FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی می دونه این گل هایی که تو سایت فیفا آپلود می کنیم چرا ذخیره نمی شه ؟!
یعنی من الان یه گل آپلود کردم گفتش تو سایت easportsfootball با موفقیت آپلود شده . ولی وقتی می رم تو سایت تو پروفایلم اصلا هیچی ذخیره نشده !! و کلا اصلا هیچ آماری از من نذاشته که چندتا بازی کردم ، چندتا بردم و از این حرفا.!!!

یعنی برات پیش اومده که بازیکنت مصدوم بشه بعد بازیکن حریف توپو بزنه بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره بابا چند بار واسه منم شده.مسی گل زد یدفه دیدم مثل آدمای روانی یه 5 , 6 بار دور خودش چرخید بعد تازه فهمید گل زده و خوشحالی کرد.
به نظرم ea یکم دیر به فکر اضافه کردن امکانات جدید به بازی بوده و معلومه روزای آخر این امکانات اضافه شده وگرنه 1 سال وقت داشتن و میتونستن اشکالات بازی و باگ ها رو درست کنن.
سلام داداش علی بله برا من یبار شده و حق با شماست 1 سال وقت داشته عیب نداره باز هرچی باشه فیفاست و عالیه منکه فقط همین یه مشکل چرخیدن دور خودشو یکیم روشنی بیش از حد بعضی زمینا نا اومیدم کرد بقیق خوبن دفاع کردنش سخته خوب ولی دوستان باید عادت کرد خوب اگه قرار باشه بطور کلیشه ای یه دکمه a رو بگیری نه فکر کنی بیفتی دنبال یه بازیکن تا توپشو بگیریکه اصلا به درد نمیخوره یا مثلا یادمه تو pes 10 من با کریس مستقسم از زمین خودم با سرعت میومدم میرفتم تو دروازه حریف کسیم نمیتونست کاری کنه ولی تو این فیفا اگه از یه بازیکن بیش از حد کار بکشی خسته میشه البته در اخر بگم من قصد جسارت به pes بازان عزیزو نداشتم مثال گفتم همین دوستان .

لیگ سریه A رو با اینتر عزیزم شروع کردم روی درجه WORLD CLASS واقعا هر بازی که تموم میشه هیکلم خیس عرق میشه ..#:-s :d ولی خیلی حال میده .فعلا دیگو فورلان بهترین گلزنه البته فعلا . فکر نکنم تا دو سال سه سال دیگه این بازیه تکراریه بشه..

فقط یه چیز هوش مصنوعی به طرز وحشتناکی بالاس وقعا جای تحسین داره EA SPORT دمشون گرم..وقتی که گل میزنی باید تمرکز بالای داشته باشی که نتیجه رو واگذار نکنی . دوربین واقعا جالب کار شده تو بعذی از استادیمها بصورت رندوم دوربین حالت کاملا واید میشه.

استایل بازیکنها عالی کار شده مخصوصا تو درگیریهای فیزیکی صحنهای جالبی رو مبینیم ..منو بازی هم خیلی خوبه و از اون حالت کند درمده و میتونی مدها رو خیلی سریع انتخاب کنی .. فقط یکی از دوستان لگه میشه لیست اچویمنتهاشو بنویسه خیلی عالی میشه ..جالبه با فورلان با دریبیل لایی زدم 30 تا اچیومنت داد ..خلاصه دنیای برامون درست کرده این فیفا 12 >:d

علی جان هرکی باید با ترکیب خودش بازی کنه یعنی منظورم اینه هرکی باید انقد بازی کنه تا ترکیب تیمی که میخادو پیدا کنه الان من با رئالو چلسی با یه ترکیب که خودم راحتم بازی میکنم از طرفی صلیغه ای بازیکنایی که بکار میبرم امکان داره من عاشق کریس رونالدوام ولی یکی باشه اصلا بازیش نده یا نتونه اصلا با ترکیب من بازی کنه پس سعی کن خودتون یه ترکیب خوب برا خودت دسته پا کنی این بهتره و منطقی تره تا کسی بگه بری چک کنی ببینی جواب میده یا نه یه زمانی بود من 98 بازی میکردن ترکیب همه تیمارو حفظ بودم با ایران به منتخب جهان هارد 10 مینه 14 گل میزدم هیچجورم نمیباختم خوب بازیشم تو دستم بود و تکراری بود همه چیش ولی این فیفا جدید اینجور نیست باید هوشو زکابت به خرج بدیتا ببری لجندریو علی جون خیلی اقایی .

