FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
September 1, 2011 David Bryant
The Transfer Window Slams Shut

Arteta2-580x319.jpg

خب بالاخره پرونده فصل نقل و انتقالات بسته شد.بالاخره مربی ها میتونن تیم خودشونو پیدا کنن و برای فصل جدید
آماده بشن.دیگه از شر انتقادات - شایعه ها و مصاحبه ها راحت شدیم ولی خب این مرحله مهمی از ساخت فیفا 12
میتونه باشه چون ترکیب خیلی از تیمها امسال عوض شده چیزی حدود £466,000,000 امسال برای خرید ها قرض گرفتن ها
فقط در لیگ انگلستان خرج شده! و تنها کمتر از 30 روز به عرضه فیفا 12 مونده باید تغییرات اعمال بشه تازه دمو رو هم پیش
رو داریم
آرسنال در آخرین روزها تونست آندره سانتوس و مرته ساکر و پارک چو یانگ و در آخرین ساعت نقل و انتقالات آرتتا:x و بنایون
رو بخدمت بگیره.
همچنین Meireles, Bellamy, Crouch, Wright-Phillips, Joe Cole, Poulsen, Hargreaves
, Jenas, Hutton, Jerome, Beckford, Drenthe, Ruiz, Bendtner, Diego, Ellia, Hleb, Forlan, Bradley, Ngog and Zarate
همه اینها در آخرین ساعات نقل و انتقالات ترنسفر شدن!
همچنین تیم رم در آخر با Pjanic, Gago and Kjaer قرارداد بست.... شما هم با من هم عقیده هستید که اینا کار زیادی رو میطلبه

خب فیفا این فرصت رو داره که تا قبل از عرضه بازی در بریتانیا همه ترکیبها و قرارداد ها و منیجمنت ها رو درست کنه و چیزی که
ما در حال حاضر میخوایم بدونیم اینه که اولین بازیکنی که در کری یر مود میخرید یا میفروشید کیه؟

پ ن : خداییش دیوید راست میگه من دیشب داشتم لحظه به لحظه نقل و انتقالات رو دنبال میکردم .همه انگار یکی کرده بود
دنبالشون میخواستن شب آخر کار رو تموم کنن :d
اینجا رو یه نگاه بندازین بد نیست:http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/archive/1

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

FIFA 12: Gamerbase Preview Tour

gamerbasepreviewtour-580x287.jpg

اگه از اینکه فیفا 12 خیلی دیر به دست شما میرسه ناراحت و افسرده شدید:d باید بگم اگه در UK هستید واقعا خوش شانسید!
EA یک تور رو برای ارائه سه از جدیدترین بازیهاش در نظر گرفته.فیفا 12 هم در کنار مس افکت3 و نید فور اسپید ارائه میشه

Glasgow: 1st September, 17:00 – 20:00

Edinburgh: 2nd September, 17:00 – 20:00​

London: 8th & 9th September, 17:00 – 20:00​

Manchester: 5th & 6th September, 17:00 – 20:00

FOR REGISTER , FOLLOW:
http://www.gamerbase.com/?a=facebook

آخرین ویرایش:
September 1, 2011 David Bryant
The Transfer Window Slams Shut

Arteta2-580x319.jpg

خب بالاخره پرونده فصل نقل و انتقالات بسته شد.بالاخره مربی ها میتونن تیم خودشونو پیدا کنن و برای فصل جدید
آماده بشن.دیگه از شر انتقادات - شایعه ها و مصاحبه ها راحت شدیم ولی خب این مرحله مهمی از ساخت فیفا 12
میتونه باشه چون ترکیب خیلی از تیمها امسال عوض شده چیزی حدود £466,000,000 امسال برای خرید ها قرض گرفتن ها
فقط در لیگ انگلستان خرج شده! و تنها کمتر از 30 روز به عرضه فیفا 12 مونده باید تغییرات اعمال بشه تازه دمو رو هم پیش
رو داریم
آرسنال در آخرین روزها تونست آندره سانتوس و مرته ساکر و پارک چو یانگ و در آخرین ساعت نقل و انتقالات آرتتا:x و بنایون
رو بخدمت بگیره.
همچنین Meireles, Bellamy, Crouch, Wright-Phillips, Joe Cole, Poulsen, Hargreaves
, Jenas, Hutton, Jerome, Beckford, Drenthe, Ruiz, Bendtner, Diego, Ellia, Hleb, Forlan, Bradley, Ngog and Zarate
همه اینها در آخرین ساعات نقل و انتقالات ترنسفر شدن!
همچنین تیم رم در آخر با Pjanic, Gago and Kjaer قرارداد بست.... شما هم با من هم عقیده هستید که اینا کار زیادی رو میطلبه

