آقا کسی هست که تیمش منچستر سیتی باشه؟
من از وقتی مالک باشگاه منچستر سیتی
شيخ منصور اماراتي شده و اون بازیکنای بزرگ رو خریده خیلی از منچستر سیتی خوشم اومده بازیکنای خوبی رو خریده و تیم قدرتمندی رو ساخته تازه مربیشم روبرتو مانچینیه که مربی خیلی خوبیه.
فقط چون ترکیبش نسبت به سال قبل تغییرات زیادی داشته کسی هست یه ترکیب خوب پیشنهاد بده؟؟
تو ترکیب اصلی حال حاضر منچستر سیتی 1 دروازبان به نام جو هارت هستش و 4 دفاع مستحکم یعنی ریچاردز-کلو توره-کومپانی-کلاروف رو داره 2 تا هافبک دفاعی داره که گرنت بری و نایجل دی یونگ هستن 2 تا گوش داره که آدام جانسون در گوش راست و جیمز میلنر در گوش چپه و یه هافبک نفوذی پشت مهاجم داره که یهیا توره هستش و یک مهاجم داره که کارلوس توزه.
تازه رو نیمکتم یه تیم کامل دیگه هم داره شی گیون دروازبان زابالتا-لسکات-بواتنگ-وین بریج تو دفاع پاتریک ویرا-مایکل جانسون هافبک دفاعی شان رایت فیلیپش-اتوهو کوش چپ و راست دیوید سیلوا هافبک تهاجمی و ماریو بالوتلی مهاجم در ضمن استوارت تیلور-جو و امانوئل آدبایور هم داره .
خیلی تیمه کاملیه من که خیلی خیلی باحاش حال میکنم از فیفا 10 که تیم محبوبم این شد همه تیم ها رو 3 گل به بالا در هم میکوبیدم اما الآن یکم ترکیب چیدنش سخت شده کسی هست که بهترین ترکیب رو برا این تیم به من بگه من خودم دوست دارم با سه مهاجم بازی کنم اما نمیشه این ترکیبشم که با یه مهاجمه اصلا حال نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