سلامگ

داش علی احتمالا تا حالا کریر بازی نکردی داداش منظور ازسیم سیمی پرو نیس سیم یه حالتیه که خوده سی پی یو واسه ی اینکه سربع تر لیگو تموم کنی بازیای سادرو خودش بازی میکنه یه صفه میاد تو 10 ثانیه بازی تموم میشه که نامردی میکنه به تیمایه 13 هم میبازونت تکلیفش با خودش معلوم نیس:-o
با اجازت الان فصله 4 رو دارم شرو میکنم:))
میانگینه اورال تیمم
85-86 من خوراکم کریر بوده و خواهد بودb-)
بازم کسی کاور میلان رو نداره:((
آقا معین یادته شماره 16 منتخب جهانه 98 مهدوی کا بود نودو هشت خیلی طرفدار داشت کارلوسو مبزاشتن حمله!!؟؟؟

آخرین ویرایش:
محمد جان من با 98 زندگی کردم دیگه بحث تایپیکو عوض نمیکنم که دوستان ناراحت میشن حقم دارن خوب اومدن راجبه fifa12 بخونن یهو میبینن حرف از 98 دوستان .

اونوقت این تاکتیک ها رو حتما باید save کرد؟اگه save کنی بعدا میشه پاک کرد؟؟؟؟؟؟
این 40 و 80 که گفتی هر چی بیشترش کنی بهتره یا کمتر؟؟جایی میشناسی اینارو کامل توضیح داده باشه؟؟؟؟
کدومش ماله حمله کدومش ماله هافبک و کدومش واسه دفاعه؟؟؟؟؟؟این organize و free و cover که میتونی انتخاب کنی چیه؟؟؟؟
من با منچستر سیتی میرم بهترین سیستم کدومه؟کدوم بازیکن ها رو تو ترکیب بزارم؟؟؟؟؟؟؟این custom tactics چند بزارم هر قسمتشو .اگه راهنمایی کنی ممنون میشم من هر کاری میکنم نمیتونم بدون تاکتیک دفاع کنم اگه اینو یادم بدی شاید بتونم کاری از پیش ببرم.
من تو حمله و گل زدنم مشکل دارم. از گوشه ها که نمیتونم حمله کنم ,سانتر هام هم توسط حریف دفع میشه, پاس های تو عمق هوایی که تو فیفا 11 خوراکم بود الان به بازیکنام نمیرسه.اصلا نمیتونم رو کار تیمی گل بزنم بیشتر فردی گل میزنم.
من رو حالت world class میرم . اگه میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
عزیزم ، من اگه بخوام همه ی اینا رو توضیح بدم ، قصه ی لیلی و مجنون میشه!
اینا اکثرن تجربی بدست می یان.. من از فیفا08 همه ی اینا رو یاد گرفتم توی این 4 5 سال بهش مصلت شدم! باید بازی کنی و تجربه بدست بیاری ولی:
-آره باید تاکتیک رو سیو کنی ، موقع بازی انتخابش کن..
-پرسینگ 40 یا 80 دلیله برتری تیمت نمیشه.. باید خیلی چیزا رو درنظر بگیری ولی کلا با این تاکتیک پرسینگ 80 بهتره..
-اگه برای منچستر سیتی می خوای اینا پیشنهاد منن!
ریچارد ، لسکات ، کلیچی ، کمپانی = دفاع
بری ، نسری، میلنر = هافبک
Tevez و Silva و Aguero = حمله
433 تهاجمی( یه هافبک دفاعی و 2تا تهاجمی )
البته این راهنمایی هم فایده ای نداره! آخر سر باید خودت فیفا بلد باشی وگرنه بازیکن خالی بدرد نمیخوره.. ولی کلا پرسینگ بالا بذار و Free Form بازی کن ، سعی کن شوت را بالا بذاری و سانتر رو پایین .. البته میشه از طریق سانتر هم به گل رسید ولی منچستر بیشتر روی زمین جواب میگیره! یکم حوصله داشته باشی کم کم همش دستت می یاد..

