FIFA 12 ~ Online

چرا اینقدر آروم میشه ؟! پینگ 100 و سرعت دانلود و آپلود 0.78
قضیش چیه ؟! رفتم تو بازی اینقدر آروم بود اعصابم خورد شد , کنسولو خاموش کردم !

من هم مشكل دارم .نسبت به فيفا 11 لگ بيشتري دارم. با چند تا خارجي كه زدم تاخير داره.
از دوستان كسي با خارجيها بازي كرده ببينه چطوريه؟

من هم مشكل دارم .نسبت به فيفا 11 لگ بيشتري دارم. با چند تا خارجي كه زدم تاخير داره.

بازی با خارجی ها لگش فوق العاده زیاده ولی با ایرانی ها خیلی کمه بسته به پینگی که اینترنتت داره!

من اکثر دستایی که بازی کردم عالی بود اثلا لگ نداشت اما خدا نکنه بخواد لگ بزنه ادم سرویس میشه اما یه مزیت داره خارجیا اعصابشون خورد میشه از بازی میان بیرون 3 امتیاز مفت میگیری البته بعدش احتمالا چندتا فوحش هم میشنوی اما حال میده

سلام بچه هاي ،من تا حالا آنلاين بازي نكيردم ف واسه اولين بار مي خوام fifa 12 رو بازي كنم ،چيكار بايد بكنم مشكلي پيش نمياد بن نميشم؟
راستي واسه اكانت بايد چيكار كنم من يك xbox slim دارم

سلام

دوستان برای لایو بازی کردن میشه با Lt 1.91 بازی کرد و بن نشد؟

بازی کپی که گرفتم با برنامه چک کردم همه چیز سبز بود و ok بود.

ممنون

سلام بچه هاي ،من تا حالا آنلاين بازي نكيردم ف واسه اولين بار مي خوام fifa 12 رو بازي كنم ،چيكار بايد بكنم مشكلي پيش نمياد بن نميشم؟
راستي واسه اكانت بايد چيكار كنم من يك xbox slim دارم
سلام
باید بازی هات سالم باشن(منظورم از نظر امنیتی بود و فریمویرت همیشه اپدیت باشه از پروفایل های non jtag استفاده نکنی+ دعا کنی بن نشی همین)
اگه واسه اولین بار داری وصل میشی یه اکانت یک ماهه گلد بهت میده بعدش اگه دیدی خوشت اومد که میتونی اکانت تهیه کنی(بستگی به نیازت 1 ماه 3 ماه و یک سال میتونی بخری)

سلام

دوستان برای لایو بازی کردن میشه با Lt 1.91 بازی کرد و بن نشد؟

بازی کپی که گرفتم با برنامه چک کردم همه چیز سبز بود و ok بود.

ممنون
یدونه عکس از تستت بزار
اینجا رو هم مطالعه کن
اینجا

سلام
باید بازی هات سالم باشن(منظورم از نظر امنیتی بود و فریمویرت همیشه اپدیت باشه از پروفایل های non jtag استفاده نکنی+ دعا کنی بن نشی همین)
اگه واسه اولین بار داری وصل میشی یه اکانت یک ماهه گلد بهت میده بعدش اگه دیدی خوشت اومد که میتونی اکانت تهیه کنی(بستگی به نیازت 1 ماه 3 ماه و یک سال میتونی بخری)
يك سوال من آخرين بازي كه بازي كردم fifa 12 بوده ،حالا مي خوام بدونم آپديت درايورم lt 1.9 هست بعد از كجا بايد بفهمم كه آپديت داشبورد و درايورم چنده؟
ميگن وقتي آنلاين مي خواي بشي ازت مي خواد آپديت كني اين كارو بكنم يا نه؟

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 AM ارسال شده بود ----------

يك سوال من آخرين بازي كه بازي كردم fifa 12 بوده ،حالا مي خوام بدونم آپديت درايورم lt 1.9 هست بعد از كجا بايد بفهمم كه آپديت داشبورد و درايورم چنده؟
ميگن وقتي آنلاين مي خواي بشي ازت مي خواد آپديت كني اين كارو بكنم يا نه؟
دمت گرم جوابه اين سوالمو اونور دادي اما يه سواله ديگه دارم كه تو اون تاپيكه آپديت xbox live مطرح كردم

سلام مجدد

آقا من ندیدم تو پست اول تاپیکی که گفتین نوشته باشه فیفا 12 چه lt میخواد!!!! 1.91 یا 2 ؟

اینم عکس:

uzkhq0rnkd0vvktmtzzm.png

سلام مجدد

دوستان توی قسمت لایو Custom Games وقتی میریم بعد توی قسمت Head To Head چطوری میشه برای حالت Custom Match منوی Game Type : Unranked رو عوض کرد؟

واسه من تو منوش این بخشش خاموش هست.( وارد منو میشم همه چیز رو میشه عوض کرد به جز این آیتم که اولی هست)

کلا این قضیه rank چیه؟ توی توضیحش نوشته ثبت سوابق.

میشه راهنمایی بفرمایید.

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستانی که انلاین بازی می کنن اریج دارین یا کدشو خریدین نمیشه یه کدی همینجوری وارد کرد شانسی شد؟

ماکروسافت نامرد هم نه سه ماه رو به ما داد نه 1600 پوینت رو که بریم کدشو بخریم

اينم مثل بازي هاي ديگه ي EA بايد 1600 تا پوينت بديم ؟

نه 800 پوينت كافيه

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که انلاین بازی می کنن اریج دارین یا کدشو خریدین نمیشه یه کدی همینجوری وارد کرد شانسی شد؟

ماکروسافت نامرد هم نه سه ماه رو به ما داد نه 1600 پوینت رو که بریم کدشو بخریم
معمولا توي ايران كدش رو ميخرند. مثل خودم.مگه تخم مرغه كه شانسي بزني؟!!
800 پوينت هم براي اينكار كافيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or