FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حرکات طبیعی تر شده ولی رو وردکلاس - دست اول 3تا خوردم 1دونه زدم ! دست دوم 4تا خوردم3تا زدم ! چرا اینطوری شده دفاع! دهنم آسفالت شد! دستهای بعد بهتر شد ولی اصلا فکرش رو نمیکردم اینجوری باشه...

همچنان مشکل دارم با دفاع!

کسی راه حلی داره !؟

حرکات طبیعی تر شده ولی رو وردکلاس - دست اول 3تا خوردم 1دونه زدم ! دست دوم 4تا خوردم3تا زدم ! چرا اینطوری شده دفاع! دهنم آسفالت شد! دستهای بعد بهتر شد ولی اصلا فکرش رو نمیکردم اینجوری باشه...

همچنان مشکل دارم با دفاع!

کسی راه حلی داره !؟
تمرین کن یاد میگیری منم اولش تو legendary له میشدم :d اما الان له میکنم :>

نمیدونم چرا بعد از چند دست بازی کردن یهو سرعت بازی زیاد میشه! واسه شما هم همینطوره؟ تا بحال چند بار واسم اتفاق افتاده
منم از بازی خارج میشم !

چجوری تعداد بازیکن های روی نیمکت رو 12 تا کنم ؟ توی 11 میشد ، اینجا نمیشه ؟ از کدوم قسمت ؟
---------------
بازی هم عالیه من که خیلی خوشم اومده با روش دفاعش هم مشکلی ندارم و خوشم اومده مخصوصاً اگه حریفت آدم باشه خیلی جذاب تر از حالت Legacy میشه

فقط چهره ی رونالدو خیلی با خودش فرق میکنه چقد بد درستش کردن ؟ تو 11 عالی بود ، مسی هم تو 11 بهتر بود چهرش

خدا کنه تو یه آپدیت چهره رونالدو رو درست کنن ، به نظرتون امکان داره ؟

آخرین ویرایش:
شاید براتون عجیب باشه , خود من که الان اینجوریم )x

تو کریر مود , رئال , ژاوی آلونسو , حدودا 15 الی 20 باره که از راه دور شوت میزنه میخوره تو تیرک !!!!:((

سلام
یه سوال در مورد career mode دارم خواهشا جواب بدید
توی قسمت career mode که player یا player manager میشی آیا بازیکن انتخاب شده بازیهای ملی هم انجام میده و برای تیم ملی کشورش بازی میکنه؟

سلام
یه سوال در مورد career mode دارم خواهشا جواب بدید
توی قسمت career mode که player یا player manager میشی آیا بازیکن انتخاب شده بازیهای ملی هم انجام میده و برای تیم ملی کشورش بازی میکنه؟
تو فیفا بازیهای ملی وجود نداره دوست عزیز بنابراین تو اون قسمت هم شما به تیم ملی دعوت نمیشید.

اقا من اومدمlive بازی کنم میگه pass می خواد الان دارم trial میزنم بعدش چی کار کنم ؟
باید point بدم pass بگیرم؟؟؟؟؟

کسی نیس جواب بده
ای بابا
خب آره دیگه!مجانی که بهت نمی دن.

این دفاع چرا اینجوریه بابا ! زرت و زرت ازم رد میشن و تک به تک میشن که !
این سیستم دفاعی جدید ضد حاله به خدا ، من تازه تو این سیستم به همون روش سنتی (که سرعت رو میگرفتم و مدافع رو به صورت دستی به مسیری که میخواستم بره میدووندم ) کار میکنم بهتر نتیجه میگیرم ! نمیدونم شاید باید روش یه کم حوصله به خرج بدم تا بهش عادت کنم
تکل ها هم خیلی کم میگیرن، چند بار شده که بازیکن ازم رد شده و خواستم قیچی ـش کنم ولی تکلم نمیگیره !
اصلا کلا خطا کردن و خطا گرفتن خودش دردسریه

ولی فیزیک بازیکنا عالی شده

توی لول های بالا خیلی سخت شده با تعداد نفرات بالا حمله کردن، کلی باید پاس عرضی بدی تا بلکه دو تا هافبک بیان اضافه بشن !

خداييش حال كردم.عجب چيزي ساختن
سر زدنش خيلي سخت تر شده.واسه مني كه تو 11 همش با تورس همرو با خاك يكسان ميكردم خيلي بد شده ولي خب داره كم كم تو دستم مياد و كارول جاي تورس رو ميگيره:d
سيستم دفاعي جديد هم عالي شده فقط بايد بهش عادت كرد و منطقي فكر كرد چون توي واقعيت هم يك هو عين بردوزل به بازيكن حمله ور نميشن:d
در كل بازي هيچ موردي نداره فقط فك ميكنم تو 11 يك مقدار چمنا سرحال تر بودن و حيكل بازيكنا گنده تر بود و انيميشنا روون تر بود.پس اگه افتي هم كرده از لحاظ گرافيگي بوده
پ.ن:واقعا واسم قابل درك نيست كه فيس كارول و سوارز رو نساختن.تو اين مورد با اين كه پيشرفت كردن ولي هنوز خيلي جاي كار داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or