خب فیفا این فرصت رو داره که تا قبل از عرضه بازی در بریتانیا همه ترکیبها و قرارداد ها و منیجمنت ها رو درست کنه و چیزی که
ما در حال حاضر میخوایم بدونیم اینه که اولین بازیکنی که در کری یر مود میخرید یا میفروشید کیه؟

پ ن : خداییش دیوید راست میگه من دیشب داشتم لحظه به لحظه نقل و انتقالات رو دنبال میکردم .همه انگار یکی کرده بود
دنبالشون میخواستن شب آخر کار رو تموم کنن :d
اینجا رو یه نگاه بندازین بد نیست:http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/archive/1

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

FIFA 12: Gamerbase Preview Tour

gamerbasepreviewtour-580x287.jpg

اگه از اینکه فیفا 12 خیلی دیر به دست شما میرسه ناراحت و افسرده شدید:d باید بگم اگه در UK هستید واقعا خوش شانسید!
EA یک تور رو برای ارائه سه از جدیدترین بازیهاش در نظر گرفته.فیفا 12 هم در کنار مس افکت3 و نید فور اسپید ارائه میشه

Glasgow: 1st September, 17:00 – 20:00

Edinburgh: 2nd September, 17:00 – 20:00​

London: 8th & 9th September, 17:00 – 20:00​

Manchester: 5th & 6th September, 17:00 – 20:00

FOR REGISTER , FOLLOW:
http://www.gamerbase.com/?a=facebook

دمت گرم !!! چه سایت باحالیه !! همه اطلاعات تیم ها رو داره !!!

ایول !!!>:d

من الان از دیر رسیدن فیفا ناراحت و افسرده ام تو UK هم نیستم تکلیفم چیه؟:d
هیچی:d بشین مثل من نقل و انتقالات فیفا رو انجام بده یه چند دست بازی کن تا بعد ببینیم چی میشه.شاید با
هم رفتیم منچستر : دی

-------------------------------------------
به اختصار FIFA 12 - exclusive interview with producer David Rutter

Mon Jul 11 11:41AM by Paul Davies

RutterInterview_1__1.jpg

آیا فیزیک جدید , گیم پلی رو برای بازیکنانcasual تماشایی تر و جذاب تر کرده؟

این قضاوت آگاهانه ایی نیست , و شما کمی منو عصبانی کردید (خنده) , چیزی که ما میخواهیم
انجام بدیم اینه که برخوردهای یک به یک فیزیکی و عددی رو حذف و بجای آن تنوع و گوناگونی بیشتری
قرار بدیم.مزیت بسیار خوبی که ایمپکت انجین بما داده اینه که خروجی های متنوع و نامحدودی به
ما میده .این سیستم به شما اجازه میده با دیگر بازیکنان یک مسابقه واقعی رو تجربه کنید و شما رو
در جریان بازی غرق میکنه.
وقتی که سری فیفا به کنسول راه یافت همه چیز از جمله گیم پلی دستخوش تغییر شد ما کم کم
پیشرفت کردیم.در زمان فیفا10 در مورد برخوردهای بازیکنان به نتایج خوب و البته محدودی رسیدیم

