FIFA 12| PS3

واقعا داریم سر این موضوع به این تابلویی بحث میکنیم؟ :d
وقتی تو وایرلس کنترل بری ، میتونی تنظیم کنی چطوری باشه ، من به این میگم تنظیمات دسته

ببخشید یعنی شما این همه مدت نمیتونستی با تنظیماتی که خودت کردی بازی کنی ؟ فقط ترکیب تیم ها هست که توی آنلاین اونم رنکش به صورت دیفالته
باتشکر

خوب همه این ها درست :دی ولی اونوقت طبیعیه که همه میرن از سیستم قبلی استفاده میکنن :دی که این عادلانه نیس :دی به هر حال اونی که با سیستم قبلی بازی میکنه خیلی کارش راحت تره با اونی که دوس داره با سیستم دفاعیه چدید بازی کنه ... امیدوارم تو online نشه از سیستم قبلی استفاده کرد :دی (که احتمالا هم همینطور باشه:دی )

خوب همه این ها درست :دی ولی اونوقت طبیعیه که همه میرن از سیستم قبلی استفاده میکنن :دی که این عادلانه نیس :دی به هر حال اونی که با سیستم قبلی بازی میکنه خیلی کارش راحت تره با اونی که دوس داره با سیستم دفاعیه چدید بازی کنه ... امیدوارم تو online نشه از سیستم قبلی استفاده کرد :دی (که احتمالا هم همینطور باشه:دی )

منم امیدوارم همینطور باشه توی انلاین و فقط از این سیستم دفاعی بشه استفاده کرد

واقعا داریم سر این موضوع به این تابلویی بحث میکنیم؟ :d
وقتی تو وایرلس کنترل بری ، میتونی تنظیم کنی چطوری باشه ، من به این میگم تنظیمات دسته

ببخشید یعنی شما این همه مدت نمیتونستی با تنظیماتی که خودت کردی بازی کنی ؟ فقط ترکیب تیم ها هست که توی آنلاین اونم رنکش به صورت دیفالته
باتشکر
حالا بازی بیاد ببینیم چی میشه . اگه اینجوری باشه خوبه . من تنظیمات اتوماتیک خود دسته رو میگذاشتم و تغییر نمیدادم .

اگر قرار بود همه مجبور باشن از سیستم دفاع جدید استفاده کنند ، خوب چرا دو گزینه کردنش ؟
مطمئن باش تو آنلاین هر سیستم دفاعی ای که طرف دوست داره میتونه بازی کنه
ضمنا مگه شماها رو مجبور کردن که سیستم دفاعی جدید رو بازی کنید که میگید ا چرا طرف از سیستم دفاعی قدیمی استفاده میکنه :d

شخصا ترجیح می دم سیستم قبلی فقط تو آنلاین بشه , واقعا اعصاب خوردیه این جدیده ,

آقا به این نکته توجه کردید تو دمو دست داور برعکس عمل می کنه ؟ :d

اگر قرار بود همه مجبور باشن از سیستم دفاع جدید استفاده کنند ، خوب چرا دو گزینه کردنش ؟
ضمنا مگه شماها رو مجبور کردن که سیستم دفاعی جدید رو بازی کنید که میگید ا چرا طرف از سیستم دفاعی قدیمی استفاده میکنه :d
همونی که من گفتم منظورم بود . 2 گزینه رو واسه آفلاین کسی بخواد تغییر میده و همچنین بازی های آنلاین unrank که تنظیماتش دست خود طرف هست . ولی دقت کرده باشید بازی رنک که میخواید بسازید توی تنظیماتش بعضی گزینه ها رو نمیشه دستکاری کرد که اینم جزوشه .
اگر هم بشه یک طرف این سیستم برداره یکی اون یکی رو اصلا بازی جور در نمیاد چون روی کل بازی تاثیر میزاره . نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه !!

میزنه ولی یه جورایی جالب نیست حالا شاید یه جور باگ باشه تو نسخه اصلی درست شه

دوستان هر کسی اون آموزش رو دید بیاد به ما هم یاد بده :d
من فقط دریبل برگکمپ رو نتونستم انجام بدم ...
فک کنم اشتباهی که شما میکنی مثلا واسه دریبل اول باید L2 رو بگیرید بعد انالوگ راسترو یه بار به عقب بازیکن و یک بار به سمت چپ یا راست بازیکن حرکت بدید حالا بسته به جهت حرکت بازیکن این جهتها تغییر میکنه ( فک کنم منظورو رسوندم :d )
اون دریبلی که عین سر توپ میمونه به شدت کاربرد داره خیلی خوبه ...

نه دوست عزیز کسی مجبور به کاری نیست اما فقط کسایی نمیتونن کنار بیان با این قضیه که بخوان مفت بری کنن.وحاضرن همه چیه بازی رو حتی لذت و تلاشش فدای پیروزیشون بشه اونم خیلی ساده با نگه داشتن یک دکمه همینجوری کم مشکل داشتیم یکی تا عقب میوفتاد کابل میکشید یکی صبر میکرد دقیقه 95 قطع میکرد همین سیستم دفاعیه بازی که اینجوری شده کلی فضا به جاش باز شده توی بازی هیچ کس اشاره هم نکرد که بعضی وقتها واقعا لازمه که منطقه بازیرو عوض کنید معمولا این چیزها واسه بعضی دوستان سخته و دوس دارن و عادت کردن توپ و بدن رونالدو و یا علی . . . اونایی که حتی یکبار پاشون به توپ خورده موافق این سیستم هستند

مطمئن باشین سیستم دفاعی جدید توی آنلاین دلبخواهی هستش هیچ موقع ندیدم فیفا یک کاری که جدید میده مثل همون نوپ به دست که میخوره داور خطا میگرفت توی آنلاین زوری بگه بازی کنید :d

همه Career باز هستین دیگه؟ یا be a pro season؟
Career رو عشق است:دی اون فقط برای گرفتن تروفیش لازمه:دی

در ضمن دوستان چرا اینقدر نگران این سیستم دفاع کردن جدید هستید؟ من که خیلی راحت و تو یک ساعت باهاش کنار اومدم اما اگه هیچ جوری نمیتونید باهاش کنار بیاید احتمالا EA مثل اون قضیه Two Button که اضافه کرده بود و دل بخواهی بودش این رو هم همون طوری میزاره. اما به نظرم اگه عوضش کنید به حالتی که سال پیش بود بازی خیلی زود خسته کننده میشه براتون. من که با این سیستم جدیدش خیلی حال کردم و از همین الان یکی از نکات مثبتش هست:دی

Career رو عشق است:biggrin1: اون فقط برای گرفتن تروفیش لازمه:biggrin1:
خب خوبه منم با career حال میکنم.
حالا یه چیزی! برهان تو این career رو چه مدلی بازی میکنی؟ یعنی اول میری تیم مورد علاقت بارسا رو برمیداری و با خرید بازیکن تبدیل به منتخب جهانش میکنی؟:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or