عزیزم ، من اگه بخوام همه ی اینا رو توضیح بدم ، قصه ی لیلی و مجنون میشه!
اینا اکثرن تجربی بدست می یان.. من از فیفا08 همه ی اینا رو یاد گرفتم توی این 4 5 سال بهش مصلت شدم! باید بازی کنی و تجربه بدست بیاری ولی:
-آره باید تاکتیک رو سیو کنی ، موقع بازی انتخابش کن..
-پرسینگ 40 یا 80 دلیله برتری تیمت نمیشه.. باید خیلی چیزا رو درنظر بگیری ولی کلا با این تاکتیک پرسینگ 80 بهتره..
-اگه برای منچستر سیتی می خوای اینا پیشنهاد منن!
ریچارد ، لسکات ، کلیچی ، کمپانی = دفاع
بری ، نسری، میلنر = هافبک
Tevez و Silva و Aguero = حمله
433 تهاجمی( یه هافبک دفاعی و 2تا تهاجمی )
البته این راهنمایی هم فایده ای نداره! آخر سر باید خودت فیفا بلد باشی وگرنه بازیکن خالی بدرد نمیخوره.. ولی کلا پرسینگ بالا بذار و Free Form بازی کن ، سعی کن شوت را بالا بذاری و سانتر رو پایین .. البته میشه از طریق سانتر هم به گل رسید ولی منچستر بیشتر روی زمین جواب میگیره! یکم حوصله داشته باشی کم کم همش دستت می یاد..

دمت گرم خیلی راهنمایی خوبی کردی.من خودم تا اونجا که یادمه از فیفا 94 تا همین فیفا 12 فیفا بازی میکردم و کلیم تجربه دارم اما تا حالا custom tactics استفاده نکرده بودم و دفاع جدیدم برام یکم سخته .
بالاخره سعی میکنم خودمو با اینا وقف بدم و اینارم یاد بگیرم.

---------- نوشته در 02:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 AM ارسال شده بود ----------

داش علی احتمالا تا حالا کریر بازی نکردی داداش منظور ازسیم سیمی پرو نیس سیم یه حالتیه که خوده سی پی یو واسه ی اینکه سربع تر لیگو تموم کنی بازیای سادرو خودش بازی میکنه یه صفه میاد تو 10 ثانیه بازی تموم میشه که نامردی میکنه به تیمایه 13 هم میبازونت تکلیفش با خودش معلوم نیس:-o
با اجازت الان فصله 4 رو دارم شرو میکنم:))
میانگینه اورال تیمم
85-86 من خوراکم کریر بوده و خواهد بودb-)
بازم کسی کاور میلان رو نداره:((
آقا معین یادته شماره 16 منتخب جهانه 98 مهدوی کا بود نودو هشت خیلی طرفدار داشت کارلوسو مبزاشتن حمله!!؟؟؟

من کریر بازی نکردم من فقط با کریر فیفا کلی حال میکنم اصلا اگه کریر نبود که فیفا بازی نمیکردم. من فکر کردم منظورت سختیه بازیه .اونجوری که کامپیوتر برات بازی کنه اصلا حال نمیده من همه بازیهامو خودم میکنم حتی یکیشم به کامپیوتر نمیدم.
منم خودم خوراکم کریر موده اما دارم خودمو با سیستم جدید دفاع وقف میدم که گند نزنم.
من خوراکم خرید بازیکنای باتجربه معروف و جوان تکنیکی که کمتر بهشون توجه میشه و فراموش شدن مثل کریستین اریکسن , ریوالدو , بکهام , اندی لونرگان , ربرتو کارلوس و ..............
محمد جان تو فیفا 12 میشه بازیکنی با سن 36 ساله به بالا رو با قرداد 3 ساله به بالا خرید مثل ریوالدو؟؟؟؟؟؟؟
تو این فیفا هم اگه بازیکنی تازه به تیمی پیوسته باشه نمیتونی بخریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثل همین دیگو فورلان؟؟؟؟؟؟؟؟