ما دوباره کل فیزیک بازی رو ساختیم که 2 سال تمام طول کشید و در حقیقت بزرگترین تغییر گیم پلی
در نسل حاضر به حساب میاد.با این تغییر شما شاهد باگهای کمتری خواهید بود و درست مثل یک فوتبال
واقعی شما باور میکنید این یک فوتبال زندست و روح داره.
ما در مورد بازی یک نگاه فیلسوفانه داریم مثلا شما وارد کری یر مود میشید در یک مسابقه بازیکن در لحظه
ایی زانوش آسیب میبینه ما میفهمیم که بازیکن از کدوم ناحیه مصدوم شده پس همون موقع مفسر بازی
میگه : اوه مثل اینکه زانوش آسیب دیده! این میتونه یک مصدومیت بد واسش باشه
بعد از بازی شما یک ایمیل از تیم درمانی دریافت میکنید که این بازیکن باید برای سه هفته بدور از میادین
باشه.بعد از دو هفته و نیم تیم درمانی ایمیل مزنه که این بازیکن آماده بازی کردن هست اگه شما اونو
برای بازی بعد میتونید بازی بدید. برای رسانه ها سوال پیش میاد که اگه مربی اونو زودتر از موقع بازی بده
چه اتفاقی خواهد افتاد.

ukvideogames-495647456-1310380061.jpg

به هر ترتیب شما اون بازیکن رو درون زمین قرار میدید گزارشگر بازی میگه که او چگونه تونسته از مصدومیت
به این زودی ها رها بشه و شاید آماده نباشه پس مربی یک ریسک انجام داده که اونو توی تیم قرار داده.
در نهایت اون بازیکن در اون بازی جلو میره و گل میزنه و شما بازی رو میبرید و همه از حرکت شما جا میخورن
چون کار فوق العاده ایی انجام دادید!

ودر اخر از راتر در مورد سیستم لول آپ و xp سوال میشه که راتر میگه شما مطمئن باشید من از شما میخوام
که بازی کنید چون بازی فوق العادست.اگر ما یک بازی عالی بسازیم مردم اونو بازی خواهند کرد.لول آپ و سیستم
xp تنها قسمت کوچیکی از بازی هست... الهام گرفتن از دنیای واقعی فوتبال و تزریق آن به بازی بخش بزرگتری
رو از بازی تشکیل میده.

آخرین ویرایش:
اینم چندتا ویدئو از شب اول برگزاری تور ea در گلاسکو.در این سایت :
گیم پلی من سیتی-ساندرلند و stats رئال مادرید و ...

http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7315

خیلی نامردن ! چرا اینقدر ریتینگ رئال کمه :d؟؟

کاسیاس 91
راموس 86
په په 86
کاروالیو 84
مارسلو 82
خدیرا 82
آلونسو 86
دیماریا 84
اوزیل 86
رونالدو 92
بنزما 84
----
آلبیول 83
آربلوآ 81
شاهین 85
کونترائو 82
هیگواین 85
کاکا 86

آخرین ویرایش:
خوب دوستان انگار اورال ها تغییر داشته.برای مثال بارسلونا افت کرده.
بارسلونای نسخه ی دمو
Barcelona-Rating.jpg

بارسلونای نسخه ی اصلی که در انگلیس به نمایش اومد

51tg9gmaijbd7n4i4gqq.jpg

اینم از اورال های رئال.

b8qg2lmysot8yhixk26o.jpg

yauaf2mzwdfzkiiewav.jpg

igwko00k0neas7fmi.jpg

pkvnolocbzyq7s2ohpza.jpg

اینم از personality های کریستین رونالدو
ns5fvikyhk64knj7ug.jpg

لینم از اورال های من سیتی

oiv1i40p31ji6oimmtz.jpg

g7an0ks9cksundyw6e.jpg

ببخشید کیفیت عکس ها بد بود چون با گوشیم گرفتم.
البته بعضی از اورال ها مثل کاکا و هیگواین پیشرفت داشته ولی به نظر میرسه بارسا کم شده باشه
اینها هم از ویدئویی که دوست خوبم امین گزاشته بود گرفتم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HDV 7
EXCLUSIVE: Gameplay Producer Santiago Jaramillo talks FIFA 12
[h=5]31 Aug 2011 by Brendan van der Vlist[/h]

FIFA12_drogba_jump_.jpg

متن کامل مصاحبه با جارمیلو سازنده گیم پلی فیفا12 : (قسمت اول)

بعنوان پر فروش ترین بازی ورزشی در جهان , فیفا همواره چنین انتظارات بزرگی رو نشانه رفته.شما چگونه فیفا 12 رو بزرگتر و بالاتر از بازی خوبی مانند فیفا 11 قرار میدید؟

