بنده اگر بی احترامی کردم ببخشید
ولی قبول کنید این چیزی که شما در پست قبلی تون گفتین نقد فیفا نبود یک نظر شخصی بود که کلا بنظر من اصلا فیفا 12 اینور که شما گفتید نیست
بنده هم نظرم رو گفتم اما در مواقعی دیگه نظر شخصی نباید تحمیل بشه اگر نظر شخصی شما اینه مشکلی نداره محترم هست اما نظرتون راجع به بازی غلط بود از تعصب نمیگم دمو رو بازی کردم و میدونم چیزهایی که گفتید اصلا من ندیدم(یا حداقل دمو هست دیگه نباید انتظار بازی اصلی رو داشته باشید)
ناچارا بنده هم با توجه این مساله جواب دادم
آره دوست عزیز تغییر کرده خیلی خیلی خیلی بهتر شده اگه 2 تا تعویضی همزمان باشه هر دوتا رو نشون میده وهمین طور 3 تا هم باشه . و این که کات سن های بازی پیشرفت چشمگیری داشته و همه ریل تایم هستن و ضبط شده نیستن و اول بازی بین دونیمه وآخر بازی هم تغییر کرده و واقعا بهتر شده
موفق باشید
آره دوست عزیز تغییر کرده خیلی خیلی خیلی بهتر شده اگه 2 تا تعویضی همزمان باشه هر دوتا رو نشون میده وهمین طور 3 تا هم باشه . و این که کات سن های بازی پیشرفت چشمگیری داشته و همه ریل تایم هستن و ضبط شده نیستن و اول بازی بین دونیمه وآخر بازی هم تغییر کرده و واقعا بهتر شده
موفق باشید
موفق باشید
خیلی خوب شد خیلی اون تعویض هاش من اذیت میکرد خیلی خوب شد که تغییرش دادن
خوشحالی پس از گل هم پیشرفت کرده؟
قبل شروع بازی چیزی عوض شده یا مثل همون فیفا 11 هست؟
خیلی خیلی خیلی بهتر شده.هم از لحاظ انیمیشن و درگیری ها و کلا خیلی چیزهای دیگه و به جرات میتونم بگم این fifa بهترین بازی فوتبال تو عمرم بود(دیگه حالا نسخه اصلیش بیاد دیگه چه شود
با توجه به صحبتهای شما دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم بازی فوتبالی که بیای بدویی و یک شوت بزنی و یا همش با مسی دریبل کنی اون بازی فوتبال نیست شما هم با توجه سخنانتان فیفا باز نیستید بنده حداقل با 10 نفر که هم لایو بازی میکنن و هم این دمو رو بازی کردن صحبت کردم خودمم همینطور
باید خدمتتون عرض کنم سختی فیفا از ابتدا بوده و اینکه هفت خوان رستم رو بگذرونی رو تو فوتبال واقعی هم میبینید و اینطور نیست با یک دریبل ساده یا پاسکاری یا شانس الکی بازی کنید بازی تابع قوانین هست باید همینطور باشه
خوب منم همینو میگم باید اینجوری باشه ولی متاسفانه راحت با مسی میشه چند نفر رو پشت سر هم جا گذاشت و گل زد یا با چند پاس راحت تک به تک بشی کجا تو فیفا 11 می تونستی همچین راحت دریبل کنی در مورد ایمپکت انجین هم با faraz-n موافقم منم خیلی باگ دیدم وخصوصن موقع زمین خوردن یه بار هم بازیکنی رو زدم چند ثانیه بعدش خورد زمین در حالی که داشت می دوید و هیچ کس دورش نبود که به احتمال زیاد تو نسخه اصلی درست میشن.من فقط نکات منفی بازی رو گفتم پیشرفت های بازی هم دوستان گفتن دیگه نیازی نیست که من دوباره همون جمله ها رو تکرار کنم که میگین فقط نکات منفی رو میبینین
1. این Impact engine هم گندش رو درآورده.تا با یه بازیکن برخورد میکنی میره 2 متر رو هوا!!!البته حرکت ها خیلی طبیعی شدن اما خواستند زیاد جلوه کنه ر.دن توش!
2. سیستم دفاعیش خیلی جالب شده.خوشم اومد
3. تماشاگرهاش افتضاح هستند!!!
4. با این که قیافه ها بهتر شده ولی بازم مثل طبیعیشون نیست.
5. این RB که باعث میشه نفر دوم بره سراغ یارویی که توپ داره واقعا که خیلی بده.اصلا نمیشه با دسته راحت بود.چون معمولا همه یه انگشت میزارن رو RT و دیگه اون انگشتشون رو میگیرند پشت دسته اما اینجوری واقعا مشکل پیش میاد.
6. وقتی تک به تک هستید اگه شوت رو با RB بزنید محاله که توپ گل نشه.حتی پشت محوطه بین 5 تا بازیکن هم اینطوری هست.امیدوارم درست بشه.
7. دریبل هاش واقعا عالی شده.دم EA گرم
8. شوت ها هم خیلی بهتر شده.وقتی شوت میزنید سنگینی توپ رو احساس میکنید.دیگه مثل 11 نیست.تنها مشکلش همین شماره ی 6 که گفتم هست.
9. گرافیک بازی در حد قابل قبولی پیشرفت داشته.همین طور گیم پلی بسیار بسیار روون شده و با بازی کردن فیفا12 دیگه نمیرید سمت فیفا11.خیلی جذابتر شده.
10. دیگه مصدوم شدن مثل فیفا 11 نیست و با هر تکلی مصدوم نمیشید.
11. دوربینش هم خیلی بهتر و طبیعی تر شده و واقعا احساس طبیعی بودن بهتون میده.
12. پاسکار یخورده مشکل تر شده.خیلی باید دقیق پاس بدید.
والا در واقعیت هم این مسی براحتی چند نفر رو دریبل میکنه و گل میزنه! اینکه تو بازی هم به این شکل باشه اصلا عجیب نیست بنظرمن...تو فیفا 11 مسی خیلی تفاوتی با کنوین جونز مهاجم استوک سیتی نداشت! چون نمیشد حرکات منحصر بفردش رو تو بازی اجرا کرد...در مورد باگ های نسخه دمو هم باید بگم طبیعیه هر سال تو نسخه دمو باگ وجود داره و موقع عرضه بازی این باگ ها برطرف میشه...
پ.ن: از عوض شدن انیمیشن ها هم استقبال میکنم...واقعا خسته کننده شده بود!
من Sprint رو RB میزارم برای همین راحت تر میشه بازی. نمیدونم دقت کردین یا نه ولی هر وقت با RT (که همون RB شماهاست) A رو بزنین پاس های نمایشی میدن. مثلا استایل معروف رونالدینیو. یا پشت پا میدن که خیلی خوب شده.