Logitech Rumble Pad 2 فوق العاده ست.دوستان میتونین یه دسته معرفی کنین که بشه باهاش راحت فیفا رو بازی کرد
مثلا با R2 دووید و با مربع هم بشه شوت کرد یعنی یه جورائی بشه راحت هر تنظیمی که خواستیم انجام بدم باهاش
متشکرم
یه وقت هایی بدون هماهنگی با آدم تیم رو ترک می کنن. خبرشو تو اخبار می خونی که فلان بازیکنت رفت! قراردادش هم کلی مونده بود.
جو سازی نیست. board (به قول خودت) می گه فلان تیم مثلا اشنایدر رو می خواد. من هم می گم نمی دم. بعدش هفته ی بعد خبرش میاد که اشنایدر رفت رئال مادرید داره ساکاشو جمع می کنه. لابد ندیدینه اقا چرا جو سازی میکنی:d
قبلش board پیغام میده
جو سازی نیست. board (به قول خودت) می گه فلان تیم مثلا اشنایدر رو می خواد. من هم می گم نمی دم. بعدش هفته ی بعد خبرش میاد که اشنایدر رفت رئال مادرید داره ساکاشو جمع می کنه. لابد ندیدی
پویاجان
شما بازیکنتو unhappy کردی توقع داری کسی مث رئال بهش پیشنهاد بده و نره؟
اضلا میخای سیوتو بده اشنایدر واست نگهش دارم بهت پسش بدم :d
بله دوست گرامی. دوباره که سیو رو لود می کنی نمی ره! این مال مدت ها قبل بود الان ندارمش. قرار نیست هفته ای 400 هزارتا به یه بازیکن بدم تا نره. بحث هم این نیست و شما عوض می کنی. بحث اینه که ترانسفر بازیکنی رو شما رد می کنی، ولی هفته ی بعد خودش میره. بحث اینه. دیگه کژ هم نده بحثو
تنظیمات دسته توی my documents\fifa 12 توی buttondatasetup. می تونی پاکش کنی مثلا. احتمالا آنالوگ راستت با چپت رو هم مپ شده.سلام من فیفا 2012 رو نصب کردم و اول از همه مشکل دسته گیم پیدا کرد و رفتم یه گیم پد دیگه گرفتم و
درست کار میکنه فقط الان یه مشکل پیدا کرده که وقتی پاس میدی به بازیکن توپ میخوره به پاش و دور میشه
نمیدونم کجاش مشکل پیدا کرده اینجوری میشه ؟؟؟
اومدم پاک کردم از اول هم ریختم ولی تنظیماتش تو ویندوز میمونه و دوباره که نصب شد همون تنظیمات نمیدونم یه فایلش کجا کپی
شده که پاک نمیشه
کسی میتونه کمک کنه .....
مشکل از نسخه ایه که داری. نباید اینطوری باشه اصولا.چطوری میشه که سیو میترکه؟بک اپ هم ازش داشتم ولی وقتی به یه زمان خاصی از بازی میرسه دوباره میپره. نمیشه کاریش کرد؟