]یعنی هر سال باید این مشکل باشه که طرفدارای هر 2 تا بازی میرن تو تاپیک بازی رقیب و ازش بد میگن آقایون pes باز نظراتتون محترم ولی تاپیک فیفا رو به گند نکشین با این حرفاتون معلومه سر جمع یه نیمه هم دموی فیفا رو بازی نکردید اگه اول دمو رو بخونید نوشته این نسخه کیفیت نسخه اصلی رو نداره شما برین به همون زامبی هاتون قانع باشید به فیفا گیر ندین.
یه راه بسیار خوب هم برای گل زدن به سیتی با بارسا کشف کردم. از تو زمین خودتون شروع به پاسکاری کنید و کمی بعد از خط نیمه توپ رو به ویا بدید از اونجا توپ رو برای الکسیس سانچز سانتر کنید و یه ضرب توپو به مسی بدید حالا با یه دریبل ساده و شوت محکم یه گل توپ بزنید :d(تست شده در 3 بازی در درجه لجندری)
شما هرچند ساله فیفا بازی میکنی به خودت مربوطه (نه مربوت!!!!) این بیشتر ربط داره با چراغونی پارسال !اولا "تو" نه و "شما" چای نخورده پسرخاله نشو واسه ما !!
ثانیا اگه شما 1 ساله فیفا باز شدی من 15 ساله فیفا بازی میکنم ، ...
این که چی بازی میکنی به خودت مربوت میشه ولی به ما مربوط نمیشه !!!!!!
شما هم اصلا فک نکنم اونقدر VIP باشی که حالا رفتی تو 10 تا تاپیک گفتی ملت بیاین یاری کنین که من FIFA باز شدم !!!
من از فیفا طرفداری الکی نمیکنم فقط میخوام تاپیک از موضوع اصلیش : قشنگ ببین : FIFA 12 PC خارج نشه .
اصلا راجع به فیس بازیکنا PES حرف نزن که خندم میگیره !!
میگم که دیشب تو 3 تا بازی تست کردم شد ولی فقط با بارسا شد تا مرحله قبل از مسی سادست فقط توپ که به مسی رسید دریبلش و گلش با شماست :d البته یه روش دیگه هم اینه اوت که گیرتون اومد اگه نزدیکای خط کرنر بود توپو بدین به ویا یکم باهاش برین جلو بعد شوتو تا سر قرمز پر کنید و از یک سوپر گل زیبا لذت ببرید :dاین روش تضمین شدس دیگه:d
ایول روش های جدیدتر هم پیدا کردی دریغ نکن:d>:dمیگم که دیشب تو 3 تا بازی تست کردم شد ولی فقط با بارسا شد تا مرحله قبل از مسی سادست فقط توپ که به مسی رسید دریبلش و گلش با شماست :d البته یه روش دیگه هم اینه اوت که گیرتون اومد اگه نزدیکای خط کرنر بود توپو بدین به ویا یکم باهاش برین جلو بعد شوتو تا سر قرمز پر کنید و از یک سوپر گل زیبا لذت ببرید :d
شما هرچند ساله فیفا بازی میکنی به خودت مربوطه (نه مربوت!!!!) این بیشتر ربط داره با چراغونی پارسال !
دیدی الکی داری زور میزنی ! شما چیکار داری من vip م یا نیستم وقتی 4تا تاپیک تو این سایت نگشتی لطفا ادعایی هم نداشته باش !!
موضوع تاپیک رو هم من عوض نکردم بد نیست به پست های قبلی یه نگاهی هم بندازی !
از یه طرف میگی "من از فیفا الکی طرفداری نمیکنم" از اون طرف یه نقد راجع به بازی میشنوی هیچ جوره نمیخوای قبول کنی تکلیف خودت رو حداقل مشخص کن !
این بحث pes هم به قول خودت اینجا جاش نیست بهتره اگه شما اجازه میدین نقد بچه ها راجع به بازی فیفا12 رو بشنویم !!
اینو من تو یوتیوب دیدم خواستم بذارم دیدم گذاشتی واقعا بسی حال کردیمبچه ها ویدیو ی باگ های فیفا 12 رو ببینید حال کنید من که خیلی خندیدم....
http://parsaspace.com/files/4012674884/?c=938
من آخرین فیفا که بازی کردم فیفا 07 بود نسبت به اون چه پیشرفتی کرده چون توی اون یه خورده حرکات نرم و روان نبود و غیر واقعی؟
چقدر آپ تو دیت هستم من
بچه ها ویدیو ی باگ های فیفا 12 رو ببینید حال کنید من که خیلی خندیدم....
http://parsaspace.com/files/4012674884/?c=938
جان من یکی اینو از مدیافایر آپ کنه دعاش میکنیم
جان من یکی اینو از مدیافایر آپ کنه دعاش میکنیم