اره ديگه كلا همش بوفون يا چك مصدوم ميشن بقيه شون ديگه هيچوقت مصدوم نميشن مثلا كاسياس مثه شير تو دروازه هست و هيچوقت مصدوم نميشه ::d
امیدوارم که این اتفاق بیافته برهان...ولی بعید میدونم!آقا صفحه داره جون میده و میاد بالا یک فکری به حال این عکس ها بکنیدیا خودت زننده پست یا ناظم های بخش!
معراج خوشم میاد مثل خودم ریزبین هستیمن هم خیلی دوست دارم این اتفاق بیافته!
پ.ن: این پسره تو امضات خیلی قایفش آشناستمن جایی ندیدمش قبلا؟
اسپانیایی نیست؟
![]()

کلا در طول سال مگه دروازه بانای چند تا تیم مصدوم میشن که انقد بهش گیر دادید؟ :biggrin1:
حرف شما درست! لااقل اون Stamina رو درست کنن! نمیشه که دروازبان همیش پر از نفس و امادگی باشه دروازبان هم بالاخره خسته میشه:d ضمنا دروازبانها رو درگیری های هوایی مصدوم هم میشن...درسته کم مصدوم میشن ولی بالاخره مصدومیت هم سراغشون میاد...معراج توی دنیای وقعی مصدومیت دروازبان کم پیش میاد.خیلی کم.تو مثلا ببین
کاسیاس یا ون در سار یا ...... خیلی کم در طول فصل مصدوم میشن.مربی ها
هم مثلا توی جام حذفی از دروازبان دوم استفاد میکنن که تجربه کسب کنن
در حال حاضر مگه ما چندتا دروازبان همیشه مصدوم داریم؟فقط چک و بوفون اینطورین
فعلا که حرفی از Be a Pro نیست...بعدش هم چیکار میخوان بکنن اون قسمت رو فرهود؟! تقریبا تکمیله...البته من اونجا رو بازی نمیکنم:dنگفتن امسال برنامه ای برای Be a Pro دارن یا نه ؟
تو کم نیاری یه وقت؟:d به هرحال مصدومیت داریم بین دروازبانها...همین جناب بوفون دو سوم فصل پیش رو خوابیده بود تو خونه:dتو فوتبال واقعی ـم دروازه بان خسته نمیشهچون تو 90 دقیقه شاید اندازه 20 دقیقه تحرک داشته باشه
![]()
اورال های جدید بارسا:دوستان من با دایل آپ نمیتونم عکس ها رو ببینم لطفا یکی این ها رو بنویسه:
اورال های جدید بارسا،اورال های من سیتی،پرسونالیتی کریس رونالدو،اورال های رئال
ممنون
باور کن نمیدونم چیکار کنم:dاگه ناظم های بخش یه کاری کنن خوبه:dآقا صفحه داره جون میده و میاد بالا یک فکری به حال این عکس ها بکنید:biggrin1: یا خودت زننده پست یا ناظم های بخش!
چشم رامین جان.امشب قسمت 2 و 3 رو هم میذارم.تازه امشبم یه preview خوب رو دیوید برایانت منتشر کرده که فردا ترجمه میکنم بدک نیست.امین مصاحبه هات رو ادامه بده خیلی حال میکنم باهاشون چون زبانم خوب نیست:d
بعید میدونم اینطور باشه...اورال بازیکنهای بارسا از سایر تیمهایی که دیدیم بالاتر بوده تا الان بایدصبر کنیم ببینیم تو دمو اوضاع به چه شکل خواهد بود...اگه بارسا چهار و نیم ستاره باشه خودکشی میکنم )x بارسا فصل گذشته قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شده !!! خداییش باید چهار و نیم ستاره باشه با این همه ستاره ؟؟؟!!! )x