FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم میخوام از کجا گرفتی و چه طوری وارد کنم؟

لینک دانلود:
www.mediafire.com/?w9jaz9q2mjdz79d
وسایل مورد نیاز:
USB
برنامه horizon
برنامه modio
اول فلشو با ایکس باکس کانفیگ میکنی
بعد سیو کاریر مود کپی میکنی تو فلش
بعد فلش میزنی تو کامپیوتر و برنامه horizon باز میکنی
بعد به قسمت game میری بعد fifa 12 بعد فایل کریر مود اکستراکت میکنی
بعد برنامه مورد نظر برای ادیت باز میکنی
از قسمت لود فایل،فایل سیو رو انتخاب میکنی
بعد از قسمت پایین برنامه که اولش نوشته مود کلیک میکنی و بعد از عملیات برنامه رو میبندی
بعد از برنامه modio استفاده میکنی و فلش رو لود میکنی
بعد از قسمت پارتیشن به مکان سیو بازی میری و با راست کلیک گزینه inject رو انتخاب میکنی
بعد سیو بازی رو انتخاب میکنی و عملیات انجام میشه و برنامه رو میبندی
بعد وصل میکنی به ایکس باکس و کپی میکنی تو هارد.تمام
اینم آموزش به زبان انگلیسی:
Basicly get your career mode from
you're hardrive.
Open horizon, and extract your save
to the desktop.
Drag and drop/Click open and choose
your save.
Then mod it as you wish.
Career Mode Editor
Simply load your Career File (Not the
extracted file) and click Mod File to
instantly give yourself £1,500,000,000
Transfer Budget and £10,000,000
Wage Budget - If you spend it all just
simply do it again for endless
amounts of credits!

آره.وقتی به سایت میرم گزینه ای برای رای دادن به ایران نداره.
فقط برای fifa13 هست که اونم گزینه لیگ های (مکزیک-شیلی-آرژانتین-برزیل)هست.

سلام دوستان
بهم یه تنظیم cpu بدین که آخره حرفه ای باشه
میخوام بازی خیلی حال بده و هیجانی باشه
ممنون

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 AM ارسال شده بود ----------

راستی چه جامی از همه بیشتر حال میده
منکه هر چی گشتم جام اروپا نبود =((
یه راهنمایی هم کنین
بازم ممنون:-*

سلام دوستان
بهم یه تنظیم cpu بدین که آخره حرفه ای باشه
میخوام بازی خیلی حال بده و هیجانی باشه
ممنون

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 AM ارسال شده بود ----------

راستی چه جامی از همه بیشتر حال میده
منکه هر چی گشتم جام اروپا نبود =((
یه راهنمایی هم کنین
بازم ممنون:-*

بهترین تنظیمات اینه خودتون نسبت به توانایی خودتون تو بازی گزینه هارو کمو زیاد کنین و در هر سطحی که هستین همون قد فکر کردین خوبه بزارین باشه و در اینده قویتر شدین بیشتر کنین .

دوستان بخش تمرینات کجاست?! که بهت مثلا اموزش ضربه ازاد بده یادمه تو فیفا11 داشت یه بخشی که همه اموزشی بهت میداد!!اما تو 12 انگار میشه فقط خودت تمرین کنی

دوستان بخش تمرینات کجاست?! که بهت مثلا اموزش ضربه ازاد بده یادمه تو فیفا11 داشت یه بخشی که همه اموزشی بهت میداد!!اما تو 12 انگار میشه فقط خودت تمرین کنی

اگر فقط ضربه ازاد رو میخوای اینطوریه:
توپ رو میاری مخالف جایی که دربازه بان ایستاده و بعد انالوگ سمت چپ رو بالا نگه میداری و شوت رو به اندازه ای که ندای قلبت میگه :d باید پر کنی و بعد توی دروازه :d :d

اگر فقط ضربه ازاد رو میخوای اینطوریه:توپ رو میاری مخالف جایی که دربازه بان ایستاده و بعد انالوگ سمت چپ رو بالا نگه میداری و شوت رو به اندازه ای که ندای قلبت میگه :d باید پر کنی و بعد توی دروازه :d :d
اتفاقا ضربه ازاد استادم :دی چون تو فیفا11 دقیق یاد گرقتم تو بخش اموزشش تو 12 هم به همون روش گل میزنمولی من میخوام بدونم این بخش اموزشش حذف شده!!! اخه خیلی چیزا داشت : انواع دریبل -حرکات نمایشی و...

دفاع من خیلی ضعیفه .توپو خیلی راحت میگیرم ولی دفام خالی میشه مثلا با دو تا پاس حریف تک به تک میشه چیکار کنم!!؟؟
با دکمه Rb هم توی دفاع استفاده میکنم!

دفاع من خیلی ضعیفه .توپو خیلی راحت میگیرم ولی دفام خالی میشه مثلا با دو تا پاس حریف تک به تک میشه چیکار کنم!!؟؟
با دکمه Rb هم توی دفاع استفاده میکنم!

rb رو که میگیری شما! یکی از دفاع هات میاد حریفی که توپ دستش هست رو میبنده! اون موقع شما باید بری جایی وایسی که خالیه و مهاجم منتظره توپ! که اگه پاس داد بگیری!
مواقعی هم که تک به تک هست یا در واقع کسی نیست که حریف بهش پاس بده! با Lb جلوش رو میگیری که نتونه رد بشه! با X و A هم توپش رو میزنه B هم که تکله!!

rb رو که میگیری شما! یکی از دفاع هات میاد حریفی که توپ دستش هست رو میبنده! اون موقع شما باید بری جایی وایسی که خالیه و مهاجم منتظره توپ! که اگه پاس داد بگیری!
مواقعی هم که تک به تک هست یا در واقع کسی نیست که حریف بهش پاس بده! با Lb جلوش رو میگیری که نتونه رد بشه! با X و A هم توپش رو میزنه B هم که تکله!!
چقدر پیچیدس!فک کنم همه دکمه های دسته رو باید با هم بزنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or