من خوراکم خرید بازیکنای باتجربه معروف و جوان تکنیکی که کمتر بهشون توجه میشه و فراموش شدن مثل کریستین اریکسن , ریوالدو , بکهام , اندی لونرگان , ربرتو کارلوس و ..............
محمد جان تو فیفا 12 میشه بازیکنی با سن 36 ساله به بالا رو با قرداد 3 ساله به بالا خرید مثل ریوالدو؟؟؟؟؟؟؟
تو این فیفا هم اگه بازیکنی تازه به تیمی پیوسته باشه نمیتونی بخریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثل همین دیگو فورلان؟؟؟؟؟؟؟؟
داش این چه کاریه دیگه
همه تیما و گیمرا دنبال بازیکنای جوون و اینده دار و درعینه حال اورال بالائن شما دنبال پیر پاتالایی؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من میخواستم نیمار بخرم بازیکن برزیلیه مهاجمه 19 سالشه قیمتش نجومی بود 70000 هزار تا :-o
از خیرش گدشتم و رفتم دنبال بازیکنای جوونه ولی اورال بالا و متوسط لیگ انگلیس که خیلی زیادن

---------- نوشته در 03:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 AM ارسال شده بود ----------

امروز بعد از ساعت ها بسیار بازی کردن این سیستم جدید دفاع دستم اومد
ولی هنوز باید خیلی زیاد تمرین کنم
بنظرم یه هفته بازی کنم خیلی دستم میاد و عادت میکنم بهش
بعدش بریم تو لایو و کریرو جدی دنبال کنیم

داش این چه کاریه دیگه
همه تیما و گیمرا دنبال بازیکنای جوون و اینده دار و درعینه حال اورال بالائن شما دنبال پیر پاتالایی؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من میخواستم نیمار بخرم بازیکن برزیلیه مهاجمه 19 سالشه قیمتش نجومی بود 70000 هزار تا :-o
از خیرش گدشتم و رفتم دنبال بازیکنای جوونه ولی اورال بالا و متوسط لیگ انگلیس که خیلی زیادن

---------- نوشته در 03:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 AM ارسال شده بود ----------

امروز بعد از ساعت ها بسیار بازی کردن این سیستم جدید دفاع دستم اومد
ولی هنوز باید خیلی زیاد تمرین کنم
بنظرم یه هفته بازی کنم خیلی دستم میاد و عادت میکنم بهش
بعدش بریم تو لایو و کریرو جدی دنبال کنیم

نمیدونم همیشه از فیفا 2003 به این طرف به بازیکنای با تجربه علاقه خاصی داشتم و دارم. آخه هم تو فوتبال واقعی و هم تو فیفا های قبلی خاطرات خوشی ازشون دارم . و هم به نظرم باید تو تیمت دو سه تا بازیکن با تجربه داشته باشی که تیمتو بچرخونن.مثل همین ریان گیگز تو منچستر که با وجود 37 سال هنوز عالی بازی میکنه یا همین ادوین ون در سار که تا 40 سالگی دروازه منچسترو بسته نگه میداشت و عالی بازی میکرد.
اما تو جوان ها هم کریستین اریکسن فوق العاده است با اون حرکات تکنیکیش اما EA خیلی بد اورالشو درست کرده در حالی که خیلی باید اورالش بالاتر باشه. با اینکه skill moves خیلی خوبه و بالاست .میشه باهاش دریبل های خفن زد.

آخرین ویرایش:
سلام من رفتم لایو و خواستم بازی کنم که نتونستم و 2 روز بهم تریال اجازه بازی داد کلا اگر کسی میدونه بگه
1.توی لایو میشه با دفاع معمولی بازی کرد ؟
2.برای بازی همیشگی باید چقدر پوینت داد ؟

سلام من رفتم لایو و خواستم بازی کنم که نتونستم و 2 روز بهم تریال اجازه بازی داد کلا اگر کسی میدونه بگه
1.توی لایو میشه با دفاع معمولی بازی کرد ؟
2.برای بازی همیشگی باید چقدر پوینت داد ؟
نمیشه با دفاع معمولی بازی کرد و البته بهتره چون تو این بازی با دفاع کلاسیک نمیشه به جایی رسید .
800 پوینت فکر کنم برای فعال کردن میخواد

سلام دوستان، من امروز فیفا 2012 رو گرفتم فروشنده گفت دستگاه باید آپدیت باشه به 1.91 ، و اگر نه یه پیغام آپدیت میاد و اگر yes بزنی دیگه دستگاه از کپی خور بودن درمیاد می خواستم بدون این آپدیت همونی بود که زمان need for speed اومد ؟ چون اون موقع من آپدیت کردم دستگاه رو و الان بازی های need for speed و اونایی که AP2.5 داره اجرا میشه یه راهنمایی کنید ما هم فیضی ببریم از این ورژن فیفا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or