باشگاهی دیگه ای بازی نکردم ولی فکر کنم راموس تو دفاع راست بیشترین کاراییش رو داشته باشه و جای پشرفت هم 2 3 تا داشته باشه!

3-نمیدونم چون فقط یه فصل بازی کردم ولی فکر کنم بعد از 27 28 سال دیگه رشد نکنن!

راستی میلنر سیتی هم بازیکن خوبیه اگه بتونی ارزون بخریش!

دوستان این واسه کسانی که هنوز نتونستن آپدیت رو انجام بدن!
خود فایل در صفحه 168 توسط Hadi Villa گذاشته شده و این هم آموزش:
1)فلش رو به X360 بزنید و در قسمت Setting به Memory یا Storage برین و روی فلش برید و روش Aبزنید و بعد روی Customize برید!
حالا یک مقدار از فضا رو به 360 و بقیه رو خالی بگذارید و A رو بزنید.
2)حالا پروفایل خودتون رو به فلش بریزید!
فایل Squad درون هارد خودتون که برای FIFA 12 هست رو پاک کنید.
3)فلش رو به کامپیوتر بزنید و برنامه Horizon رو باز کنید!
4)فایل آپدیت رو بکشید و به وسط برنامه بیارید!
5)روی Manage کلیک کنید و روی تیک کنار Favorite در زیر پروفایلتون کلیک کنید!
6)روی Change برید و پروفایلتون رو انتخاب کنید!
7)روی Save Rehash And Resign کلیک کنید و بعد روی Save To Device کلیک کنید و به روی Flash خودتون برید!
8)وقتی برنامه Ok داد شما هم Ok رو بزنید و برنامه رو ببندید و فلش رو به 360 بزنید و در قسمت Setting روی Storage یا Memory برید و فلش رو بیارید و پروفایل خودتون رو به هارد خودتون Move کنید و فایل دیگری که در قسمت Game هست رو هم Move کنید به هارد!
9)بازی رو بیارید و به هارد برید تا بازی Load کند!
10)لذت ببرید!
داداش من همین کارهایی که شما گفتی رو میکنم و تو خود هاریزون نشون میده که squad داخل پوشه ی گیم هست ولی وقتی فلش رو به xbox وصل میکنم تو پوشه ی گیم هیچی نیست در حالی که تو پوشه ی پروفایل 2 تا یوزر عین هم وجود داره!
در واقع به جای رفتن squad به پوشه ی گیم دو تا پروفایل عین هم تو پوشه ی پروفایل ایجاد میشه؟
چیکار کنم؟مشکل از کجاست!؟
حتی در همون حالت وقتی فلش رو در میارم و به pc میزنم بازم نشون میده که فایل squad درون پوشه ی گیم هست و فقط یه پوروفایل داخل پوشه ی پروفایل وجود داره!

اقایون یه سوال تورو خدا جواب بدبد من هرچی تو این بازیسنتز سوال می نمن جواب نمی دند الان مثلا این تایتل اپدیت ص 168 دان کنم بعد اون کارارو انجام بدم ایت قضیه ی اپدیت مخفی و اینا که پیش نمی اد اخه من ایکس باکسم lt2 است و اپدیت مخفی نشده است سوال 2 این اپدیته چیا داره فقط اورال است یا لباس و گیم پلی هم هست؟plz answer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or