FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
سلام دوستان لطفا یه سوالایه منم جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2..چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم.
دوستان جواب منم بدید.

سانتر تیز یا محکم مخصوصا توی کرنر و ضربات ایستگاهی تنها مشکل بزرگ این بازی در گیم پلی هست که هنوز توپ تو این بخش حالت بی وزنی داره ، اگه موقع سانتر LB رو بزنید توپ به نزدیکترین بازیکن میرسه و معمولا محکمتر میره

سلام دوستان لطفا یه سوالایه منم جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2..چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم.
1.نه متاسفانه
2. متاسفانه این قابلیت ها هم وجود ندارن. هند که خود بخودی هستش و تقریبا شانسیه! باید بدشانس باشی شوت حریف بخوره به دستت و داور به ضررت عمل کنه! در رابطه با تمارض هم متاسفانه این قابلیت تو FIFA هیچوقت نبوده و نخواهد بود( چون بازی رسمی فدراسیون فوتباله و هولوگرام فیفا رو نسخه های اصلی وجود داره و بر اساس قوانین رسمی فیفا تمارض یه حرکت غیرقانونی تو فوتبال محسوب میشه).

1.نه متاسفانه
2. متاسفانه این قابلیت ها هم وجود ندارن. هند که خود بخودی هستش و تقریبا شانسیه! باید بدشانس باشی شوت حریف بخوره به دستت و داور به ضررت عمل کنه! در رابطه با تمارض هم متاسفانه این قابلیت تو FIFA هیچوقت نبوده و نخواهد بود( چون بازی رسمی فدراسیون فوتباله و هولوگرام فیفا رو نسخه های اصلی وجود داره و بر اساس قوانین رسمی فیفا تمارض یه حرکت غیرقانونی تو فوتبال محسوب میشه).

متاسفانه؟!
خیلی قابلیت جالبی هست این؟ فرض کن با یکی بازی کنی همش تمارض کنه!:d مگه فیفا یه بازی آرکید ــه چنین قابلیتی داشته باشه!؟؟

متاسفانه؟!
خیلی قابلیت جالبی هست این؟ فرض کن با یکی بازی کنی همش تمارض کنه!:d مگه فیفا یه بازی آرکید ــه چنین قابلیتی داشته باشه!؟؟
خو اگه همش تمارض کنه بازیکن خودش اخراج میشه! داور که ماست نیست اونجا:d الان تو PES هم این قابلیت هست و خیلی هم کاربرد داره. هیچکیم ندیدم ازش ایرادی بگیره.

دوستان یکی جواب من را هم بده. چجوری میشه مدت زمان ضبط بازی را افزایش داد. اصلا میشه ! ؟
چون من هر وقت گل میزنم میرم میبینم کلا 3 4 ثانیه از بازی و همون لحظه گل را ضبط کرده :(

1-چطوری میشه شوت کات دار زد؟
2- چطوری میشه سانتر تیز انجام داد؟

اگه LB رو بگیری و سانتر کنی early cross انجام می ده که توپ محکمتر وبا ارتفاع کمتر وبا سرعت بیشتر ارسال میشه البته اگه بازیکنات قد کوتاه اند بیشتر به درد حرکات سریع ومواقع ضد حمله می خوره

خیلی ساده پنالتی زدن را توضیح میدم...

روی قسمت سبز رنگ دکمه شورت را میزنید و نگه میدارید تا شوتتون قدرت بگیره. سپس آنالوگ چپ را به یک طرف نگه میدارید ، ، مدت زمان نگه داشتن آنالوگ مهمه. بعضی ها فکر میکنن به مقدار درصد گرفتن آنالوگ مهمه در صورتی که اینطور نیست . به مدت زمان نگه داشتن آنالوگ بستگی داره . 1 ثانیه یا 1.5 ثانیه نگه داشتن کافیه.

فقط این نکته را یادتون باشه : بعد از شوت آنالوگ بدید (موقعی که دکمه شوت را زدید و بازکین میخواد که بره شوت کنه ، اون موقع آنالوگ را حدودا 1 ثانیه یا بیشتر به یک طرف نگه دارید سپس رها کنید).

گرفتن پنالتی هم که دیگه سادست. فقط با آنالوگ راست بپرید
fifa word cup بزارید با تصویر قشنگ توضیح میده

• Like
Reactions: jetalpha

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or