هر ساله انتظارات از بازی ما خیلی زیاد هست , با توجه به سطح کیفیت بالایی که بدست آوردیم ,
بخصوص از فیفا 09 ما همچنان بدنبال سهم بیشتر در بازار و بهتر کردن کیفیت بازی هستیم مانند
موفقیت فیفا 11 که شما به آن اشاره کردید.بنابراین ما به عنوان یک تیم تولید کننده ,توسعه آن ما
رو به چالش کشید.اینکه چگونه میتونیم پیشرفت و توسعه رو در بازی بوجود بیاریم برای اینکه کسی
در حال حاضر بازی رو خریده و داره بازی میکنه و همینطور نسخه بعد رو بخره.بنابراین شما نمیتونید
برای نسخه جدید چیز خیلی متفاوتی ارائه بدید چون ممکنه اون گیمر اونو دوست نداشته باشه پس
چگونه میشه که ما یه بازی رو با توجه به سلایق بازیکن بهبود ببخشیم و اونو پیشرفته تر کنیم در حالی که
همه از اون خوششون بیاد , به این میگن هنر ساخت بازی.این پیشرفت میتونه تمرکز روی هسته اصلی بازی
و اون طوری که کاربران میخواهند پالیش کردن جزئیات مختلف باشه و دانستن اینکه چه انتظاراتی از بازی هست
سپس اولویت بندی اونها و سپس ساخت بازی.فیفا 11 بازی خوبی بود , نه تنها در گیم پلی بلکه در دیگر قسمت ها نیز
خوب کارکرده بودیم.حالا با صرف زمان بیشتر و اعمال کردن ویژگی های انقلابی در بازی مانند Player Impact Engine
Precession Dribbling,Tactical Defending و تغییراتی دیگر مطابق میل کاربران و آنچه که اونها میخوان انجام دادیم

فیفا در هر دو نمایشگاه e3 و گیمزکام موفق به دریافت جوایز multiple شده , این اتفاق چه تاثیری بر تیم سازنده و ارائه آن تا ماه سپتامبر داشته؟

این یک تقویت کننده بزرگ برای روحیه ماست , برای ساخت بازی سخت تلاش کردیم بخصوص در این ماه های
تابستان و اضافه کاری های آخر هفته و ساعات کار زیاد چون در حال نهایی کردن و رفع اشکالات بازی هستیم.
من فکر میکنم وقتی در مورد این جوایز میشنویم و چیزهایی که مصرف کننده ها و طرفداران در مورد بازیمان
میگویند برای آماده سازی و پالیش نهایی و رفع باگها و فشار برای ارائه بازی در زمان مقرر ما رو بیشتر تقویت میکنند.
و این ما رو در نهایت بعد از ساخت بازی و عرضه آن پس از یک سال کارهای سخت و عرق ریختن راضی نگه میداره و اینکه واقعا چیزی
که طرفداران بازی میخوان بدست اومده و اونها راضیت کامل دارن.

مسلما مهمترین و مستقلترین ویژگی فیفا 12 ایمپکت انجین هست , این چگونه با موتور فیزیک جدید بازی کار میکنه و اینکه چگونه روش بازی کردن رو تغییر میده؟

