آره، این که تابلو بود معراج.:dدوستان اگر دقت کرده باشید تو بخش اخبار گاهی اوقات بازیکنهای کم سن و سال رو معرفی میکنه و تیتر خبر هم One For The Future هست...اگر اون تیپ بازیکنها رو بگیرید شدیدا رشد میکنن البته بشرطی که بهشون بازی بدید:d
اره من لگاسی رو انتخاب کردم ولی قصد دارم بزودی برم سراغ تاکتیکال دیفندینگ:d من خودم بطور مثال چمبرلین رو تو ارسنال زیاد بازی میدم رشد قابل توجهی داره! رشد بازیکنها خیلی سریع شده و اگر نمایش خوبی داشته باشن براحتی اورالشون میره بالا...رقابت سخت شده و هوش مصنوعی خیلی بهتر و حرفه ای تر عمل میکنهآره، این که تابلو بود معراج.:d
ولی معراج مثل چی تو جدول امتیاز میگیرن پشت سرت! بازیکن مشنگ بیاری تو زمین فاتحت خوندست.:d
Legacy def بازی میکنی؟
خرید بزرگ چیزی نداشتی؟اره من لگاسی رو انتخاب کردم ولی قصد دارم بزودی برم سراغ تاکتیکال دیفندینگ:d من خودم بطور مثال چمبرلین رو تو ارسنال زیاد بازی میدم رشد قابل توجهی داره! رشد بازیکنها خیلی سریع شده و اگر نمایش خوبی داشته باشن براحتی اورالشون میره بالا...رقابت سخت شده و هوش مصنوعی خیلی بهتر و حرفه ای تر عمل میکنه

خرید بزرگ رو تو ارسنال نداشتم ولی با لیل که بازی کردم ولیتون رو خریدم از اسپارتاک مسکو...اچیومنتش رو هم گرفتم:d تاکتیکال خیلی کار رو سخت میکنه بنظرم هنوز جای کار داره...البته من خودم قصد دارم بزودی برم سراغش....خرید بزرگ چیزی نداشتی؟
من کاکا رو خریدم، تیری آنری هم برگردوندم آرسنال.
ولی معراج جلو cpu به نظرم Legacy خیلی بهتر جواب میده جلو cpu تاکتیکال بزاری مالکیت توپت خیلی میاد پایین!
مهدی الکی شایعه نکن و بچه مردم رو گمراه نکنولی معراج جلو cpu به نظرم Legacy خیلی بهتر جواب میده جلو cpu تاکتیکال بزاری مالکیت توپت خیلی میاد پایین!
اقا تو کدوم قسمت منو میشه مصاحبه کرد یا علیه مربی های بزرگ حرف زد و اصلا میشه بازکن رو تنبیه کرد یا همین تحریک که شما میگید یک توضیحی بدید ممنون میشممن که رو تاکتیکال بازی میکنم.کم کم هم بش عادت کردم.
خیلی بیشتر کیف میده.اصلا بشینیم بازی های اروپا رو نگاه کنیم دفاعشون توی همین مایه هاست(ایران که ماشالا یورش میبرن:d)
من بازیکن جوون رمزی رو قرض میگیرم(توی هر تیمی میرم).نمیدونم چرا قبولش دارم.سندرو هم از تاتنهام میگیرم خیلی خوب دفاع بغلم رو داره.ام ویلا هم گرفتمش و ازش خیلی راضی بودم.خرید خوبی بود.
ولی هیچکس به من اندازه ی کاوانی حال نداده.خیلی چارچوب شناسه.در کل به قیمتش میارزه اگه براتون مثل من مصدوم نشه.
راستی یه اتفاق جالب برام افتاد.
کارلوس توز بهم گفت به خاطر دوری از خانواده روحیه نداره و آشفته شده.بهم گفت دوری از خونواده اش خیلی براش سخته.روزنامه ها کلی براش تیتر زدن.من خودم توی مصاحبه هام تحریکش کردم و جالب بود که یه گل هم زد.دوربین بازی هم خیلی روش زوم میکنه و رفته توی کانون توجه.
یه اتفاق جالب دیگه هم افتاد.زدم ریو فردیناند رو سه ماه مصدوم کردم.توی همون بازی اسمالینگ و سرالکس اورد.اسمالینگ گل به خودی زد:d
من در کل مربی ای شدم مثل مورینیو.همش علیه مربی ها و بازیکن های حریف مصاحبه و عصبی شون میکنم و بازیکنی خودم رو تحریک:d
قبل بازی های مهم به خصوص توی لیگ انگلیس یه کنفرانس مطبوعاتی برگزار میشه که خیلی ساده است ولی حال میده.اقا تو کدوم قسمت منو میشه مصاحبه کرد یا علیه مربی های بزرگ حرف زد و اصلا میشه بازکن رو تنبیه کرد یا همین تحریک که شما میگید یک توضیحی بدید ممنون میشم
اون مسی رو تو خط حمله کریستال پالاس هم بزاری تا اخر فصل 60-70 تا گل میزنی:dمهدی الکی شایعه نکن و بچه مردم رو گمراه نکنمن کلا سیستم بازی به صورت کامل دستم اومده و الان تو CM با بارسا نزدیک نیم فصل اول هستم و همه تیما رو 5-6 تایی می کنم و 1-2 تا گل هم اون وسطا میخورم که به خاطر سیستم هجومی تیمم هست نه مشکل تو دفاع! راحت با تمرین حل میشه. من الان تو همه بازی ها بالای 55% مالکیت توپ رو دارم و کلی هم گل میزنم. الان فکر می کنم تیمم نزدیک 60-65تایی گل زده باشه تو لیگ
![]()
اینطور نیست که نشه دفاع کنی حسین به مرور بهش عادت میکنی نکته کلیدیش زمانبندی تکل زدن هست که نباید اشتباه کنی...کسی تونسته با این tactical defending دفاع کنه؟اگه نتونم باهاش کنار بیام باید بیخیال آنلاین شم![]()
باید به فدراسیون ایتالیا نامه بزنییعنی بعضی وقتها میخوام با سر برم تو ذیوار تو 15 روز بهم 5تا بازی داده !!! WTF !!!
اشکم درومد تا این 5 تا بازیرو با ناپولی-ای که کاوانیش مصدومه رد کنم![]()
محض اطلاع شما عزیزم ایشون قبل از شروع فصل به مدت سه ما مصدوم شدناون مسی رو تو خط حمله کریستال پالاس هم بزاری تا اخر فصل 60-70 تا گل میزنی:d