FIFA 12| PS3

تا اونجایی که من میدونم یسری باگ هارو گرفته مثلا بازیکنای تعویضی که معمولا اسماشون اشتباه بود درست شدن و چندتا چیز دیگه....

آره دیگه بازی تموم میشه از طرف هر کیم قطع شده باشه بازنده حساب میشه حتی اگه جلو بوده باشی!

جان من؟؟؟؟
یعنی اون مسخره بازی رو دیگه کسی نمیتونه در بیاره که میبینه عقبه نمیتونه گل بزنه کانکشن رو قطع میکرد که امتیازی ارش کم نشه؟؟؟؟

جان من؟؟؟؟
یعنی اون مسخره بازی رو دیگه کسی نمیتونه در بیاره که میبینه عقبه نمیتونه گل بزنه کانکشن رو قطع میکرد که امتیازی ارش کم نشه؟؟؟؟

آره دیگه قطع کنه باخت براش حساب میشه!برای تو برد حتی اگه عقب باشی....

سلام
اقا من بازی رو پلمپ خریدم ولی هر چی کد رو میزنم قبول نمیکنه ازم.
بخاطر اینه که ریجن بازی 3 هست ولی ریجن اکانتم 2؟؟؟؟؟
اگه بخاطر اینه چه جوری باید یه اکانت جدید بسازم چون توی XMB فقط Sign In داره و Sign UP نداره؟

سلام
از دوستانی که همه چی رو میدونن تقاضا دارم بیان بگن این قسمت های انلاین چی به چیه یه توضیحی راجع به هرکدوم بدن مثلا Virtual Pro و ... .
من فقط Head To Head میدونم چیه فقط هم تا الان همونو بازی کردم

تو همه چی این فیفا افراط و تفریط میکنه !! تو Career mode هزار تا مصدوم دارم . چه وضعشه آخه . هر چی میشه یه پیام میده میگه فلانی تو تمرین ترکید !
واقعاً درست میگی! حالا من که با آرسنال بازی میکنم بدون وضعم چیه! این بنزما رو از رئال خریدم وقتی اومد تو آرسنال اونم دچار بیماری مسری مصدومیت تیم من شد.3 ماه!:d
نقل و انتقالات هم خیلی تخیلی شده! هرچی ستاره و بازیکن top هست خرید و فروش میشه!

سلام دوستان عزیز

من امروز میخام دلو بزنم به دریا به 3.73 اپدیت بزنم و برم فیفا 12 بگیرم انلاین بازی کنم ولی چند تا سوال دارم :d
من شنیدم برای انلاین بازی کردن EA کد گذاشته درسته...؟
این کد داخل قاب بازی هستش دیگه...؟
از کجا بفهمم کد قبلا استفاده نشده...؟
من تهرانم از توپخونه بگیرم بهتره یا پایتخت...؟

بخشید سرتون رو درد اوردم:">
اگه سریع راهنماییم کنین ممنون میشم:x

واقعاً درست میگی! حالا من که با آرسنال بازی میکنم بدون وضعم چیه! این بنزما رو از رئال خریدم وقتی اومد تو آرسنال اونم دچار بیماری مسری مصدومیت تیم من شد.3 ماه!:d
نقل و انتقالات هم خیلی تخیلی شده! هرچی ستاره و بازیکن top هست خرید و فروش میشه!
آره :))
همون اول فصل دیدم اشنایدر رفته من سیتی ، دروگبا اومده بارسا ... آلوز رفته آرسنال ... اصن یه وضعی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or