این موتور در طی دوسال آماده شده وکار میکنه .بنابراین ما اونو از آغاز ساخت فیفا 11 داشتیم و لی میدونستیم
برای اون آماده نمیشه.این جایگزین سیستم برخورد سابق بازی شده که فقط میتونست روند فعل و انفعالات یک
بازیکن در مقابل یک بازیکن دیگر رو در 1 فریم انجام بده که این یک مشکل بود.مشکل بزرگ بعدی ساخت انیمیشن
تلو تلو خوردن و افتادن بازیکن بعد از برخورد بود.در واقع ما راهی رو برای اعمال این نوع انیمیشنها
برای نمایش بیشتر نداشتیم.اینها چیزهایی بود که ایمپکت انجین اجازه میداد ما این موارد رو اعمال کنیم.
حالا ما میتونیم به یک سطح باور نکردنی از سطح تنوع از شرایط مختلف فیزیکی بازیکنان و واکنش آنها برسیم , همچنین قادر
به پردازش اطلاعات بصورت دقیق تر و معتبر تر دست یابیم.پس این فقط 2 سال برای پالیش کردن و توسعه دادن
این انجین وقت صرف شده.ایجاد انیمیشنهای جدید که تا قبل از این در بازی نبوده.این بازی رو دچار یک تغییر
اساسی کرده زیرا شما متوانید تصور کنید در یک بازی بیشمار تعامل بین بازیکنان اتفاق می افتد.بنابراین
این یک واقعیت است که ما حالا دارای یک موتور بسیار دقیق تر و پیچیده تر و به ما اجازه میده حرکات متنوع تری
رو پردازش کنیم و مارو وارد یک مرحله جدید از فیزیک بازی کرده.این چیزهاییست که ما قبلا قادر به اعمال اونها
نبودیم ولی حالا این اتفاقات رخ خواهد داد پس حالا کارهایی مثل dribbling, shielding, jostling دارای نتایج متنوع تر
و جالب تر خواهد بود

ادامه دارد...................

آخرین ویرایش:
یه حسی بهم میگه دروازبانها هنوز هم ضد ضربه ان توفیفا! یعنی نه مصدوم میشن نه از لحاظ Stamina به مشکل میخورن همیشه اماده و قبراق هستن ماشالا:d
البته کورسویه امیدی دارم که این ایمپکت انجین تونسته باشه مصدومیت رو برای دروازبان هم ایجاد کنه...متاسفانه هیچکدوم از این گزارشگرها درمورد این ضدضربه بودن دروازبان سئوال نمیکنن از سازندگان بازی!

آقا صفحه داره جون میده و میاد بالا یک فکری به حال این عکس ها بکنید:دی یا خودت زننده پست یا ناظم های بخش!

معراج خوشم میاد مثل خودم ریزبین هستی:دی من هم خیلی دوست دارم این اتفاق بیافته!

پ.ن: این پسره تو امضات خیلی قایفش آشناست:دی من جایی ندیدمش قبلا؟:دی اسپانیایی نیست؟:دی

خوب دوستان انگار اورال ها تغییر داشته.برای مثال بارسلونا افت کرده.
بارسلونای نسخه ی دمو
دمت گرم رامین ترکوندی صفحه رو :d
آره بابا بارسا رو باید ضعیفترش کنن دیگه خیلی نجومی شده بود
تازه من میگم اورال تیمها دستخوش تغییر میشه تا قبل از عرضه بازی

دوستان این نسخه دمو برا ایکس باکس کی میاد؟
دقیقا 22 شهریــــــــــــــــــــــــــــور !

دوستان توي امريكا يا انگليس بازي زودتر نمياد؟اگه بياد به يه نفر ميگم واسم از اونجا سفارش ميده :d
نه بابا از همین جا بگیر.زودتر از هر جای دنیا گیرت میاد.

یه حسی بهم میگه دروازبانها هنوز هم ضد ضربه ان توفیفا! یعنی نه مصدوم میشن نه از لحاظ Stamina به مشکل میخورن همیشه اماده و قبراق هستن ماشالا:d
البته کورسویه امیدی دارم که این ایمپکت انجین تونسته باشه مصدومیت رو برای دروازبان هم ایجاد کنه...متاسفانه هیچکدوم از این گزارشگرها درمورد این ضدضربه بودن دروازبان سئوال نمیکنن از سازندگان بازی!
معراج توی دنیای وقعی مصدومیت دروازبان کم پیش میاد.خیلی کم.تو مثلا ببین
کاسیاس یا ون در سار یا ...... خیلی کم در طول فصل مصدوم میشن.مربی ها
هم مثلا توی جام حذفی از دروازبان دوم استفاد میکنن که تجربه کسب کنن
در حال حاضر مگه ما چندتا دروازبان همیشه مصدوم داریم؟فقط چک و بوفون اینطورین

دوستان من با دایل آپ نمیتونم عکس ها رو ببینم لطفا یکی این ها رو بنویسه:
اورال های جدید بارسا،اورال های من سیتی،پرسونالیتی کریس رونالدو،اورال های رئال
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or