FIFA 12 | PC

اولین تصویر منتشر شده از بازی :

abuss14btpdft2eupd12.jpg

سایز اصلی

بازی طبق روال معمول پاییز 2011 منتشر خواهد شد .

دوستان این بازیه PES 2012 کرک شده پس چرا FIFA که زودترم لینکاش اومد هنوز کرک نشده نکنه EA کرکر هارا خریده یا یک قفل خفن روش گذاشته دارم دیگه نگران میشم من فیفا 12 میخوام :(

کسی بازی رو دان کرده یا خرید کرده؟
اگه کسی این کارو کرده اگه میتونه عکسی از بازیکنای رئال قرار بده از چهره هاشون.ممنون میشم.>:d<
اگر هم سایتی،لینکی دارن که میشه چهره بازیکنای تیم هارو دید قرار بده.:x

کسی بازی رو دان کرده یا خرید کرده؟
اگه کسی این کارو کرده اگه میتونه عکسی از بازیکنای رئال قرار بده از چهره هاشون.ممنون میشم.>:d<
اگر هم سایتی،لینکی دارن که میشه چهره بازیکنای تیم هارو دید قرار بده.:x

یوووتیووب همه رو گذاشته. چهره rating همه چی.

سلام ، بچه ها لينكي اگه براي دانلود بازي داريد بگيد ، كرك نداشته باشه هم خيالي نيست فقط خودش باشه كرك و دو روز ديگه اخرش ميگيرم ، ممنون از همه

سلام ، بچه ها لينكي اگه براي دانلود بازي داريد بگيد ، كرك نداشته باشه هم خيالي نيست فقط خودش باشه كرك و دو روز ديگه اخرش ميگيرم ، ممنون از همه
تا اونجایی که من میدونم سایت های فارسی تا بازی کرک نشه لینک دانلودی ازش نمیذارن ، من هم هنوز ندیدم . . .

--------------------------------------

دوستان من نسخه ی دموی فیفا رو گرفته بودم ولی چون با کیبورد بازی میکنم خیلی برام سخت بود حتی نمیتونم باهاش شوت بزنم . . . اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم . . . :)

تا اونجایی که من میدونم سایت های فارسی تا بازی کرک نشه لینک دانلودی ازش نمیذارن ، من هم هنوز ندیدم . . .

--------------------------------------

دوستان من نسخه ی دموی فیفا رو گرفته بودم ولی چون با کیبورد بازی میکنم خیلی برام سخت بود حتی نمیتونم باهاش شوت بزنم . . . اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم . . . :)

دوست عزیز اولا که تو دمو هم میشد کیبرد تنظیم کرد ، ثانیا تو نسخه اصلی هم خیالتون راحت تنظیمات کامل کیبرد قطعا وجود خواهد داشت. از این نظر هیچ نگران نباشید.

• Like
Reactions: Gabit0
سلام دوستان یه سوال دارم.
سرعت بازی نسبت به 11 چطوره؟من تو مقایسه ای که بین Fifa11 و Pes11 داشتم متوجه سرعت بهتر بازی تو pes شدم اگه بقیه چیز ها تو فیفا بهتر بود لااقل تو سرعت pes سریعتر بود.الان تو فیفا 12 چطور شده؟بهتر میدون بازیکنا؟

ما که کنسول نداریم باید فعلا غاز بچرونیم تا بتونیم فیفا 12 بازی کنیم؟؟؟؟
ای بابا این چه مسخره بازیه دیگه...کسی میدونه پارسال فیفا 11 چقدر طول کشید تا کرک شد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or