FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مردیم ازین بلا تکلیفی 5 کی میشه تا بیاد بتونیم فیفا بازی کنیم منکه دلم لک زده برا فیفا راستی دوستان کسی نمیدونه این lt 2 کی عرضه میشه بعد اگه فیفا 2012 بیاد حتما باید lt 2 باشی تا بتونی بازیش کنی دوستان یا 1.91 باشی میشه بازی کرد .
الان بحثمون سره همینه دیگه.فعلا ریجن NTSC اومده لازم نداره LT+2.0 رو

مردیم ازین بلا تکلیفی 5 کی میشه تا بیاد بتونیم فیفا بازی کنیم منکه دلم لک زده برا فیفا راستی دوستان کسی نمیدونه این lt 2 کی عرضه میشه بعد اگه فیفا 2012 بیاد حتما باید lt 2 باشی تا بتونی بازیش کنی دوستان یا 1.91 باشی میشه بازی کرد .

اصولا چند تا پسته قبلی رو خوندن ضرره خاصی نداره دوسته عزیز
بخون قول میدم ضرر نداره

سلام دوستان عزیز من اسلیم 4 گیگ دارم اینا پال هستن دیگه پس اینیکی ntsc چیه کسی توضیح میده دوستان .

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

اصولا چند تا پسته قبلی رو خوندن ضرره خاصی نداره دوسته عزیز
بخون قول میدم ضرر نداره
هاستلر جون عزیز منکه متوجه این کلمات نمیشم شمام که توضیح ندادین عقبم رفتم چیزه خاصی نگفته بودن رفیق .

سلام دوستان عزیز من اسلیم 4 گیگ دارم اینا پال هستن دیگه پس اینیکی ntsc چیه کسی توضیح میده دوستان .

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

هاستلر جون عزیز منکه متوجه این کلمات نمیشم شمام که توضیح ندادین عقبم رفتم چیزه خاصی نگفته بودن رفیق .

دوست عزیز NTSC مربوط به REGION(منطقه) دستگاه هست که
NTSC/U مربوط به آمریکاست
NTSC/J مربوط به ژاپن و کشور های آسیایی
PAL هم که مربوط به اروپا میشه
EA هم معمولا بازی هایی که میزنه دارای REGIONهست یعنی برای هر منطقه خاص جدا
الانم بازی FIFA 12 که آمده دارای REGION NTSC/U هست که مربوط به آمریکاست و هنوز برای PAL نیومده.

• Like
Reactions: Real Madrid 9
دوست عزیز NTSC مربوط به REGION(منطقه) دستگاه هست که
NTSC/U مربوط به آمریکاست
NTSC/J مربوط به ژاپن و کشور های آسیایی
PAL هم که مربوط به اروپا میشه
EA هم معمولا بازی هایی که میزنه دارای REGIONهست یعنی برای هر منطقه خاص جدا
الانم بازی FIFA 12 که آمده دارای REGION NTSC/U هست که مربوط به آمریکاست و هنوز برای PAL نیومده.
تشکر که اینقد خوب توضیح دادین نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن علامه دهرن جواب نمیدن خودشونو میگیرن باز دستتون درد نکنه باز مرامه شمارو داداش فقط یچی مگه پال برا اروپا نیست به درد ماکه نمیخوره که ما اسیا هستیم خوب داداش .

سلام داداش ntsc/j ,واسه japan معمولا بازی هاش هم به زبون خود japan و اسمشون هم فرق میکنه معمولا آسیا غربی pal هست بگذریم ما که فردا بازی میکنیمو حالشو میبریم

تشکر که اینقد خوب توضیح دادین نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن علامه دهرن جواب نمیدن خودشونو میگیرن باز دستتون درد نکنه باز مرامه شمارو داداش فقط یچی مگه پال برا اروپا نیست به درد ماکه نمیخوره که ما اسیا هستیم خوب داداش .

درسته دوست عزیز اما بیشتر دستگاه هایی که وارد ایران میشه PAL ه.

تا جایی که من اطلاع دارم ریجن 2 به اروپا مربوط میشه و اصلا چیزی به اسم آسیا غربی نداریم ما! 4 تا منطقه داریم که اینا هستند:

1- آمریکا یا 1 یا NTSC/U
2- اروپا و خاورمیانه یا 2 یا Pal
3- آسیای مرکزی و شرقی یا 3 یا NTSC/J
4- استرالیا یا 4 که من اسم خاصی هم براش نشنیدم رو بعضی بازی های PS3 هست مثل همین بتمن جدید که قراره بیاد!

در ضمن دوستان بنظرم بهتره این بحث رو دیگه تموم کنید چون تاپیک بیش از حد داره منحرف میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or