FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سللللللللااااااام

نه آقایون اشتباه میکنسد به نظرم استرنج همون استقامت بازیکنه و اگه کم باشه نمیشه بمدت طولانی دوید و استامین هم قدرت بدنی واسه حمل و گرفتن توپ چون شخصا امتحان کردم این حرفو زدم:d:">

سلام دوستان..
میشه یه تریلر از یه بازی بین دو تیم تو Fifa 12 بهم بدید..تو یوتیوب همشون از رو تلویزیون ضبط شدن و زیاد واضح نیستن.

دو 2 هفته زودتر از خود بازی میاد.
میتونی توی این 2 هفته تمرین و حال کنیم.
کلا بعد از تاپ اسپین 4 دومین دمویی هست که دانلود میکنم و بیشتر از قبلیا منتظرشم

امکان لیک شدن بازی زودتر از تاریخ انتشار وجود نداره احیانا؟:d باو من بیشتر وقت ازادم رو فیفا بازی میکنم:d.....امیدوارم زودتر از موعد مقرر بیاد

امکان لیک شدن بازی زودتر از تاریخ انتشار وجود نداره احیانا؟:d باو من بیشتر وقت ازادم رو فیفا بازی میکنم:d.....امیدوارم زودتر از موعد مقرر بیاد
معراح یادمه پارسال نزدیک یه ماه زودتر لیک شد.کلا فیفا 11 و هیلو ریچ فکر کنم در صدر جدول زود لیک شدنن!

معراح یادمه پارسال نزدیک یه ماه زودتر لیک شد.کلا فیفا 11 و هیلو ریچ فکر کنم در صدر جدول زود لیک شدنن!
اینطوری بشه که عالیه:d من چون بیشتر اوقات دارم فیفا بازی میکنم سخته یه نموره منتظر ورژن جدید بمونم مثل بچه ها شدم:d

اینطوری بشه که عالیه:d من چون بیشتر اوقات دارم فیفا بازی میکنم سخته یه نموره منتظر ورژن جدید بمونم مثل بچه ها شدم:d
دقیقا مثل منی. سال گذشته که فیفا 11 لیک شد برادرمو فرستادم بگیره پنجشنبه بود (که جمعه تعطیله اونجا) وقتی اومد گفت فروشنده گفته برو سه شنبه بیا اولش باور نکردم وسایلاشو میگشتم :d دیدم نه واقعا نیست افسردگی گرفتم :d بعد یه ربع دیدم آوردش نامرد یه جوری قایمش کرده بود که نتونسته بودم پیداش کنم. :d انگار اون لحظه دنیا رو بهم داده بودن.:d کلا فقط سر فیفا اینطوری میشم. بقیه بازی ها رو اگه یکی دو روز اینور اونور بگیرم زیاد ناراحت نمیشم ولی سر فیفا اصلا نمیتونم حتی 1 دقیقه رو هم تحمل کنم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or