سلام دوستانآقا کسی نی اورال کامل میلان رو تو این آپ جدید به ما بده؟!
بعضی بازیکنان خوب پیشرفت میکنن مثلا من با بارسا تو فصل 2017 هستم تیاگو اورالش از 79 ( فکر کنم ) شده 86 خوبه دیگهبچه ها دقت کردین پیشرفت بازیکن ها تو این نسخه چقدر کم شده !
قبلا هر سال ۳ تا ۵ به اورال بازیکن ها اضافه میشد اما تو این نسخه من توی ۷-۸ فصلی که رفتم یک یا نهایتا ۲ تا اضافه شده !
جریان چیه ؟ میشه یکاری کرد بازیکن ها تو منیجر مد بیشتر پیشرفت کنن ؟
بازیکن های جوون و آینده دار اورالشون میره بالا .. مثلا ولبک از منچستر خیلی خوب میره بالا اورالش
مثلا من با نستا بازی کردم 7 تا اومد پایین یه فصل
بعضی بازیکنان خوب پیشرفت میکنن مثلا من با بارسا تو فصل 2017 هستم تیاگو اورالش از 79 ( فکر کنم ) شده 86 خوبه دیگه![]()
بازیکن های جوون و آینده دار اورالشون میره بالا .. مثلا ولبک از منچستر خیلی خوب میره بالا اورالش
مثلا من با نستا بازی کردم 7 تا اومد پایین یه فصل
خوب باید مدیریت کنین و کسایی که خوب اورالاشون میره بالا روشون سرمایه گذاری کرد پویا جان . بعضیا خوب اورال میگیرن بعضیا نه .
بچه ها کسی لایو هم بازی میکنه برم پوینت بخرم ؟
یه تاپیکی هست که دوستان جام گذاشتن و خیلی خوبه میتونین همونجا برین و بازی کنین موفق باشین .
اینم فایل آپدیت نقل و انتقالات (یرای کسانی که هنوز نتونستن آپدیت کنن) که میتونید پس از مطابقت با پروفایلتون ازش استفاده کنید. (اینم بگم که خودمم یادم نیست جطوری بود روشش :d. خودم با Horizon ریختم و کار کرد.(البته یه کارایی هم کردم که نمیدونم تاثیر داشتن یا نه))
_45410967.rar_ - 1.2 Mb
اینم مستند Mega-factories EA Sports: FIFA 12 که فکر کنم تازگیا از National Geographic پخش شده البته دقیق نمیدونم. :d
Download
از کجا میشه فهمید که اپدیت رو درست انجام دادیم یا نه