FIFA 12| PS3

دوستان من اینترنت پر سرعت ندارم میتونم دموی فابل بازی رو برم کافی نت دانلود کنم و رئ ps3 اجرا کنم .........ممنون
نه
شهریور میاد؟
نه
معمولا مهر ماه مییاد:d
بله
سلام میشه لینک بدون هیلتر گیم پلی یزارید . ممنون
نه! (چون باید فقط تو همونجای دموش)

دوستان من اینترنت پر سرعت ندارم میتونم دموی فابل بازی رو برم کافی نت دانلود کنم و رئ ps3 اجرا کنم .........ممنون
بله میتونین.... با این روش لینک رو بگیرین.... برین کفی نت dl کنین بعد هم دوباره از همون روش کپی کنین توی ps3
این روش:
[h=3]آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC[/h]

سلام دوستان با تشکر از سایت خوبتون خواستم بپرسم با توجه به این که من اینترنت ۱۲۸ ما ماهیانه ۳گیگ دارم خواستم بدونم برای انلاین بازی کردن هزینه پی اس و فیفا چقدره و از هر لحاظ فیفا بگیرم بهتره یا پی اس? با تشکر

سلام دوستان با تشکر از سایت خوبتون خواستم بپرسم با توجه به این که من اینترنت ۱۲۸ ما ماهیانه ۳گیگ دارم خواستم بدونم برای انلاین بازی کردن هزینه پی اس و فیفا چقدره و از هر لحاظ فیفا بگیرم بهتره یا پی اس? با تشکر
هزينه شو نميدونم
ولي 100% فيفا بگير چون pes هم گيم پلي اش آشغاله هم سروراش جوريه كه بعضي دوستان با اينترنت 1 مگ هم لگ داشتن
سرور فيفا11 خوب بود احتمالا12 ش ميتركونه :d

Daghighan 38 rouz dige miad, va ye bar dige be hame sabet mikone Ke ONLY FIFA&WE ARE WINNER,az hamin hala HARIF MITALABAM, az fifa 07 daram fifa bazi mikonam va chelsea teamame, BA HAMEYE FIFA BAZHA HASTAM:in khat ______ in neshon ¤

دمو پی ای اس 12 رو گرفتم بازی کردم
انقدر از بازی حالم بهم خورد که 5 دقیقه دموش برام یه عمر گذشت :|
واقعا نمیخوان پیشرفت کنند ؟ هیچ فرقی با پی ای اس 2008 نکرده :|
نحوه راه رفتن اشلی یانگ هیچ فرقی با وز براون نداره ، همه عین هم هستند
ولی تو فیفا پاسکواتو بازیکن جوانان یووه هم به سبک خودش راه میره و بازی میکنه
عشق است فیفا
باتشکر

فقط 5 روز تا اومدن دمو مونده
خبر جدیدی نیست ؟
توی یوتیوب داشتم میگشتم ، همه قدرت ها رو زیاد کردند
بارسا رو که خفن درست کردند ، تو آنلاین همه بارسا میشند :|
یوونتوس رو چهار ستاره کردند :| در حالی که نسبت به فیفا 11 قدرت ها بیشتر شده ولی ستاره تیم کمتر شده
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or