Amir09
کاربر سایت
شوت کات دار RB رو بگیر شوت رو بزن.
2- سانتر تیز منظورت چیه؟؟؟ RB رو بگیر سانتر رو بزن فکر کنم منظورت همین باشه
فکر کنم منظورش Curlبود!
شوت کات دار RB رو بگیر شوت رو بزن.
2- سانتر تیز منظورت چیه؟؟؟ RB رو بگیر سانتر رو بزن فکر کنم منظورت همین باشه
دوستان جواب منم بدید.سلام دوستان لطفا یه سوالایه منم جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2..چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم.
1.نه متاسفانهسلام دوستان لطفا یه سوالایه منم جواب بدید
1.توی منجیر مود بازیهای دوستانه قبل از فصل نمیشه تیمایی که میخوایی باهاشون بازی کنی خودت انتخاب کنی؟
2..چه جوری میتونم هند یا تمارض کنم.
1.نه متاسفانه
2. متاسفانه این قابلیت ها هم وجود ندارن. هند که خود بخودی هستش و تقریبا شانسیه! باید بدشانس باشی شوت حریف بخوره به دستت و داور به ضررت عمل کنه! در رابطه با تمارض هم متاسفانه این قابلیت تو FIFA هیچوقت نبوده و نخواهد بود( چون بازی رسمی فدراسیون فوتباله و هولوگرام فیفا رو نسخه های اصلی وجود داره و بر اساس قوانین رسمی فیفا تمارض یه حرکت غیرقانونی تو فوتبال محسوب میشه).
خو اگه همش تمارض کنه بازیکن خودش اخراج میشه! داور که ماست نیست اونجا:d الان تو PES هم این قابلیت هست و خیلی هم کاربرد داره. هیچکیم ندیدم ازش ایرادی بگیره.متاسفانه؟!
خیلی قابلیت جالبی هست این؟ فرض کن با یکی بازی کنی همش تمارض کنه!:d مگه فیفا یه بازی آرکید ــه چنین قابلیتی داشته باشه!؟؟

1-چطوری میشه شوت کات دار زد؟
2- چطوری میشه سانتر تیز انجام داد؟
زمانی که شما به اخره فصل میرسید و میخوایید تیمتونو عوض کنید.دوستان چطوری باید از player به player manager تبدیل بشیم؟
سلام اقایون من با پنالتی زدن فیفا 11 مشکل دارم ولی بقیه رو فوت ابم.یکی از اقایون کمک کنه