mori923
کاربر سایت
منم میخوام از کجا گرفتی و چه طوری وارد کنم؟دست دوستان درد نکنه.خودم جوابو پیدا کردم.اگر خواستید واسه دانلود میزارم!
منم میخوام از کجا گرفتی و چه طوری وارد کنم؟دست دوستان درد نکنه.خودم جوابو پیدا کردم.اگر خواستید واسه دانلود میزارم!
منم میخوام از کجا گرفتی و چه طوری وارد کنم؟

سلام دوستان
بهم یه تنظیم cpu بدین که آخره حرفه ای باشه
میخوام بازی خیلی حال بده و هیجانی باشه
ممنون
---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 AM ارسال شده بود ----------
راستی چه جامی از همه بیشتر حال میده
منکه هر چی گشتم جام اروپا نبود
یه راهنمایی هم کنین
بازم ممنون:-*
آقایون نمیشه تیمی که با لیگ ساختی رو لودش کنی تو بازی های رو در رو ازش استفاده کنی؟
دوستان بخش تمرینات کجاست?! که بهت مثلا اموزش ضربه ازاد بده یادمه تو فیفا11 داشت یه بخشی که همه اموزشی بهت میداد!!اما تو 12 انگار میشه فقط خودت تمرین کنی
اتفاقا ضربه ازاد استادماگر فقط ضربه ازاد رو میخوای اینطوریه:توپ رو میاری مخالف جایی که دربازه بان ایستاده و بعد انالوگ سمت چپ رو بالا نگه میداری و شوت رو به اندازه ای که ندای قلبت میگه :d باید پر کنی و بعد توی دروازه :d :d
دفاع من خیلی ضعیفه .توپو خیلی راحت میگیرم ولی دفام خالی میشه مثلا با دو تا پاس حریف تک به تک میشه چیکار کنم!!؟؟
با دکمه Rb هم توی دفاع استفاده میکنم!
چقدر پیچیدس!فک کنم همه دکمه های دسته رو باید با هم بزنی!rb رو که میگیری شما! یکی از دفاع هات میاد حریفی که توپ دستش هست رو میبنده! اون موقع شما باید بری جایی وایسی که خالیه و مهاجم منتظره توپ! که اگه پاس داد بگیری!
مواقعی هم که تک به تک هست یا در واقع کسی نیست که حریف بهش پاس بده! با Lb جلوش رو میگیری که نتونه رد بشه! با X و A هم توپش رو میزنه B هم که تکله!!