spider-man1
کاربر سایت
کسی دقت کرد بعد از آپدیت چقدر سرعت والنسیا داغون شده؟sprint فقط یکی از یانگ کمتر داره ولی اصلا نمی تونه بدوه
تازگی یه مشکلی پیدا کردم.وقتی که پاس میدم توپ از روی زمین بلند میشه و تا برسه به یارم موقعیت از دست میره(یعنی توپ کند میشه و نمیشه سریع حمله کرد)؟
دکمه Defult نداره.هر چی با تنظیمات هم ور رفتم نشد که نشد
احتمالا تنظیمات بازی بهم خورده باشه !
برید توی تنظیمات بازی و اگر دکمه Defult وجود داره
تنظیمات رو بزارید رو Defult (پیش فرض) ببینید درست میشه یا نه ......
شما تو Setting به قسمت User برید و دکمه ی X یا Y(یادم نیست کدوم بود)رو بزنید تا تنظیمات Default بشن!دکمه Defult نداره.هر چی با تنظیمات هم ور رفتم نشد که نشد
تو لیگ گرفتم رکوردی زدم که بارسا هم نتونسته بزنهچند سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟
1-من چند تا بازیکن جوان خوب رو میخوام که پیشرفت خوبی هم داشته باشن .من خودم مد نظرم Diego برزیلی از اتلتیکو مادرید هستش به نظر شما خوبه و پیشرقت میکنه یا نه؟؟؟؟؟
لطفا چندتا بازیکن خوب و درجه 1 بهم معرفی کنید که به نیمکت نشینی هم اعتراض نکنن:d؟؟؟؟؟
2-نظرتون راجع به سرجیو راموس چیه ؟؟؟رشد میکته یا نه ؟تو چه پستی بهتر جواب میده؟؟؟؟؟؟؟
3- بازیکنا تا چه سنی به رشد خودشون ادامه میدن و از چه سنی رشدشون کم میشه و حتی افت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-در ضمن من نمیدونم چرا من ربرتو کارلوس که خریدم باهاش یه قرداد 5 ساله بستم اما یه نیم فصل بیشتر نمود و رفتش حتی دوباره سیومو لود کردمو خواستم قردادشو بیشتر تمدید کنم اما قبول نکرد و نوشت این بازیکن این فصل بازنشته میشه .من نفهمیدم مگه من قرداد 5 ساله نبستم باید تا آخر قردادش تو تیم بمونه چرا میره؟ نمیشه یه کاری کرد که بمونه؟؟؟؟
داداش من همین کارهایی که شما گفتی رو میکنم و تو خود هاریزون نشون میده که squad داخل پوشه ی گیم هست ولی وقتی فلش رو به xbox وصل میکنم تو پوشه ی گیم هیچی نیست در حالی که تو پوشه ی پروفایل 2 تا یوزر عین هم وجود داره!دوستان این واسه کسانی که هنوز نتونستن آپدیت رو انجام بدن!
خود فایل در صفحه 168 توسط Hadi Villa گذاشته شده و این هم آموزش:
1)فلش رو به X360 بزنید و در قسمت Setting به Memory یا Storage برین و روی فلش برید و روش Aبزنید و بعد روی Customize برید!
حالا یک مقدار از فضا رو به 360 و بقیه رو خالی بگذارید و A رو بزنید.
2)حالا پروفایل خودتون رو به فلش بریزید!
فایل Squad درون هارد خودتون که برای FIFA 12 هست رو پاک کنید.
3)فلش رو به کامپیوتر بزنید و برنامه Horizon رو باز کنید!
4)فایل آپدیت رو بکشید و به وسط برنامه بیارید!
5)روی Manage کلیک کنید و روی تیک کنار Favorite در زیر پروفایلتون کلیک کنید!
6)روی Change برید و پروفایلتون رو انتخاب کنید!
7)روی Save Rehash And Resign کلیک کنید و بعد روی Save To Device کلیک کنید و به روی Flash خودتون برید!
8)وقتی برنامه Ok داد شما هم Ok رو بزنید و برنامه رو ببندید و فلش رو به 360 بزنید و در قسمت Setting روی Storage یا Memory برید و فلش رو بیارید و پروفایل خودتون رو به هارد خودتون Move کنید و فایل دیگری که در قسمت Game هست رو هم Move کنید به هارد!
9)بازی رو بیارید و به هارد برید تا بازی Load کند!
10)لذت ببرید!
اقا من وقتی فلش رو به 360 فرمت کردم کل حجمش رو پر میکنه و نمیشه دیگه چیزی توش ریخت و ارور میده.چیکار کنم؟