معراج یه مشکل دیگه هم دارن اینه که تو تک به تک از هر زاویه-ای گل میخورن حتی زاویه موافق !دروازبانها دوتا مشکل دارن بنظرم! یکی اینکه Specialty ندارن دوم اینکه هیچ وقت خسته نمیشن ومصدوم هم نمیشن در طول بازی! امیدوارم البته با این موتور ایمپکت تونسته باشن دروازبانها رو ازاین ضد ضربه بودن دربیارن ....
دروازبانها دوتا مشکل دارن بنظرم! یکی اینکه Specialty ندارن دوم اینکه هیچ وقت خسته نمیشن ومصدوم هم نمیشن در طول بازی! امیدوارم البته با این موتور ایمپکت تونسته باشن دروازبانها رو ازاین ضد ضربه بودن دربیارن ....
معراج یه مشکل دیگه هم دارن اینه که تو تک به تک از هر زاویه-ای گل میخورن حتی زاویه موافق !
اره موافقم!معراج یه مشکل دیگه هم دارن اینه که تو تک به تک از هر زاویه-ای گل میخورن حتی زاویه موافق !
من هم امیدوارم ولی بعید میدونم بشخصه....هردوی این مشکلات حل میشه تو 12
IMPACT INGINE این مشکل رو حل کرده کاملا
ربطب به Impact Engine نداره .هردوی این مشکلات حل میشه تو 12
IMPACT INGINE این مشکل رو حل کرده کاملا
معراج اون مصدومیت رو میتونن درست کنن . با توجه به Impact یهو دروازبان میپره بیرون توپ کرنر رو مشت کنه یه بازیکن زیرش رو خالی میکنه و . . .من هم امیدوارم ولی بعید میدونم بشخصه....
این جزئیاتی که گفتی واقعا توی دمو خوب کار شده بودن. اسکوربرد واقعا خیلی شیک شده بود. انیمیشن تعویض توی یدونه فیلمی که من دیدم مثل اینکه عوض شده بود.خداروشکر سیستم دفاعی بازی هم دچار تحول شده.(یعنی قراره که بشه )سیستم دفاعی فیفا 11 واقعا معزل(معذل-معظل:d) بود با یه پاس تو عمق مدافعا جا میموندن .
کاشکی یکم به نکات جزئی تر هم دقت کنن مثلا این انیمیشن تعویض چیه که ea هیچوقت نمیزارتش سر هر تعویض یه بار تا فی خالدون استادیوم میریم و بر می گردیم یا مثلا اگر مربی هارو هم در کنار زمین اضافه کنن یا بازیکنانی که مشغول گرم کردن هستن هم اضافه بشه که خیلی خوب میشه. اسکور بار ها هم درست بشه که دیگه دستشون طلا:d
خب مسلما باید امسال نسبت به پارسال یه تغییری بکنه . همونطور که گفتم این موارد بسیار جزئی هستند و انقدر به چشم نمیان خود گیم پلی زیبای بازی وقتی برای توجه به این چیزارو نمیزاره من فکر می کنم امسال نمره بازی 9.5 باشه و واقعا ارزششو دارهاین جزئیاتی که گفتی واقعا توی دمو خوب کار شده بودن. اسکوربرد واقعا خیلی شیک شده بود. انیمیشن تعویض توی یدونه فیلمی که من دیدم مثل اینکه عوض شده بود.
کلا امسال بر خلاف سال های گذشته به جزئیات هم خوب توجه کردن. کاش این High Ankle Tape رو هم اضافه بکنن. :dدرسته
دیگه خبری از لودینگ هنگام تعویض نیست . سریع بازیکن تعویض میشه بدون اینکه بخواد لودینگی داشته باشه
دقیقا جزئیات بازی رو خیلی برده بالاکلا امسال بر خلاف سال های گذشته به جزئیات هم خوب توجه کردن. کاش این High Ankle Tape رو هم اضافه بکنن. :d
میگم باید تاپیک هم مهم بشه دیگه . به عرضه بازی چیزی نمونده.
کدوم عکسها حسین ؟شک نکنید خالی بندی هست.احتمالا همون فیفا 11 هست که یه آدم بیکار نشسته بارسا رو ادیت کرده و بعدشم این عکس رو گذاشته.