FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا مثل منی. سال گذشته که فیفا 11 لیک شد برادرمو فرستادم بگیره پنجشنبه بود (که جمعه تعطیله اونجا) وقتی اومد گفت فروشنده گفته برو سه شنبه بیا اولش باور نکردم وسایلاشو میگشتم :d دیدم نه واقعا نیست افسردگی گرفتم :d بعد یه ربع دیدم آوردش نامرد یه جوری قایمش کرده بود که نتونسته بودم پیداش کنم. :d انگار اون لحظه دنیا رو بهم داده بودن.:d کلا فقط سر فیفا اینطوری میشم. بقیه بازی ها رو اگه یکی دو روز اینور اونور بگیرم زیاد ناراحت نمیشم ولی سر فیفا اصلا نمیتونم حتی 1 دقیقه رو هم تحمل کنم.:d
پس فقط من معتاد به این بازی نیستم:d
امیدوارم زودتر بیاد و اون قفل کذایی هم روش نباشه....

خوشم میاد یه سری همدردم برام هست.
باورتون نمیشه ولی هرروز عین خل و چل ها میرم هرچی در مورد فیفا بشه پیدا کرد(گیم اسپات و فیس بوک و یوتیوب و بازی سنتر و ...) چک میکنم.
سال پیش 3-2 روز زودتر لیک شد و نه یه ماه ولی هیلو چرا.
یادش به خیر فروشنده بهم گفته بود ساعت 5 و نیم آماده است ولی من عین طلبکارا از ساعت 5 اونجا بودم.
الان هم اگه فردا صبح ساعت 6 و نیم بیاد از 5 در مغازه ام

خوشم میاد یه سری همدردم برام هست.
باورتون نمیشه ولی هرروز عین خل و چل ها میرم هرچی در مورد فیفا بشه پیدا کرد(گیم اسپات و فیس بوک و یوتیوب و بازی سنتر و ...) چک میکنم.
سال پیش 3-2 روز زودتر لیک شد و نه یه ماه ولی هیلو چرا.
یادش به خیر فروشنده بهم گفته بود ساعت 5 و نیم آماده است ولی من عین طلبکارا از ساعت 5 اونجا بودم.
الان هم اگه فردا صبح ساعت 6 و نیم بیاد از 5 در مغازه ام
منم رفته بودم بازی را بخرم فروشنده گفت ساعت هشت شب آماده میشه و تا هشت دو ساعت مونده بود
من به جای اینکه برگردم خونه همون دور و بر فروشگاه چرخ زدم تا بیاد

راستي تو فيفا agility واسه چيه؟:d
این کلمه به معنی چابکی هست
منم شدیدا معتادم,ولی از اونجایی که به شدت مشغول کریر فیفا 11 هستم,اینقدر دیگه عطش ندارم برای 12
یعنی تو فکر کردی من الان بدون فیفا موندم؟!:dمرد حسابی با وجود 11 در به در 12 هستم:d

سلام ب همکی خواسم بدونم جه تیمایی تو دمو هستن و آیا کسی اورال بازیکنان میلان تو فیفا ۱۲ رو میدونه
با تشکر:-/
این تیم ها توی دمو هستن به همراه ورزشگاه اتحاد.
من سیتی
میلان
آرسنال
بارسلونا
مارسی
دورتموند
اورال بازیکنان هم فکر کنم آقای hadivilla بدونه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or