FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Ozil تو این شماره از بازی افت نداشته ؟؟ به نظر من اصلا در حد اندازه های خودش بازی نمیکنه :d

منم دقیقا با ozil مشکل دارم !! تو کریر مود البته !!! اصلا در حد و اندازه خودش نیست !! حتی نسبت به آمارش هم خیلی ضعیف تره !
بازی بهش میدم خراب میکنه مجبورم بزارم رو نیمکت یا حتی تو رزرو !! بعضی وقتا 10 20 دقیقه آخر میارمش تو که بیاد رو فرم ولی تو همون زمانی که تو بازیه
کل بازیه تیم رو خراب میکنه و باعث میشه یا گل بخورم یا کنترل وسط زمین ( کلا بازی ) از دست بدم .../:)

منم دقیقا با ozil مشکل دارم !! تو کریر مود البته !!! اصلا در حد و اندازه خودش نیست !! حتی نسبت به آمارش هم خیلی ضعیف تره !
بازی بهش میدم خراب میکنه مجبورم بزارم رو نیمکت یا حتی تو رزرو !! بعضی وقتا 10 20 دقیقه آخر میارمش تو که بیاد رو فرم ولی تو همون زمانی که تو بازیه
کل بازیه تیم رو خراب میکنه و باعث میشه یا گل بخورم یا کنترل وسط زمین ( کلا بازی ) از دست بدم .../:)

دقیقا منم همین مشکل رو دارم مجبوری به کاکا بازی میدم حالا ozil رو بفروشم برم مودریچ بگیرم اصلا نمیشه با ozil بازی کرد

اینجا کسی آنلاینش رو بازی نمیکنه؟همش دارید از کریر مود و آفلاین میگید آخه هوش مصنوعی چه لذتی داره؟:dمن از روزی که گرفتم فقط انلاین زدم.از دیروز تورنومنتش هم باز شده تا 2 روز دیگه هم بیشتر نیست.من یه قهرمانی آوردم خیلی حال داد:dکلا آنلاینش خیلی خوب شده از دست ندید

واقعا تایین قدرت بازیکن ها در فیفا به شکل بی شرمانه ای انجام می گیره ! من نمی دونم داستان چیه که اینقدر من سیتی رو قوی ساختن و یه گلر سوتی و اشغال مثل j.hart رو اینقدر قوی ساختن . از اونطرف تو منچستریونایتد هم فقط رونی خوب ساخته شده و ویدیچ تو 11 خیلی بهتر از 12 بود . یا همینطور فردیناند و ... دخه ئا هم کلا تعطیل هست و منچستر یونایتدی که هر سال من سیتی رو می کونه توی کوزه و خیلی هم از این تیم موفق تره به شکل خیلی مسخره ای بسیار ضعیف تر از من سیتی و چلسی و ... طراحی شده !! این موضوع واقعا روی اعصاب هست !

دوستان یه سوال دارم که شاید یه کم آماتور به نظر برسه ولی مشکل منه l-)

این دوازه بان در موقع پنالتی گرفتن چطوری میشه باهاش پنالتی گرفت ؟؟!! من اصلا تا حالا نتونستم تکونش بدم ...:((

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

ضربه آزاد کی بلده؟هر چی تو تمرین میزنم میره تو اوت!

سوال منم هست ... ممنون میشیم دوستان کمک کنن .

کسی اگه یه مهاجم فرصت طلب و گلزن میخواد Seydou Doumbia رو بخره .
این بازیکن ساحل آجی 23 سالشه.الآن که آمارش رو دیدم فهمیدم آمار واقعی این بازیکن هم خیره کننده است. تو فصل 2008–2010 تونسته تو 64 بازی 50 تا گل برای باشگاه Young Boys سوئیس بزنه و از سال 2010 تا الآن هم تو 36 بازی 22 گل زده.
خیلی خوب خودشو در موقعیت گل قرار میده و ضرباتشو بدون لحظه ای درنگ میزنه . من تو یه صحنه سانتر کردم با این که قدش زیاد بلند نیست جوری خودشو سمته توپ پرت کرد که سر بزنه که دهنم باز موند.
خیلی بازیکن سریعیه .فوق العاده تکنیکیه و دریبل های خفنی باهاش میزنم.

واقعا تایین قدرت بازیکن ها در فیفا به شکل بی شرمانه ای انجام می گیره ! من نمی دونم داستان چیه که اینقدر من سیتی رو قوی ساختن و یه گلر سوتی و اشغال مثل j.hart رو اینقدر قوی ساختن .
این دروازه بان ،دروازه بان محبوب فردوسی پوره :d
به نظرم این طوری که شما می گید شده،خیلی هم خوب شده!
تا کی به راحتی با یه بازیکن همه یتیم هارو ببریم و فقط مجبور باشیم اورال بالای 80 خبریم.الان خیلی طبیعی تره!
هرچند که من هنوز بازی نکردم

آقا شديدا ارادتمنديما
من چرا تا حالا تورو تو كانون هواداران نديدم؟ اونجا اسمت چيز ديگس؟
منم دقيقا موقع خريد ميرم دنبال آلمانيا
الان ماركو ريوس و شورله و دراكسلر رو خريدم گوتزه و هوودس رو هم به زودي ميخرم
اصلا اين جووناي آلماني يه چيز ديگه ان
ممنون دوسته من. دقیقا این جوونا المانی یه چی دیگه ان اتفاقا من میخواستم ریوس مارکو مارین کلوزه پودولسکی رم بگیرم گفتم میشم تیمه ملی دیگه:d
من تو سایت پارس فوتبال کانون هواداران بایرن عضوم ایدیمم warrior اونجا

خوب ما هم به جمع فیفا بازان پیوستیم
واقعا بازی خیلی بهتر شده مخصوصا کریر مودش
بهتون پیشنهاد میکنم الکس اوکسلند چمبرلین رو بخرین که اگه بهش خوب بازی بدین به شکل عجیبی پیشرفت میکنه!دومبیا هم همچنان جولان میده:دی

دوستان یه سوال دارم که شاید یه کم آماتور به نظر برسه ولی مشکل منه l-)
این دوازه بان در موقع پنالتی گرفتن چطوری میشه باهاش پنالتی گرفت ؟؟!! من اصلا تا حالا نتونستم تکونش بدم ...:((
---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

فقط با استفاده از آنالوگ سمت راست .. ok

ضربه آزاد کی بلده؟هر چی تو تمرین میزنم میره تو اوت!
واقعا هیچ ایده خاصی ، واسه توضیح دادنش ندارم. شاید بقیه دوستان بتونن.. من فقط تجربی یاد گرفتم.. 30% ضربات آزادم گل میشه.

دوستان اگر دقت کرده باشید تو بخش اخبار گاهی اوقات بازیکنهای کم سن و سال رو معرفی میکنه و تیتر خبر هم One For The Future هست...اگر اون تیپ بازیکنها رو بگیرید شدیدا رشد میکنن البته بشرطی که بهشون بازی بدید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or