FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
استایل بدن رونالدو عین خودش هست همینطور حرکات بدن مسی !!!

رونالدو رو قبول دارم کلا مثل خودش هست مسی رو هم قبول دارم مثل خودش توپ رو حرکت میده ولی حرکات بدنش عین خودش نیس

شاید من بلد نباشم اونجوری دریبل بدم

اگه ممکنه یه video بزارید از حرکات بدن مسی :x

اونایی که نمی تونن با پاس کاری جدید کنار بیایند برین تو تنظیمات کنترل یه گزینه هست اسم دقیقش یادم نیست ا.ن رو on کنید
passing power assissted
این جوری دیگه نیازی نیست به فکر قدرت پاس هاتون باشین با قدرت مناسب خودش پاس میده

آقا کسی هست که تیمش منچستر سیتی باشه؟
من از وقتی مالک باشگاه منچستر سیتی شيخ منصور اماراتي شده و اون بازیکنای بزرگ رو خریده خیلی از منچستر سیتی خوشم اومده بازیکنای خوبی رو خریده و تیم قدرتمندی رو ساخته تازه مربیشم روبرتو مانچینیه که مربی خیلی خوبیه.
فقط چون ترکیبش نسبت به سال قبل تغییرات زیادی داشته کسی هست یه ترکیب خوب پیشنهاد بده؟؟
تو ترکیب اصلی حال حاضر منچستر سیتی 1 دروازبان به نام جو هارت هستش و 4 دفاع مستحکم یعنی ریچاردز-کلو توره-کومپانی-کلاروف رو داره 2 تا هافبک دفاعی داره که گرنت بری و نایجل دی یونگ هستن 2 تا گوش داره که آدام جانسون در گوش راست و جیمز میلنر در گوش چپه و یه هافبک نفوذی پشت مهاجم داره که یهیا توره هستش و یک مهاجم داره که کارلوس توزه.
تازه رو نیمکتم یه تیم کامل دیگه هم داره شی گیون دروازبان زابالتا-لسکات-بواتنگ-وین بریج تو دفاع پاتریک ویرا-مایکل جانسون هافبک دفاعی شان رایت فیلیپش-اتوهو کوش چپ و راست دیوید سیلوا هافبک تهاجمی و ماریو بالوتلی مهاجم در ضمن استوارت تیلور-جو و امانوئل آدبایور هم داره .
خیلی تیمه کاملیه من که خیلی خیلی باحاش حال میکنم از فیفا 10 که تیم محبوبم این شد همه تیم ها رو 3 گل به بالا در هم میکوبیدم اما الآن یکم ترکیب چیدنش سخت شده کسی هست که بهترین ترکیب رو برا این تیم به من بگه من خودم دوست دارم با سه مهاجم بازی کنم اما نمیشه این ترکیبشم که با یه مهاجمه اصلا حال نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟#-o#-o:-/

اگه بازیت خوب باشه میتونی از سیستم 1-4-5 استفاده کنی....سیستم خیلی کارامدیه....

من که هنووز فیفا 11 رو نگرفتم....یه سوالی دارم از دوستان...اگه بلدن جواب بدن...

قیمت 800 پوینت مایکروسافت چقدر در میاد؟

قیمت بازیه اوریجینال چقده؟

اگه من الان بازی اوریجینال بخرم...و 2 ماه دیگه در بن ویو دستگاهم بن بشه دوباره باید یه بازی جدید و یه کد جدید بخرم؟

اگه این روش جدید EA قابل کنترل و هک نباشه...دیگه یواش یواش ما ایرانی ها هم باید به سمت بازی و دستگاه های اوریجینال بریم احتمالا...

نوید درست دیدی مولر 79 که براش کمه.من که گذاشتمش تو ذخیره چون قوی تر از اون تو پستش هست.
اون تریکیب را هم چیدم:
چهار مدافع را دست نزدم,تو لوزی وسط زمین,هافبک دفاعی ون بومل,راست روبن چپ ریبری,هجومی شوانی حمله ها هم کلوزه و اولیچ.
چیز جالبی که دیدم اول گومز که قدرتش بیشتر از اولیچ هست با کلوزه گذاشتم تیم کند شد!دیگه نمی شد از تو عمق به گل برسم.چون جفتشون هد زن بودن.دوباره اولیچ را گذاشتم.
تو بایرن فقط فیس بادشتوبر و بوت خوب درست نشده.

