FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تلوزیونی که ازش برای بازی کردن فیفا 2011 برای xbOx استفاده میکنم ( 21 اینچ ) هست و اسکوربورد رو نصفشو نشون میده ..
توی بازی تنظیماتی اعمال نشده که بشه تنظیمات صفحرو ویرایش کرد و یکم تصویر رو به سمت راست بیارم تا بتونم بازی کنم ؟

آخرین ویرایش:
شخصا با مهم کردن تایپک ها قبل از 10 روز مانده به عرضه مخالفم چرا همینه دیگه از الان مهم شده بچه ها انقدر با هیجان میان میبینن خبری نیست یا هی سوال های تکراری و بعضی اوقا ببخشید اسپم الان هنوز دمو ریلیز نشده بعدشم حالا معلوم نیست چون فیفا 11 1 ماه که بعید میدونم ولی میگن پس اینم اون جوریه... بعد هم که بازی میاد هی باید صفحه ها رو بگردیم تا یک نفر بگه lake شد به نظرم بازی اومد لا اقل تغییراتی در صفحه اول یا خود تایپک ایجاد کنید و تاریخ انتشار هم در صفحه اول بزنید

76843.jpg

حسین جان قضیه این عکس ها چیه؟ باکس بازی هست مخصوص این دو تیم؟!

صد در صد نسخه ویژه هست :دی !!! احتمالا فقط واسه ایتالیا باشه :دی

قضیه اینه : چند وقت پیش گفته بودم.

EA امسال قراره برای بعضی از تیمهایی که قرارداد بسته. (و یا Partner شونه) کاور مخصوص بده. که میتونن روز ریلیز بازی دانلودش کنن.
نمونه هایی از این کاور ها رو اینجا گذاشتن که صفحه فیسبوک فرانسوی EA اینا رو گذاشته بود. البته به این باشگاهها چلسی هم اضافه شده.

شخصا با مهم کردن تایپک ها قبل از 10 روز مانده به عرضه مخالفم چرا همینه دیگه از الان مهم شده بچه ها انقدر با هیجان میان میبینن خبری نیست یا هی سوال های تکراری و بعضی اوقا ببخشید اسپم الان هنوز دمو ریلیز نشده بعدشم حالا معلوم نیست چون فیفا 11 1 ماه که بعید میدونم ولی میگن پس اینم اون جوریه... بعد هم که بازی میاد هی باید صفحه ها رو بگردیم تا یک نفر بگه lake شد به نظرم بازی اومد لا اقل تغییراتی در صفحه اول یا خود تایپک ایجاد کنید و تاریخ انتشار هم در صفحه اول بزنید
شما مثل این که دل خونی داری ها
خب فروم همینه دیگه. افراد می خوان سوالاتشون را بپرسن و جواب بگیرن. البته من هم قبول دارم تاریخ ریلیز بازی، سوال تکراری ای شده.
در ضمن فکر کنم اشتباه تایپ کردید عبارت لیک را!

توی قسمتی که در بالا سمت چپ تلوزیون که نتیجه بازی و اسم تیمها رو مینویسه مثلا در لیگ انگلیس اگه میتونستن شکل خود premier lague در بیارن جالب میشد وقتی داری لیگ انگلیس بازی میکنی اون بالا لوگوی لیگ انگلیس باشه ولی توی این ارم ea هست شایدم بشه ولی من نمیدونم توی پرو که شد لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

از دوستان یه خواهشی داشتم اونم اینکه اگه میشه لینک دانلود گیم پلی بازیرو به من بدید لینکییم که میدید خواهشن هیلتر نباشه بازی تیمهای من سیتی یا بارسا ،میلان باشه که خیلی خوبه یعنی همین تیمای معروف
با تشکر

البته دوستان یه نکته خیلی مهم رو فراموش نکن.اونم اینکه سایتها جدیدا بسیار سختگیر شدن و مثل سابق دیگه نمره نمیدن.در حقیقت این 94 شماره 12 با 94 شماره 11 قابل مقایسه نیست و ارزش بالاتری داره.من خیلی به این شماره امید دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or