FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
یه سوال
چکار کنیم که یه بازیکن سریعتر پیشرفت کنه؟
بعدش توی منیجر مود
بازیکن‌های جوون با گذشت زمان اضافه می‌شن؟
منظورم اینه که مثلا وقتی یه بازیکنی بازنشته می‌شه بالاخره یه بازیکن هم باید جاش بیاد و ...
یه همچین چیزی هستش؟
در رابطه با سوال اولت باید بگم که بازیکنه مورد نظرت که میخوای پیشرفت کنه باید بیشتر تو ترکیب بزاری.بعدم باهاش زیاد گل بزنی و اقای گلش کنی تا زوتر پیشرفت کنه.
در رابطه با سوال دومت باید بگم که بازیکنی که خداحافظی میکنه کسی جاش نمیاد.:d:d

• Like
Reactions: semejpc
سلام دوستان میشه بگید چیکار کنم که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
auto switching رو رو چی بزارم
pitch wear برای چیه
ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم

در رابطه با سوال اولت باید بگم که بازیکنه مورد نظرت که میخوای پیشرفت کنه باید بیشتر تو ترکیب بزاری.بعدم باهاش زیاد گل بزنی و اقای گلش کنی تا زوتر پیشرفت کنه.
در رابطه با سوال دومت باید بگم که بازیکنی که خداحافظی میکنه کسی جاش نمیاد.:d:d
منظورم این نبود که کسی جاش بیاد
مثلا من یه بازیکن 37 ام خداحافظی می‌کنه و میره
بجاش مثلا یه بازیکن 18 -19 ساله به لیست کل بازیکن‌های موجود در تمامی لیگ ها اضافه شه
یعنی خود بازی
بازیکن جدید می‌سازه؟

منظورم این نبود که کسی جاش بیاد
مثلا من یه بازیکن 37 ام خداحافظی می‌کنه و میره
بجاش مثلا یه بازیکن 18 -19 ساله به لیست کل بازیکن‌های موجود در تمامی لیگ ها اضافه شه
یعنی خود بازی
بازیکن جدید می‌سازه؟
اهان:d:dاز اون نظر.بله اضافه میشه.

واقعا همه چيز عالي شده از گيم پلي گرفته تا خوشحالي بعد از گل...
فعلا دارم Career Mode بازي ميكنم البته اونم خوبه ولي عالي نيست كه اونم برميگرده به تعريف تمجيد بيش از حد EA از اين بخش...
در كل نمره 9 برازنده اين عنوانه...

دوستان تاحالا کسی تونسته با بازیکنی که بدون اسپشیلیتیه شوت از راهه دوره گل بزنه ؟؟؟
من تو فیفا های قبلی از راه دور بهم فضا میدادن راحت گل می زدم ولی تو این 11 هرچی میزنی دقیق میزنه تو دسته دروازبان هرچقدرم زاویه بدی

قلق خاصی داره؟؟

این کلیپ شوت از راه دورم ببینید بد نیست
باحاله
http://il.youtube.com/watch?v=GGOx_A3z2X8

دوستان تاحالا کسی تونسته با بازیکنی که بدون اسپشیلیتیه شوت از راهه دوره گل بزنه ؟؟؟
من تو فیفا های قبلی از راه دور بهم فضا میدادن راحت گل می زدم ولی تو این 11 هرچی میزنی دقیق میزنه تو دسته دروازبان هرچقدرم زاویه بدی

قلق خاصی داره؟؟

این کلیپ شوت از راه دورم ببینید بد نیست
باحاله
http://il.youtube.com/watch?v=GGOx_A3z2X8
سلام.منظور شما از اسپشیلیتیه چیه!!!:d:d

سلام.منظور شما از اسپشیلیتیه چیه!!!:d:d

همون پرسونالیتی
مثلا از راه دور با بازیکنی که ویژگی شوت از راه دورdistance shooter رو نداشته باشه بشه گل زد

کلا کسی تونسته از راه دور گل بزنه؟؟
------------

یه سوال دیگه
چجوری میشه واحد بازی رو از انگلیسی به Si تغییر داد
همه چیز به پوند و اینچه درک درستی از قد و اینا نداره آدم

• Like
Reactions: гадюка
اقا من امسال براي اولين بار زدم تو خط Fifa . يه سوال دارم :

چرا سانترهاي من خيلي ارتفاع دارن ؟ هم توي كرنر ها و هم وسط بازي ! كار خاصي مي‌تونم بكنم براي سانترهاي كوتاه تر ؟

اقا من امسال براي اولين بار زدم تو خط Fifa . يه سوال دارم :

چرا سانترهاي من خيلي ارتفاع دارن ؟ هم توي كرنر ها و هم وسط بازي ! كار خاصي مي‌تونم بكنم براي سانترهاي كوتاه تر ؟
خب دوسته من دوبار پشت سرهم دکمه b بزن با ارتفاع کمتر سانتر میکنه 3 بارم b بزنی زمینی میفرسته البته بگم من از فیفا09 به بعد دیگه خودم اینطوری سانتر نکردم نمیدونم هنوزم این قابلیت تو فیفا11 هست یا نه اما قدیم به خاطر شرایط تیمیم رو سانتر زیاد کار میکردم اینطوری سانتر میکردم

اخرین فیفایی که بازی کرده بودم08 بودش رفتم اینو خریدم! هی اونو میذاشتم دوباره اینو میذاشتم! هیچ فرقی نکرده هیچ! پسرفت هم کرده به نظرم!مخصوصا تو گرافیک و جلوه های ویژه و ..
واقعا که....دلم برات میسوزه فشار زیادی رو داری تحمل میکنی...!

پ.ن:اقا هر چی میگذره بیشتر معتادش میشم فوق العاده است گیمپلی واقعا عالی شده هوش مصنوعی رو ورلد کلاس هم یقه میگیره چه برسه به لجندری:dهمینطور پیش بره نسخه بعدیش میشه بالای 18 سال:d:x

• Like
Reactions: гадюка
همون پرسونالیتی
مثلا از راه دور با بازیکنی که ویژگی شوت از راه دورdistance shooter رو نداشته باشه بشه گل زد

کلا کسی تونسته از راه دور گل بزنه؟؟
------------

یه سوال دیگه
چجوری میشه واحد بازی رو از انگلیسی به Si تغییر داد
همه چیز به پوند و اینچه درک درستی از قد و اینا نداره آدم
اهان متوجه شدم:d:d
من خودم از راه دور خیلی گل زدم.البته بستگی به بازیکنشم داره.مثال وقتی از راه دور با رونی میشوتم گل میشه.ولی اگر همون ضربرو با نانی بزنم شاید گل بشه شاید گل نشه.

سلام دوستان میشه بگید چیکار کنم که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or