FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی به نظرتون با این چیزایی که دوستان میگن دفاع کردن در حالت tactical defending در مقابل cpu هیچ فایده ای نداره و بهتره اونو به حالت legacy defending بر گردونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که با سیستم قبلی دفاع میکنم ... الانم دارم تو کریر مود بازی میکنم چند روزه ... تو حالت پرو بازی میکنم ولی عجیب سر دردی میگرم بعد از دو سه تا مسابقه ... #:-s

الانم 4 تا بازی مونده تا پایان فصل تو رده سوم هستم و فکر کنم تو همین رده بمونم ...:))

http://www.youtube.com/watch?v=gxfHZz6oAh0 بچه ها یکی زحمت بکشه این لینک new skill ها رو مستقیم کنه ثواب داره
در ضمن بچه ها میگن بازی سخته اگر فن فیفا باشی و قاعده بازی کردنو بدونی میتونی راحت بازی کنی
من خودم دیشب با legendry از بارسا 2 به صفر بردم با رئال اولین گلمم دقیقه 5 زدم که بهم اچیو داد
بازم میگم این فوتبال فوتبال هاردکوراست پس انقدر انتقاد بی دلیل نکنید.

http://www.youtube.com/watch?v=gxfHZz6oAh0 بچه ها یکی زحمت بکشه این لینک new skill ها رو مستقیم کنه ثواب داره
در ضمن بچه ها میگن بازی سخته اگر فن فیفا باشی و قاعده بازی کردنو بدونی میتونی راحت بازی کنی
من خودم دیشب با legendry از بارسا 2 به صفر بردم با رئال اولین گلمم دقیقه 5 زدم که بهم اچیو داد
دارن تو اپارات اپلود میکنم

---------- نوشته در 02:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 AM ارسال شده بود ----------

بیا]

دارن تو اپارات اپلود میکنم

---------- نوشته در 02:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 AM ارسال شده بود ----------

بیا]
ساعت 6 صبح برات مسیج گذاشتم بگم دمت گرم ممنونم ازت:d

---------- نوشته در 06:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن دوستان من ساعت 4 صبح یه گل قیچی با بنزما به بارسا زدم اچیو تپلیم بهم داد:d

• :d:d

بالاخره روی لجندری بارسا رو بردم :))
من که اینجور دفاع میکنم ، بیشتر مواقع با استفاده از دکمه ی پاس پرس رو با فاصله ی کمی از بازیکن حریف انجام میدم ، این باعث میشه که راحت دریبل نخورم و جا نمونم و خیلی کم پیش میاد که CPU پاش به محوطه ی جریمه ی من برسه ... مگر اینکه Some thing spectacular انجام بده :d
وقتی هم که شرایط محیا باشه و فاصله با حریف خیلی کم بشه با استفاده از دکمه ی شوت یا همون Standing Tackle توپ رو از حریف میگیرم.خیلی مواقع هم هیچ دکمه رو به جز جهت ها و دکمه ی Sprint نمیزنم و فقط با قطع ارتباط توپ رو میگیرم.
دیدتون رو نسبت به دفاع عوض کنید و انتظار نداشته باشید که مثل ِ پارسال با نگه داشتن یه دکمه خودش توپ رو از حریف بگیره ، سعی کنید بدنبال پرس کردن و قطع ارتباط باشید و فقط موقعی که شرایط مهیا بود از Sliding Tackle و Standing Tackle استفاده کنید ، چون اگه کمی اشتباه کنید حتما دریبل میخورید و جا میمونید.
همه ی اینا مربوط به بازی با CPU هست ، اگه دو نفره بازی کنید اون موقع خیلی راحت تر هم میتونید دفاع کنید و لذت واقعی این سیستم دفاعی جدید رو درک میکنید.

من دقیقا با نظر شما موافقم. فقط کسانی در FIFA 12 موفق می شن که با فکر و تجزیه تحلیل بازی می کنن. اگه کسی نتونه این ویژگی رو در خودش ایجاد کنه بعیده که

خیلی بتونه موفقیت خاصی در این بازی کسب کنه.

من فقط امیدوارم سال بعد تو فروم های خارجی هم انقدر از سختی انتقاد نکنن تا بیان بازی بعدی رو آسونتر کنن تو لجندری آقا زورتون نکردن که . برید درجه سختی رو پایین تر ببرین من نمیدونم این درجه سختی رو برای خوشگلی نذاشتن که. من هیچ مشکلی با این سیستم دفاعی جدید ندارم واقعا شاهکاره . تازه سیستم دفاعی رو هم میتونین به حالت قبل برگردونین . اسلایدر هم گذاشتن که یعنی برای هر گیمری تنضیمات گذاشتن تا با توجه به مهارتی که داره بازی رو تنظیم کنه هوش مصنوعی قویه گر میدین ضعیفه گیر میدین من دیگه نمیدونم چی بگم

شما این سیستم جدید دفاع رو در چه درجه سختی بازی میکنید؟؟در بازی رو این درجه موفق هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
world class رو الان راحت می برم.دارم رو لجندری کار می کنم.الان می تونم رو لجندری گل نخورم,ولی اگه بخوام گل نخورم گلم نمی تونم بزنم!

من الان با بایرن تو لجندری 9 بازی کردم اول هستم 7 برد یک مساوی یک باخت الان بازی مشکل داره نه عزیزان طرز تفکر شماست که باید عوض کنین مثل واقعیت باید جلوی هر تیمی که میخواین بازی کنین تاکتیک و روش بازیتون رو عوض کنین کاستوم تاکتیک رو باهاش کار کنین تیم هایی که سرعتی هستن رو از دفاع های سرعتی استفاده کنین با فکر بازی کنین توپ رو به راحتی از دست ندین خصوصا وسط زمین همینجوری بزن بریم میخواین بازی کنین هیچ نتیجه ای نمیگیرین . هر تیم روش بازی خودش رو داره دیگه این جوری نیست بیاین بارسا رو راحت ببرین تو واقعیت هم تیم ها جلو این تیم بازی میکنن سرگیجه میگیرن جلو این تیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or