قیمت 800 پوینت مایکروسافت چقدر در میاد؟

18 تومان تا 20 تومان
البته فقط فکر نکنی پوینت داشته باشی نیاز دیگه به گلد نداره :d کلآ باید گلدتم بگیری :d
قیمت بازیه اوریجینال چقده؟

70 تومان اینجورا در میاد

اگه من الان بازی اوریجینال بخرم...و 2 ماه دیگه در بن ویو دستگاهم بن بشه دوباره باید یه بازی جدید و یه کد جدید بخرم؟

فقط یک 800 پوینت دیگه باید پیاده شی :d

نوید درست دیدی مولر 79 که براش کمه.من که گذاشتمش تو ذخیره چون قوی تر از اون تو پستش هست.
اون تریکیب را هم چیدم:
چهار مدافع را دست نزدم,تو لوزی وسط زمین,هافبک دفاعی ون بومل,راست روبن چپ ریبری,هجومی شوانی حمله ها هم کلوزه و اولیچ.
چیز جالبی که دیدم اول گومز که قدرتش بیشتر از اولیچ هست با کلوزه گذاشتم تیم کند شد!دیگه نمی شد از تو عمق به گل برسم.چون جفتشون هد زن بودن.دوباره اولیچ را گذاشتم.
تو بایرن فقط فیس بادشتوبر و بوت خوب درست نشده.
پس درست دیدیم خب 79 هم خوبه براش هنوز 20 سالشه اقا جا برایه پیشرفت داره گرچه خودم قرار بود بهش نمره بدم 80 تا 81 میدادم حالا این بیخیال
کلا گومز که ولش کن وارد بازیش کنی بازی کند میشه گومز برایه ترکیب بایرن خوب نیست بیشتر بدرد تیمایی مثل لیورپول دسته پایین دسته بالا رئال میخوره تو اون تیما خوب میشه از چنین بازیکنی با این خصوصیات بازی گرفت
این ترکیبی که گفتی فهمیدم چی میخوای خب حاجی این ترکیبی که میگم استفاده کن ببین چطوره همون 4 تا دفاعت بچین دوتا میانه بزار نزدیک به هم بزار جلویه دفاعت مثله ونبومل شواینی(از تیموشکم میتونی استفاده کنی) حالا دوتا گوش هم بزار کناره ها بالا چپ بزار روبن راست بزار تونی کروس(از مولر شواینیم میتونی اینجا بازی بگیری) حالا دوتا هم نک بزار راست بزار کلوزه چپ بزار ریبری بعد مفهوم فرار از عمق با ریبری میفهمی یعنی چی موشک کلا از چپ سرعتی میکنی بازی راستتم کلا قدرتی این ترکیب امتحان کن ببین باهاش راحتی؟

دوستان کسی میدونه این پنالتی ها رو میشه به حالت قدیمی در اورد یا نه توی فیفا 11 خیلی ضایع شده پنالتی زدن....
کجاش بد شده ؟ هم هیجانش بالاتر رفته هم اینکه واقعی تر شده . نسبت به حساسیت بازی سختر و اسون تر میشه . به نظرم تا الان یکی از بهترین سیستم های پنالتی زدن رو پیاده کرده

یه سوال داشتم.چه طوری میشه بازیکنای گرون قیمت مثل رونالدو با مسی گرفت:-/:-/!!سالریشون خیلی بالاست:d:d.من این مشکل تو Fifa 10 هم داشتم.

تو قسمت ترانسفر آخرین گزینه رو بزن یادم نیست دقیقا چی بود توش بودجه داره اونجا یه خط هست که باید کم و زیادش کنی میتونی از بودجه باشگاه کم کنی و سالاری رو زیاد کنی اینطوری میتونی ستاره های گران قیمت رو بخری.

دوستان کسی میدونه این پنالتی ها رو میشه به حالت قدیمی در اورد یا نه توی فیفا 11 خیلی ضایع شده پنالتی زدن....

نمیشه کاریش کرد باید یاد بگیری منم از 10 پنالتی که تا الآن زدم 2 تاش گل شده اونم با چیپ زدم وسط با اینکه وقتی خط پایین وسط رنگ سبز قرار میگیره میشوتم اما تا جهت رو میدم چپ و راست با فاصله زیاد میزنه تو اوت ! کسی هست یه آموزشی بده از آموزش های خودش که چیزی نفهمیدم ؟؟؟
اما بجاش پنالتی هارو با دروازبان عالی میگیرم یه بار منچستر یونایتد رو ور داشتم حریفم هم لیون بود بازی به پنالتی کشید با ون در سار از 5 تا پنالتی هر 5 تاش رو گرفتم اما به زور فقط یه توپم گل شد:-o:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or